לצערי אין לי ידע על ספרים ספציפיים
אבל אפשר לחפש בכיוונים הבאים: נוצרים - הקווייקרים, למשל, הם פציפיסטים. קראתי פעם סיפור יפה על בחור צעיר, קווייקר שחלה בסרטן, והרופא שלו אמר לו: "אנחנו נעשה כימותרפיה שתהרוג את התאים הסרטניים". הבחור ענה לו: אני קווייקר, אני פציפיסט, ואני לא הורג שום דבר, ויצא מהמשרד. אחר כך הוא סייע לריפויו בדמיון מודרך, בו הוא דמיין את תאי מערכת החיסון כפועלי ניקיון, שאוחזים בידיהם את התאים הסרטניים ומוציאים אותם החוצה (הופיע בספר "אהבה, רפואה וניסים, מאת... ד"ר שכחתי-שמו, שמטפל בחולי סרטן). מוסלמים - תנסה לראות מה הסופים אומרים על זה. למיטב זכרוני יש באמונתם מרכיב של אי-אלימות. הינדים - לא יודעת. אבל עקרון יסודי מאוד בבודהיזם זה אי-אלימות, ומן הסתם ההינדים הושפעו ממנו. ולגבי בודהיזם: יש שני חיבורים מצוינים של הדלאי-למה שתורגמו לעברית על ידי
עמותת יטי"ב (ידידי טיבט בישראל). שבאחד הוא מדבר על אי-אלימות כעל עקרון מנחה בסיסי בחיי היומיום, ובשני הוא מתאר את הצעדים שעל מדינות העולם לנקוט כדי לעודד ולהגביר מצבי אי-אלימות באמצעים פוליטיים. (החיבורים האלו לא מופצים ברבים, אני קניתי אותם באירוע של יטי"ב כתרומה לטיבטים הגולים. לדעתי הם מהווים חומר חובה לכל פציפיסט) יש גם כמה ספרים שלו בנושאי האמונה הבודהיסטית שתורגמו לעברית.