רייסטלין מאגר
New member
האם אתה ג'ו?
(השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך פונה לשני המינים
) 1. מה אתה הכי אוהב בבית-הספר? א. את השיעורים, כמובן! ב. להיות עם החבר'ה בהפסקות ג. לרוץ הביתה ברגע שנשמע הצלצול לסוף יום הלימודים 2. מה אתה הכי שונא בבית-הספר? א. את ההפסקות. סתם בזבוז זמן ב. חלק מהשיעורים וחלק מהמורים ג. שאני צריך להגיע לשם... 3. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? א. רופא, מנתח, משהו כזה... ב. בגיל 5 זה היה פאוור ריינג'ר, בגיל 7 זה היה טייס, בגיל 11 זה היה כוכב רוק... ג. אני עדיין לא יודע מה אני אעשה מחר... 4. יש מסיבה היום בערב, אבל מחר יש מבחן ענק במתימטיקה. אתה... א. נשאר בבית ולומד כל הלילה אם אני אצטרך! ב. הולך למסיבה, אבל חוזר קצת יותר מוקדם כדי להספיק ללמוד קצת ג. רוקד ורוקד עד שיתפסו לי הרגליים! 5. חבר שלך מבקש עזרה. מה אתה עושה? א. הוא צריך כסף? אני אתן לו. עזרה בשיעורים? אני אעזור לו. הוא סתם בדיכאון? אני אעודד אותו. ב. תלוי מה הבעיה ג. מה אני אמור לעשות? 6. האם היית אי-פעם בסאמר סקול? א. ההורים אמרו שזה יקר מדי, אבל אני מיד צנחתי על הברכיים והתחננתי עד שהסכימו ב. ההורים הכריחו אותי. זה נחשב? ג. סאמר סקול?!
אני אף-פעם לא אלך לשם! גם לא אם יכריחו אותי!
7. האם אתה מחשיב את עצמך כאדם אחראי? א. ברור! ב. לפעמים ג. אחריות? זה לא המשפט הזה מספיידרמן? אף-פעם לא הבנתי מה הוא אומרX_X זהו, נגמרו לי השאלות
האם אתה ג'ו? אם ענית בעיקר א': אתה אחראי, אמין, חרוץ, קפדן ומשקיען. אכפת לך אם אני אקרא לך ג'ו? אבל רק בקשה קטנה אחת: אולי תרגע קצת?! כן, לימודים זה דבר חשוב בחיים, אבל אסור לשכוח שמותר לך גם לכייף מדי פעם! נסה לצאת קצת מהבית ותראה כמה שזה כיף. אם ענית בעיקר ב': אתה לא ג'ו, אבל אתה ממוצע לגמרי. אי אפשר להגיד שאתה בכלל לא לומד, אבל מצד שני אי אפשר להגיד שאתה רק לומד. אתה מצאת את האיזון בין חובות וזכויות, וזה מעולה! המשך כך!
אם ענית בעיקר ג': אתה יותר מתאים לשאלון "האם אתה טאי/דיוויס?" אתה אמנם עושה המון כיף, אבל כדאי שתמצא לך מסגרת ותתחיל ללמוד קצת. אתה לא רוצה להיות מנקה רחובות כשתהיה גדול, נכון? אז יאללה, לעבודה!
(השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך פונה לשני המינים