האם אתה אראל סג"ל?

brotos

New member
האם אתה אראל סג"ל?

ככל שאני קורא יותר דברים של הולדן קולפילד עולה בי יותר ויותר החשד שהכותב הוא העיתונאי אראל סג"ל (עיתונאי בעל טור במעריב). הכתיבה השנונה, הגיל הדי-תואם של שניהם, האמריקנופיליה של שניהם- כל אלה מחשידים מאוד. השבוע גם כתב סג"ל בטורו על הbeach boys... טוב, האם תהיה פה הודאה בזהות האמיתית או שמא אני טועה באופן מביך?

הגם אתה, ברוטוס?

פעם הייתי רון מיברג, עכשיו הדרדרתי לכדי אראל סג"ל, ומה הלאה? עוד יאשימו אותי שאני ג' ד' סלינג'ר... עזוב שטויות - אלא אם כן קראת בצעירותך את עיתון ביה"ס שבו למד אילן רמון (ז"ל) בב"ש (עיתון שהיה לי הכבוד להיות עורכו הראשון שפוטר, ומדובר בכיתה ח'...), או עלעלת בין דפיו של שבועון דרומי מקומי בתפוצה מוגבלת שכתבתי בו לפני כארבע שנים - אזי לא קראת מילה ממני בשום מקום שאיננו פורומים ברשת.

giloni

New member
אהה.. אז אתה סילבן שלום???

וברצינות, לא סג"ל ובודאי לא מיברג מסוגלים להנפיק פנינים כמו שהולדן מספק לנו. ועם כל הויכוח שיש לי איתו, שאני מודה שהוא מושפע יותר מתפיסות עולם חברתיות-כלכליות מאשר ממוסיקה נטו, אני סבור שהוא אחד הכותבים המבריקים שפגשתי (ועוד לא פגשתי). יקי

ThePiper

New member
היהי, שיאכל אותה כל העולם...

הולדן יש רק אחד והוא שלנו P: יום יבוא, נחטוף אותו מביתו ונכריח אותו לכתוב לנו את ספר התנ"ך השלם עפ"י היסטורית הרוק הדרומי (ההגדה הייתה לשם חימום). אגב, יש לי את עשרת הדיברות עפ"י האלוהים קלפטון... כולם צחקו עליי =((

MajorWinters

New member
בדיוק סיימתי אתמול את התפסן../images/Emo19.gif

פעם ראשונה שלי
ואם לא הייתי יודע שנולדת אחרי 1951, לא הייתי בטוח שאתה לא סלינג'ר. אגב, את "שירלי בינס הקטנה" שמעת? וערן, עם הולדן איננו סגל, אז הוא הפבליציסט הכי טוב שיש... (מעריץ נלהב, ((ויש שיאמרו חנפן?)) אמר את שלו
)

pasteran

New member
אני חושב שאתה טועה

שלחתי דוא"ל לאראל סג"ל פעם בקשר לזאפה והפנתי אותו לכאן - לא מאמין שהוא היה מעמיד פנים. למרות שהוא כן הודה שהוא מת על לינרד סקינרד. אבל עד שלא אראה במו עיניי שהולדן אינו נרקופיל, היפוכנודר, שמן, עבדקן, שעיר ומגודל שיער לא אהיה משוכנע שהוא לא רון מיברג. קראתי די הרבה מיברג וסגנון הכתיבה שלו ושל הולדן - שלא לומר הנטייה הברורה לרוק דרומי, כולל מעשיות על כובעי בוקרים - דומים - אם כי מיברג מבוגר ב-20 שנה מהולדן- וזאת מבלי להזכיר את שהותו בסן פרנסיסקו - אגב יש שם מסעדת סטייקים נפלאה - כמעט טובה כמו הסטייק שאכלתי עם אמנון דנקנר בפונדק אסא - אגב השירותים שם לא מתאימים להזרקת דופאמין - כך שהולדן יתקשה להסתיר את ההשפעה ששאף- ואין הכוונה לצמח עשבוני - סטרים אוף נו קונצ'נס... האמת מיברג מזמן לא הוציא מעטו משהו ראוי ביותר. אני עדיין זוכר מה שהוא כתב על קנדי "מסתובב בבית הלבן מובל על ידי זקפתו" או משהו כזה. כך שיכול להיות שהוא שומר את הדברים הטובים לפה. אז מה שרציתי לומר שהשוואה לאראל סגל בהחלט אינה התדרדרות. הוא הפובליציסט מספר אחד כיום.

למעלה