האם אתה דקדקן?

אהליבמה

New member
האם אתה דקדקן?

האם אתה עומד על קוצו של יוד? או שמא אתה מוכן להתחשב , לוותר ולהגיע לפשרות? קרא/י את השאלות שלהלן, ובחר/י לכל אחת מהן את התשובה הנכונה לך... * נניח כי שעון היד שלך אינו מדייק במיוחד (או לענייננו-השעון של ווינדוס..)-פעם ממהר דקה ליממה, ופעם מפגר דקתיים ליממה. האם דבר כזה עלול להציק לך? 1. כלל לא. 2. לפעמים. 3. ועוד איך. *כשאתה מבייל מכתב (או שולח אימייל.. ), האם אתה מקפיד שהבול יידבק במקביל לשולי המעטפה, כשראשו פונה כלפי מעלה (דואג שתהיה כותרת התואמת בדיוק את תוכן ההודעה ) ? 1. מה זה חשוב? בול זה בול(ושיקפצו לי כולם.. ) 2.אני משתדל אך לא אכפת לי במיוחד (הודעה זו הודעה!!). 3.לדעתי, זה חשוב מאד, להקפיד. *באיזו מידת דיוק אתה יודע את משקלך (או את כמות הזיכרון הנותר במחשבך)? 1. בגבולות חמישה ק``ג, בערך(אלף מגה בייט, בערך). 2. בגבולות של שני ק``ג, בערך(חמש מאות מגה בייט, בערך). 3. עד לק``ג הקרוב ביותר (עד לעשיריית המגה בייט הקרובה ביותר). *כיצד נראה כתב היד שלך (עד כמה ניתן לקרוא ולהבין את הודעותיך בפורום ובצ`אט)? 1. לצערי, מבולגן למדי. 2. ככה-ככה. 3. נאה, אחיד ומסודר. *נניח כי השעה 17:48, ומישהו ברחוב (בצ`אט) מבקש לדעת מה השעה. מה תענה לו? 1.``רבע לשש`` , או ``שש פחות רבע``. 2. ``12 דקות לשש``. 3. ``חמש ארבעים ושמונה``. *מתי לאחרונה, רוקנת את ילקוטך עד-תום, וניערת ממנו את כל האבק (או לחילופין, רוקנת את סל המיחזור, וניערת את האימייל ממכתבים ישנים)? 1. מי עושה דברים כאלה, בכלל?!?! (או במילים אחרות, מה זה?!) 2. עשיתי, אבל לפני די הרבה זמן. 3. אצלי זה מנהג קבוע, כל שבוע!!(ואצל המכורים, כל יומיים.. ) *האם אתה נוהג לפנות אל חבריך בכינויים, כגון ``שוש`` במקום ``שושנה`` (``בש`` במקום ``בשמת(לפעמים)``, ``צחי`` במקום ``יצחק`` (``קיצ`` במקום ``Kיציק``), וכו`? 1. אני משתדל, כי זה נשמע חברותי יותר (וחוסך המון אותיות מיותרות). 2. איך שבא לי (אם אני באמצע שיחה מעניינת בפרטי או לא.. ). 3. לא: יש להם שם, וצריכים להשתמש בו (מה אני צריך להסתבך איתם?). *לאחר המקלחת (או האמבט), כיצד אתה משאיר את האמבטיה(איך אתה סוגר את המחשב)? 1. מהפכת סדום ועמורה(משאיר את כל החלונות פתוחים, מנתק מהחשמל-מכבה בכפתור הראשי , והולך לישון). 2. מנקה ומסדר קצת (סוגר את כל החלונות, ואז מכבה בכפתור הראשי). 3. ללא-רבב(סוגר את כל החלונות, התחל, כיבוי, ממתין עד להודעה המיוחלת., ומכסה בכל הניילונים האפשריים). *כשאתה קובע פגישה לא בבית (או לענייננו ,לא בפורום אלא בצ`אט.. ), מתי אתה מופיע? 1. לפעמים מקדים, לפעמים מאחר (תלוי מה המחשב שלי מחליט). 2. בדיוק בזמן. 3. משתדל להקדים דקות מספר (מה, יש לי המון אנשים להתקשקש איתם בכללי לפני שאני צולל.. ) *כיצד רואים אותך החבר`ה? 1. בלאגניסט סוג אלף (מתלהב חסר תקנה). 2. פחות או יותר, כמו כולם (עוד אחד שבא והולך). 3. מקפיד ומדקדק (דוס קיצוני, שנכנס לצ`אט בשביל להטיף לכולם שצריכים לצאת ממנו). ********************** את הפתרונים אתן עוד מעט.... תספרו ותזכרו!!!! אהליבמה

למעלה