תשמעי, בסוף ייסתבר שאני המכור היחיד בארץ, כמו שטענתי פעם. (את רואה את זה, רותי? .....) ולמה אני אומר את זה? סרפד אומרת שאני מכור. סרפד לא מכורה אבל חיה חיים וירטואליים וקשה לתאר את חייה ללא אינטרנט. שירז גם לא מכורה. ייתכן שהיתה מכורה או כמעט. היא חקרה את הנושא ורואים שהוא מעסיק אותה לא פחות ממה שהוא מעסיק אותי. ליאור לא מכורה. לוני לא מכורה. את בריק, גם לא מכורה. אשליה מכורה. רותי נראית מכורה אבל מסתדרת עם זה, יופי כרמית אני לא מכיר אותה מספיק. תיאה רוח ואגוזי, אולי, הם לא מפרטים. סיגרון ו SL לא רוצים לספר. רוויטלי אולי מכורה אבל לא לאינטרנט. לי מכורה אולי למשחקי מחשב. .... יש כמה שבאו ואמרו שהם מכורים והמשיכו הלאה. ויש כמה שבאו ללעוג לנו קצת. זה פחות או יותר סיכום של 4 שבועות.
האינטרנט אצלי (בחדר) פועל מהרגע שאני חוזרת מביצפר עד הרגע שאמא שלי מבקשת את המחשב, ואם היא לא מבקשת- הוא פשוט נשאר דולק עד למחרת או עד שהאקספלורר מבצע פעולה שאינה חוקית חבוב נכבד, אני מכורה לא עזבתי את המחשב מפבואר 98` אתמול אפילו הוצאתי לו ת.ז... מור שנורא נעלבה מההחלטה של אי
אני מכורה למשחקי מחשב???? ממש לא!! אני שונאת משחקי מחשב.... אני כל היום מחוברת לאינטרנט!! אח שלי כרגע התחיל לצרוח עליי שאני כבר 3 ימים מחוברת ברציפות ושאני יקום קצת מהמחשב... אצלי האינטרנט מחובר מהרגע שאני קמה עד שאני הולכת לישון בלי הפסקות- חוץ מכשהמחשב נתקע!!! אני מכורה ולא מתביישת להודות כי זה לא משהו רע!