האם אתה גוגל-בוי?

האם אתה גוגל-בוי?

האם אתה נמהר? האם אתה מכיר את הפתגם "סוף מעשה מחשבה תחילה"? האם אתה מיישם אותו? האם אתה עושה ואחר-כך חושב? האם אתה לא מתבייש להביע את דעתך על אנשים גפ בפניהם למרות שדעתך לא חיובית? האם אתה ספורטאי? באיזה ספורט אתה עוסק? האם אתה מתלהב מכל דבר במהירות? השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.

האם אתה זאב בודד?

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך? האם יש לך הרבה חברים? האם אתה נוטה להתיידד בקלות? האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? איך תגיע בבוקר לבית-הספר? עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? האם אתה אוהב לצחוק, וצוחק בדרך-כלל? האם אתה מאושר בחיים? השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.

Kenny Girl

New member
אני עונה על הזאב הבודד

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך?-אמא משוגעת בגיל 11 נחשב לטראומה בילדות? האם יש לך הרבה חברים?-תגדיר, עם חברים זה כאלה שמנצלים אותך אז יש לי המון, אבל חברים אמיתיים יש לי רק כמה האם אתה נוטה להתיידד בקלות?- לא כל כך האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר?- תלוי מי החבר'ה, אבל ד"כ אני יושבת בצד ומציירת\מהרהרת\שומעת מוזיקה\כותבת איך תגיע בבוקר לבית-הספר? עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש?- עיניים על המדרכה ומעוצבנת מזה שהעירו אותי בחלום טוב (אני רוצה את מאטי בחזרה ;_;) האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל?-היא הייתה, כולם נהנו חוץ מימני האם אתה אוהב לצחוק, וצוחק בדרך-כלל?-אני צוחקת רק ממה שמצחיק אותי באמת, וזה לא קורה הרבה כל כך האם אתה מאושר בחיים?- מאושר נקרא שאתה כל היום לבד ומתקשרים אליך רק כשצריכים אותך?

האם אני זאב בודד?

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך? ההורים שלי התגרשו, אבל זה לא כזה טראומטי האם יש לך הרבה חברים? חברים טובים ממש ממש שהייתי סומך עליהם בעיניים עצומות? אולי אחד, אולי האם אתה נוטה להתיידד בקלות? ממש לא האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? לשבת בצד איך תגיע בבוקר לבית-הספר? עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? אפשרות 2, בבקשה. תודה. האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? השנה הייתי חולה ביומולדת ולא עשיתי מסיבה. אבל זה לא משנה כי אני גם לא מתכוון לעשות יותר. האם אתה אוהב לצחוק, וצוחק בדרך-כלל? כל דבר מצחיק אותי אז אני בדרך-כלל צוחק. האם אתה מאושר בחיים? לפעמים כן ולפמעים לא. היום-לא. האם אני זאב בודד? כן.

אני אענה על הזאב בודד ^^

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך:אממ..לא ממש..אולי לפעמים ההורים מתווכחים ביניהם..אבל זה לא כזה ביג דיל ^^ האם יש לך הרבה חברים?חברים טובים ממש

digiken

New member
זאבה בודדה...

האם עברת חוויה טאומתית בילדותך? לא נראה לי.... האם יש לך הרבה חברים? כן, אבל לא טובים, אתם יודעים, מהסוג שילך איתך באש ובמים... האם את נוטה להתיידד בקלות? ממש לא... האם את מעדיפה להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? דבר ראשון, תלוי מי אלו החבר'ה ובאיזה מצב רוח אני.... לפעמים ככה לפעמים ככה... איך תגיע בבוקר לבית-ספר עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? האמת... חצי רדומה ואולי אני אחייך חצי חיוך לאנשים שאני מכירה במסדרון בדרך לכתה... האם מסיבת יומההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? אני מעדיפה ללכת עם המשפחה שלי ולחגוג במסעדה מאשר לנקות אחרי כל הכתה... האם את אוהבת לצחוק, וצוחקת בד"כ? כן! וכמה שיותר! האם את מאושרת בחיים? יש ימים שכן ויש ימים שלו... האם אני זאבה בודדה? לרוב לא...

star_female

New member
האם אני זאבה בודדה?

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך? לא ממש. האם יש לך הרבה חברים? אממ, טובים 2-3, ועוד כמה ידידים. האם אתה נוטה להתיידד בקלות? זה ממש תלוי בבנאדם. האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? תלוי איזה חבר'ה. איך תגיע בבוקר לבית-הספר? עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? לפעמים ככה ולפעמים ככה... בד"כ כשאני רואה חברות טובות שלי אני מחייכת. האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? המסיבת יומהולדת האחרונה שהיתה לי היתה ממש כיפית, אבל אני לא עושה כל שנה (השנה בכלל עשו לי מסיבת הפתעה, לא התכוונתי לעשות משהו מיוחד..) האם אתה אוהב לצחוק, וצוחק בדרך-כלל? כן! אבל בד"כ רק עם חברות ^^; האם אתה מאושר בחיים? אני חושבת שכן. האם אני זאבה בודדה? לא ממש.

Digi Lista

New member
האם אני זאבה בודדה?...

אני יודעת שכן,אני מתבודדת מרצון,אבל אני אענה בכול זאת
האם עברתי חוויה טראומתית בילדותי? אני מניחה שיש דברים שלקחתי קשה מידיי,בעצם כן עברתי כמה פגיעות נפשיות,לא יודעת אם מדובר ממש בטראומות אבל היו דברים מספיק קשים וכואבים,בעיקר נפשית. האם יש לי הרבה חברים? אין לי הרבה אבל מי שיש חייב להוכיח את עצמו ולהיות נאמן,אני מעדיפה כמות קטנה של חברים טובים מאוד,איכותיים ונאמנים ולא אינספור חברים שהקשר איתם שטחי. האם אני נוטה להתיידד בקלות? תלוי במצב רוח ובאנשים,אני קולטת מהר אנשים ורוב הזמן בשניות אני מגלה את הפרצוף האמיתי שלהם ויודעת אם להתחבר איתם(לנסות)או לא. האם אני מעדיפה להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? תלוי מי החבר'ה ומה המצב רוח שלי באותו הרגע,אם זה סתם יותר מידיי אנשים שלא קרובים אליי(כאלה עם יחסים של "היי וביי")אז סביר להניח שאני לא אשתלב בשיחה,להקשיב אני אקשיב ממש לדבר בדרך כלל לא. איך אגיע בבוקר לבית-הספר? ???אני גם ככה גרה רחוק מהביה"ס ויש לי סיפורים עם ההסעה,מה השאלה??? עם חיוך על הפנים ושורקת באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? פרצוף אדיש אבל גם מחייך,תלוי במצב רוח(ואני קיצונית אז כשאני שמחה זה עד הסוף וכשאני כועסת כול היום פרצוף אדיש,לא כועס כדי שלא יראו את הרגשות אבל אדיש בהחלט) האם מסיבת יום ההולדת שלי תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? השנה הייתי נורא עצובה לפני היום הולדת שלי ומסיבה הייתה הדבר האחרון שרציתי(ועזבו את זה שאני לא משתגעת על מסיבות,לפחות לא רגילות)אבל ביום הולדת שימחו אותי מאוד ורציתי לעשות משהו באותו רגע,אבל עד שהחלטתי עברו הימים... האם אני אוהבת לצחוק, וצוחקת בדרך-כלל? אמממ...אני לא צוחקת מכול דבר אבל אני בהחלט אוהבת לצחוק ולהשתגע,אני צוחקת בעיקר מהערות ציניות,מפאדיחות(בעיקר שלי...) ומקטעים מטורפים. האם אני מאושרת בחיים? כשאני עושה הכול בדרך ובקצב שלי אני מאושרת,כשאני עוזרת לאחרים אני מאושרת,כשמעצבנים אותי אני ממש לא מאושרת והכול נראה לי שחור(אדם קיצוני...)...

טיקיי

New member
בקשר לשאלה של הבית ספר...

השאלה היא איך תגיעי לבית ספר, עם חיוך, או ידיים בכיסים? זאת הייתה שאלה אחת, אבל נראה לי שחילקת אותה לשתיים...

Digi Lista

New member
אופסי...פאדיחה...../images/Emo3.gif

בגלל שישר לחצתי על הוסף תגובה לא קראתי את ההודעה רגיל ולכן כנראה פיצלתי לשתי שאלות,זה הגיוני בהתחשב בזה שהשאלה על הביה"ס סתם ככה לגמרי לא קשורה... טעויות קורות וכבר סיכמנו שאני בעייתית ו
ית רצינית לפעמים

אני עונה על האם את זאבה בודדה.

האם עברת חוויה טראומתית בילדותך:אממ...לא ממש,חוץ מויכוחים החוזרים ונשנים של ההורים שלי...אבל זה לא טראומטי ^^ האם יש לך הרבה חברים:אממ..לא ממש,כלומר כל בנות הכיתה שלי חברות שלי,הן לא פוגעות בי או משהו..לפעמים..אבל הן לא מהסוג הזה שאני אספר להן הכל הכל והן ילכו אחרי באש ובמים.. האם את נוטה להתיידד בקלות:תלוי..אבל בואו נגיד שאני לא שופטת אדם לפי מראה ראשוני. האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר:אממ..תלוי מי החבר'ה..^^ איך תגיע בבוקר לבית-הספר?עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש:תלוי מה המצב הרוח שלי..אבל אני נוהגת לחייך תמיד,גם כשהמצב שלי לא הכי טוב..אני לא אוהבת ששואלי אותי מה שלומי..ארג,זה מזכיר לי שבכיתי אתמול בחזרות..ואני אפילו לא יודעת למה P: האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל:אממ..השנה לא עשיתי..אבל לא יודעת,זה משתנה.. האם אתה אוהב לצחוק,וצוחק בדרך-כלל:..אממ..כן,אני אוהבת לצחוק,אבל צוחקת רק ממה שבאמת מצחיק..או..שאם אני ממש ממש עייפה,צוחקת מכל דבר שזז..אפילו אם הוא לא מצחיק.. האם אתה מאושר בחיים:אממ..לפעמים,תלוי ביום..נקודת המבט על האושר של החיים שלי משתנה לפי מצב הרוח שלי ^^

האם אתה חנון?

אם תלך למחנה קיץ, האם תיקח לשם מחשב? האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה? האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל? האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי? האם אתה מבין במחשבים? עד כמה? האם אתה שקט ורגוע בדרך-כלל? האם החדר שלך מלא בספרים? האם אתה ספורטאי? האם אתה חכם יותר משאר חבריך? השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.

האם אני חנון?

(רוצים לשאול את הכיתה שלי?) אם תלך למחנה קיץ, האם תיקח לשם מחשב? מי כן ייקח?! האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה? אם אני כבר הולך למסיבה, אני עומד בצד ולא עושה כלום האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל? לימי הולדת של חברים שלי, וכשעושים מסיבה כיתתית אז מזמינים את כולם בדרך-כלל האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי? כרגע אני מנסה לשפר את הציונים, אז אני יושב בשקט (כולם: חנון!) האם אתה מבין במחשבים? עד כמה? מבין במחשבים? קצת. האם אתה שקט ורגוע בדרך-כלל? כן. האם החדר שלך מלא בספרים? כן. האם אתה ספורטאי?
האם אתה חכם יותר משאר חבריך? מחלקם, בנושאים מסויימים האם אני חנון? בחיי, הכיתה שלי צריכה לראות את זה!

star_female

New member
האם אני חנונית?

אם תלך למחנה קיץ, האם תיקח לשם מחשב? אם היה לי לפטופ... אבל אין לי, אז לא. האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה? ללמוד ממש לא, אבל לשבת בחדר במקום להיות במסיבה כן. האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל? תלוי איזה... ימי הולדת וכאלה כן... האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי? לשבת ולהקשיב. האם אתה מבין במחשבים? עד כמה? כן, לא יודעת עד כמה, אבל אני תמיד לומדת עוד. האם אתה שקט ורגוע בדרך-כלל? אני משתדלת... האם החדר שלך מלא בספרים? *מסתכלת בחדר* יש לי מדף מלא ספרים, השאר לא בחדר שלי ^^; האם אתה ספורטאי? XD ממש לא. האם אתה חכם יותר משאר חבריך? אממ, תלוי במה, אני חושבת שכן... ^^; האם אני חנונית? ... כן? לא יודעת, אני לא ממש אוהבת ללמוד אבל אני לא אחת שעושה בעיות...

Digi Lista

New member
האם אני חננה?...

אם אלך למחנה קיץ, האם אקח לשם מחשב? מחשב?במחנה??מה פתאום! האם אעדיף לשבת בחדרי וללמוד מאשר ללכת למסיבה?אני לא משתגעת על מסיבות אבל סתם ללמוד לא מתאים לי,תלוי במסגרת מה אני רוצה ללמוד,אני אוהבת להתעמק ולרכוש השכלה אבל חרישות למבחנים או דברים שמכריחים אותו לא מתאימים לי. האם אני מוזמנת למסיבות בדרך-כלל? ככה ככה,רוב הזמן אני לא הולכת למסיבות בטח לא המוניות מידיי,כאלה עם חברים טובים זה בסדר,כאלה שמשתכרים בהן למשל ממש לא הקטע שלי. האם אעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמידה אמיתית? זה לא בקטע של מרידה זה יותר בקטע של מצב רוח,אם החומר מעניין ואני מסתדרת עם המורה אני אקשיב בכיף אבל אם לא(ורוב הזמן לא)אני איראה קשובה אבל זה רק כלפי חוץ,המורים כבר יודעים שאין מה לעשות-אני כותבת במבחרות,מקשקשת ציורים,קוראת ספר אבל עדיין מקשיבה בערך...ואני לא אהסס למרוד במורה מסויים או להתכסח איתו כשאני מרגישה שהוא לא בסדר כלפיי. האם אני מבינה במחשבים? אני יודעת מזה צ'אט,אייסיקיו,פורומים,וורד,אקסל ,פאוור פוינט,בערך html ופוטושופ שלמדתי בביה"ס בלית ברירה(זה היה חובה) ואפילו בחרתי גרפיקה ממוחשבת אבל לא ממש למדנו אותה,אני מבינה סביר במחשבים.הייתי שמחה ללמוד "פלאש" למשל. האם אני שקטה ורגועה בדרך-כלל? רוב הזמן אני רגועה ומעדיפה שהכול יעשה בשקט מאשר ברעש וטרארם(כלומר להתלהב ולמשוך תשומת לב)אבל כשמעצבנים אותי ואני מתפרצת זאת חתיכת התפרצות ואז תוהים "לאן נעלמה הילדה השקטה?" אני מניחה שאני משדרת רצינות,שלווה ואולי אפילו אדישות יתרה כי בכנות מרוב הדברים למדתי להתעלם כלפיי חוץ. האם החדר שלי מלא בספרים? כן,אני אוהבת לקרוא מאז ומתמיד ואני לא מתביישת בזה. האם אני ספורטאית? שוב השאלה הזאת?אני תחרותית מאוד,אבל לא ממש ספורטאית. האם אני חכמה יותר משאר חבריי? בתחומים מסויימים כן ובתחומים אחרים ממש לא,כשמדובר ברגשות וניתוחי אופי אני "הפסיכולוגית"של החברים(וגם של כאלה שלא ומשום מה באים ומתחילים לספר לי דברים אישיים מבלי שאני אכיר אותם בכלל,מוזר אבל מאז ומתמיד זה ככה),אני לא אוהבת להתייחס אל אנשים כאל חכמים ממני או שאני חכמה מהם,בסך הכול אנשים הם מורכבים ויש תחומים חזקים יותר ופחות.

Kenny Girl

New member
האם אני חננה

אם תלך למחנה קיץ, האם תיקח לשם מחשב?-... נראה לי שכן... עם היה לי אחד לקחת X_X האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה?-עם אלה האפשרויות אני אלך למסיבה ואקח איתי דיסקמן האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל?- רק כאלה שהן כיתיתות\שכבתיות האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי?- לא מקשיבה!!!! מתנהגת כמו מאט!!! האם אתה מבין במחשבים? עד כמה?- לכתוב מהר ולצייר כמו קקי נחשב להבנה במחשב? האם אתה שקט ורגוע בדרך-כלל?- אני שקטה לפעמים וכמעט ולא רגוע (במיוחד לא כשאני ישנה) האם החדר שלך מלא בספרים?- כן האם אתה ספורטאי?- אמרתי לכם שכן! >_< האם אתה חכם יותר משאר חבריך?-ממש לא

אני עונה ^^

אם תלך למחנה קיץ,האם תיקח לשם מחשב:אממ..אם היה לי לפטופ אז כן..אבל אין לי P: האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה:תלוי איזו מסיבה...אבל בהחלט לא ללמוד בחדר \: האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל:אממ..למסיבות ימי הולדת כן..בעיקרון לרוב המסיבות כן ^^ האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי:אממ..להקשיב,אבל אני לפעמים מפטפטת ^^ האם אתה מבין במחשבים:די..לא ממש.. האם אתה שקט ורגוע בדרך כלל:כן ^^ האם החדר שלך מלא בספרים:יש בחדר שלי ספרים(בעיקר פנטזיה)..אבל רוב הספרים שלי מחוץ לחדר ^^ האם אתה ספורטאי:..חחח..זה מצחיק,אני לא ספורטאית..אבל אני עושה מאמצים.. האם אתה חכם משאר חבריך:לא יודעת..רק חברותי לכיתה יוכלו להגיד..

האם אני גוגל-בוי?

האם אתה נמהר? לא כל-כך האם אתה מכיר את הפתגם "סוף מעשה מחשבה תחילה"? בטח האם אתה מיישם אותו? לפעמים. כשאני עצבני אז לפעמים אני עושה דברים בלי לחשוב. האם אתה עושה ואחר-כך חושב? רק כשאני ממש עצבני האם אתה לא מתבייש להביע את דעתך על אנשים גם בפניהם למרות שדעתך לא חיובית? אני בדרך-כלל (כמעט ולא) עושה את זה האם אתה ספורטאי?
באיזה ספורט אתה עוסק? האצבעות שלי מתאמנות כרגע לתחרות הקלדה האם אתה מתלהב מכל דבר במהירות? אם הרעיון מוצא חן בעיני אז כן האם אני גוגל-בוי? לא, לא ממש.

טיקיי

New member
אני אענה על הכל ביחד.

האם אתה גוגל-בוי? האם אתה נמהר? לא יודע. מה זה נמהר? עושה דברים מהר מידי? האם אתה מכיר את הפתגם "סוף מעשה מחשבה תחילה"? מכיר, אבל לא יודע מה הוא אומר. האם אתה מיישם אותו? אולי. אני לא יכול לומר, כי אני לא יודע מה הוא אומר. האם אתה עושה ואחר-כך חושב? בדרך כלל לא, אבל לפעמים כן. האם אתה לא מתבייש להביע את דעתך על אנשים גם בפניהם למרות שדעתך לא חיובית? אני לא מתבייש. האם אתה ספורטאי? ממש לא. ספורטאי, זה הדבר האחרון שאני אהיה. אני שונא ספורט. באיזה ספורט אתה עוסק? הדבר הכי קרוב לספורט שעשיתי, זה לטפס בסולם, כדי להגיע למיטה שלי... האם אתה מתלהב מכל דבר במהירות? לא מכל דבר, מחלק מהדברים. האם אתה זאב בודד? האם עברת חוויה טראומתית בילדותך? כן, אבל מה הקשר? האם יש לך הרבה חברים? בערך. לא הרבה, אבל גם לא קצת. האם אתה נוטה להתיידד בקלות? בדרך כלל לא. האם אתה מעדיף להיות עם החבר'ה או לשבת בצד ולהרהר? לשבת בצד, בדרך כלל. תלוי מי החבר'ה. איך תגיע בבוקר לבית-הספר? עם חיוך על הפנים ושורק באושר או עם ידיים בכיסים ופרצוף אדיש? חיוך על הפנים? ממש לא ואני גם לא יודע לשרוק. האם מסיבת יום ההולדת שלך תהיה שמחה ועליזה או שהיא לא תהיה בכלל? בדרך כלל אין לי מסיבה בכלל, כי אני לא כל כך אוהב, אבל יש לי אח תאום שעושה מסיבה, אז מחשיבים אותה גם למסיבה שלי... האם אתה אוהב לצחוק, וצוחק בדרך-כלל? כן. האם אתה מאושר בחיים? ממש לא. האם אתה חנון? אם תלך למחנה קיץ, האם תיקח לשם מחשב? מה פתאום? האם תעדיף לשבת בחדרך וללמוד מאשר ללכת למסיבה? ממש לא. כל דבר עדיף על ללמוד. האם אתה מוזמן למסיבות בדרך-כלל? בדרך כלל כן, אבל אני בא רק כי חברים מכריחים אותי. בעקרון כשיש מסיבה, מזמינים את כולם... האם תעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמיד אמיתי? למרוד במורים. אני לא מכיר את המושג לשבת בשקט, כשמדברים על בית הספר. האם אתה מבין במחשבים? עד כמה? בערך. רק מה שלמדתי מאבא. האם אתה שקט ורגוע בדרך-כלל? תלוי איפה ועם מי אני נמצא. האם החדר שלך מלא בספרים? לא. רק ספר אחד של קריאה שהשאלתי מאבא וספרים של אחי, כי אנחנו באותו חדר. אפילו את ספרי הלימוד אני שם במטבח, כדי שלא יהיו לי סיוטים בלילה וכדי שאם המטבח ישרף, לפחות משהו טוב אחד יצא מזה. האם אתה ספורטאי? שאלת את זה כבר, לא? האם אתה חכם יותר משאר חבריך? לא נראה לי. אני בערך כמוהם. אחרי שעניתי, איך אני אמור לדעת אם אני כן או לא?

למעלה