האם אני חננה?...
אם אלך למחנה קיץ, האם אקח לשם מחשב? מחשב?במחנה??מה פתאום! האם אעדיף לשבת בחדרי וללמוד מאשר ללכת למסיבה?אני לא משתגעת על מסיבות אבל סתם ללמוד לא מתאים לי,תלוי במסגרת מה אני רוצה ללמוד,אני אוהבת להתעמק ולרכוש השכלה אבל חרישות למבחנים או דברים שמכריחים אותו לא מתאימים לי. האם אני מוזמנת למסיבות בדרך-כלל? ככה ככה,רוב הזמן אני לא הולכת למסיבות בטח לא המוניות מידיי,כאלה עם חברים טובים זה בסדר,כאלה שמשתכרים בהן למשל ממש לא הקטע שלי. האם אעדיף למרוד במורים ובבית-הספר או לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב למורה כמו תלמידה אמיתית? זה לא בקטע של מרידה זה יותר בקטע של מצב רוח,אם החומר מעניין ואני מסתדרת עם המורה אני אקשיב בכיף אבל אם לא(ורוב הזמן לא)אני איראה קשובה אבל זה רק כלפי חוץ,המורים כבר יודעים שאין מה לעשות-אני כותבת במבחרות,מקשקשת ציורים,קוראת ספר אבל עדיין מקשיבה בערך...ואני לא אהסס למרוד במורה מסויים או להתכסח איתו כשאני מרגישה שהוא לא בסדר כלפיי. האם אני מבינה במחשבים? אני יודעת מזה צ'אט,אייסיקיו,פורומים,וורד,אקסל ,פאוור פוינט,בערך html ופוטושופ שלמדתי בביה"ס בלית ברירה(זה היה חובה) ואפילו בחרתי גרפיקה ממוחשבת אבל לא ממש למדנו אותה,אני מבינה סביר במחשבים.הייתי שמחה ללמוד "פלאש" למשל. האם אני שקטה ורגועה בדרך-כלל? רוב הזמן אני רגועה ומעדיפה שהכול יעשה בשקט מאשר ברעש וטרארם(כלומר להתלהב ולמשוך תשומת לב)אבל כשמעצבנים אותי ואני מתפרצת זאת חתיכת התפרצות ואז תוהים "לאן נעלמה הילדה השקטה?" אני מניחה שאני משדרת רצינות,שלווה ואולי אפילו אדישות יתרה כי בכנות מרוב הדברים למדתי להתעלם כלפיי חוץ. האם החדר שלי מלא בספרים? כן,אני אוהבת לקרוא מאז ומתמיד ואני לא מתביישת בזה. האם אני ספורטאית? שוב השאלה הזאת?אני תחרותית מאוד,אבל לא ממש ספורטאית. האם אני חכמה יותר משאר חבריי? בתחומים מסויימים כן ובתחומים אחרים ממש לא,כשמדובר ברגשות וניתוחי אופי אני "הפסיכולוגית"של החברים(וגם של כאלה שלא ומשום מה באים ומתחילים לספר לי דברים אישיים מבלי שאני אכיר אותם בכלל,מוזר אבל מאז ומתמיד זה ככה),אני לא אוהבת להתייחס אל אנשים כאל חכמים ממני או שאני חכמה מהם,בסך הכול אנשים הם מורכבים ויש תחומים חזקים יותר ופחות.