האם אפשר לתרמל לבד ?

polop

New member
האם אפשר לתרמל לבד ?

כשהיינו יוצאים בתנועת הנוער לטיולים בגולן - תמיד סבלתי . לא נהנתי. הולכים הולכים הולכים ורואים נוף משמים (לטעמי) ובסוף ישנים באוהל ענק על שקי שינה שמחממים רצח.
עברו הרבה שנים מאז 1995. ושניתי קצת את דעתי . ושקי השינה היום אוריריים
אני אוהב נוף של אגמים וכמה שיותר כחול וירוק. שקט שקט שקט . וציוצי ציפורים . אני מדמיין שאני מקים אוהל באתר קמפינג על דשא באירופה (גרמניה צרפת) ובבקר מתעורר לציוצי ציפורים ואגם כחול.
האם הדימיון שלי מציאותי ?

בעיקרון אני בורגני שלא יודע אפילו להקים אוהל לבד. שינה בקמאפ . זה לא האידאל. אבל זה זול וכך אפשר לטייל לבד (זה מסוכן לבד? ) במקומות שונים שאני כה רוצה .

האשמח לדעתכם בעיניין

jeshu

New member
אפשרי אולי יותר בכיוון של הסקנדינביות - נורווגיה שבדיה ופינלנד. סקוטלנד גם אפשרית. אתה יכול למצוא מקומות כאלה גם בניו זילנד, ארגנטינה וצ'ילה קנדה וארה"ב. יש עוד.

אבל מנסיוני, מה שצריך זה לקבל את הטבע והמקום שאתה מטייל. מפגעים לא נעימים יש בכל העולם. אצלנו חם ובסקוטלנד יש בקיץ בעיית חרקים קשה ומאוד לא נעימה. במקומות רבים אתה יכול לטייל לבד, אבל יש בזה סיכון מסויים. העצה הרגילה היא קודם כל תלמד לטייל פה בארץ במקומות היפים שיש לנו ואחר כך תצא לחו"ל, בעיקר אם אתה רוצה לטייל לבד.

polop

New member
אין לי חברים שאוהבים טיולי שטח

ואני קצת ביישן. האם יש קבוצות בישראל, של אנשים שאינם מכירים אחד את השני.

אני הולך לטייל בישראל, וזה רק בשביל לראות אם אני מתחבר לעיניין הקמפיין. כי אני לא אוהב את הנוף בישראל (מבלי חלילה להעביר ביקורת על ישראל, זה פשוט לא הטעם שלי)

polop

New member
תודה
אחלה אתר

natyh

New member
כמה טיפים

אתה באמת נשמע בורגני אז הנה קצת טיפים
לדרך יש היגיון משלה :

לפעמים תמצא פיצולים בדרך ואז רק השפלת עיניים תגלה עקבות
שינחו אותך לפיצול הנכון .

לפעמים הדרך חוצה נחל אחרי הנחל יהיה סימון אם לא תמצא אותו חזור ונסה את
הפיצול השני .

הדרך תמיד נעה בסביבה טופוגרפית ברורה ויש לה מטרה , תמיד ניתן
לקרא את הסימון במפת סימון שבילים .

בקיצור טיול ניווט תרמילאות זו תורה שלמה , ממליץ להתחיל בבחי ספר שדה בארץ
לא בישראל אלא בארץ שים לב להבדל במינוח ...ישראל זו הארץ לא ארץ זרה !

שם יש תמיד קבוצות מודרכות , לפי השאלות יש לך הרבה מה ללמוד .

למעלה