האם אפשר להתאמן על

הכרה בבעיה - יותר מחצי הדרך לפתרון

יקירה, למרות שהכל נראה לך שחור כרגע- ללא ספק את בדרך לפתרון: את מכירה בעובדה שהאמונות שלך על עצמך הן שמונעות ממך להגשים עצמך - ההתבוננות היא פנימה ולא החוצה, זהו צעד גדול בדרך לפתרון. וממה שאת מתארת - עולה שכבר לא כל-כך נוח לך באיזור הנוחות שלך - מכאן אפשר רק לגדול. אם תרצי - אשמח לסייע לך בתהליך השינוי של האמונות בדרך לגדילה והגשמה עצמית. מיכל 052-8809880

isaacm

New member
../images/Emo13.gif כן.

את יכולה להתאמן על הצורך שלך עד שתצטרכי בצורה מושלמת.
יש לי שאלה טפשית, מקווה שתסלחי ותנסי לענות. מה הדבר שאת הכי רוצה לעשות? ועל מה ולמה את לא עושה את זה? אשמח לקרא את שתבחרי לשתף איציק

DeepArt

New member
אני רוצה לעשות גינון טיפולי

בעיקר לנשים שיש להן קושי להכנס להריון ונושא הפוריות על הפרק.

DeepArt

New member
שים לב לתשובה שלי למראת דרך.

אני פ ו ח ד ת. - אולי לא אצליח? - לא יודעת לשווק את עצמי - יצחקו עלי

דיפארט

יקירה. כל הכבוד על הרצון להישתפר ולעבוד במה שנותן לך הנאה כי ככה מתקדמים! ואם את באמת רוצה את זה , מכל הלב ? אז זו כבר לא שאלה . חוץ מיזה כל אדם מצליח ניכשל עשרות פעמים לפני שהצליח -אם זה נובע מרצון חזק וחיבור אמיתי אין מה שיעמוד בפניך יקירה. אבל צעדים קטנים ... בהצלחה

isaacm

New member
כמה שזה נורא

זה משהו שכדאי לברר לפני שמתחילים, בזה את ממש צודקת. נגיד שלא תצליחי, מה יקרה אז? נגיד שישי דרך ללא שיווק עצמי, מה יקרה אז? נגיד שיצחקו עלייך. פה כדאי טיפה להרחיב. למשל: מי יצחק עלייך? מה יקרה אם אותו מישהו יצחק עלייך. אם תמצאי לפחות 3 קבוצות שלדעתך יסכימו לצחוק עלייך (אם תבקשי יפה) זה יהיה מדד טוב לתשובות. נראה לי שאחרי שתעני על השאלות הללו הפחד שלך יהיה יותר מחובר לדברים ממשיים. מה דעתך? איציק

DeepArt

New member
איציק , אתה צודק.

גרמת לי לקום מהכורסא .(אזור הנוחות שלי) אתמול התחלתי לעשות בירורים עם חברות וחברים. בתחום הפרסום: התחלתי לברר לגבי בניית אתר וקידום . יש לנו חבר אגרונום (חבר של בעלי) שהזמנתי אותו להפגש בסוף השבוע ולבדוק אפשרות של להתחבר יחד כדי להקים את העניין .(יותר נעים לי לחשוב שיהיה מישהו לצדי) סיפרתי לחברה על הנושא ו..היא לא צחקה עלי . טוב, נו- קצת היא צחקה על זה שלא סמכתי עליה לספר לה מה מתבשל אצלי. אמרה : " אני מכירה אותך, מחשבה מעניינת אבל נראה כמה אומץ באמת יהיה לך לפרוץ דרך." חשבתי אולי כדי לא לטלטל את הספינה לא לעזוב מייד את מקום העבודה הנוכחי שלי ,אלא לנסות בו זמנית גם למצוא את הדרך לשים גבולות לבוס שלי , להרגיע את האמוציות שלי בקשר לאשמה שהוא מעורר בי ותחושת חוסר הערך ובד בבד אולי להתחיל להתכוון לקראת הקמה של הגינה הטיפולית אולי כבר אחרי החגים. לשאלתך - לא מצאתי 3 קבוצות?!? של אנשים שיצחקו עלי . בקושי אני מכירה 10 אנשים שדעתם חשובה בעיני . (ביניהם ההורים ובעלי - איך לא..) והם לא צחקו . הם נראו לי מופתעים ,הם הזהירו אותי לא לעשות תפניות כלכליות דרסטיות , ו.. גילו הבנה לגבי הרוויה שיש לי מהבוס. אני חושבת שמתוך התחשבות , אצטרך בהתחלה לעשות את הגינון הטיפולי בשעות הפנאי או בימי שישי בבוקר , ורק כשאראה שיש ביקוש (הלוואי שיהיה), אז אולי להרחיב את השעות. מה שמביא אותי לשאלה הבאה- כשאתה כותב שיש דרך ללא שיווק עצמי - למה אתה מתכוון? ו..כן אני עדיין פוחדת שלא אצליח . כי אני מודדת הצלחה גם במושגים כלכליים . לא רק הצלחה טיפולית , עם אגו אני לא הולכת למכולת . זה כבר פחד די ממשי - לא? כנראה ששם יש לי עוד הרבה מה לעבוד.על הפחד שלא יהיה לי כסף ואוכל במקרר. המון המון תודה על השאלות החדות . הבאת אותי לחקור ולבדוק עם עצמי דברים מאוד נוקבים. חוץ מזה - אהבתי את ההומור .

isaacm

New member
סליחה על הבורות, יש לי שאלה

ואני מקווה שלא תצחקי עלי
אני מבין ממה שאת כותבת שאת עדיין פוחדת. כלומר, פוחדת פחד די ממשי. וממה שאני רואה, בעצם, את מנהלת את מהלכייך כשאת לוקחת את הפחד הזה בחשבון. מה שאני רואה זה שאת מפחדת ולכן זהירה. אז אני לא מבין, מה בעצם לא בסדר עם הפחד הזה? תפחדי לך, להנאתך. תישמרי לך ככל שתאבי. ואל תוותרי על פסיק בתשוקה שלך לממש את רצונותייך - במסגרת האפשרויות המעשיות שלך. עלי והצליחי - ומדי פעם ספרי איך העניינים מתקדמים. לסיום תרשי לי, אף שאיני מכיר אותך, להעלות על נס את העובדה שבחרת לקום מהכורסה. שבת שלום איציק אה, כן, הייתה כאן שאלה. אז אם את רוצה - תעני עליה גם את

מחשבה יוצרת מציאות

שלום לך, הגשמה עצמית דורשת רצון. הגשמה עצמית דורשת חזון, הגשמה עצמית דורשת להכיר את עצמך. את כל זה תוכלי לקבל באימון... ולכן התשובה לשאלות שלך הן כן. רק שאת התשובה הזאת קיבלת לפניי מהמאמנים האחרים :) אני רוצה לתת לך מתנה קטנה - פתק מהרופא... דיברתי איתו. הוא מוכן לרשום לך חופשת מחלה של חודשיים....לעשות את כל מה שבא לך, בלי לפחד מההשלכות, בלי לפחד בכלל. איך את מנצלת את החופש ? מה את עושה ? איך תנצלי את הזמן ככה שתמלאי את המצברים שלך??? לכי אחרי החלום... ואם את רוצה להגשים את החלום הזה - תבחרי באימון...אנחנו נהיה שם כדי ללוות אותך בדרך הזאת להגשמה עצמית, להגשמת החלום... נהיה הפתק מהרופא, נהיה הרופא, נהיה כל מה שצריך כדי לעזור לך להגשים את החלום...את רק תצטרכי להגשים...(ובינינו זאת העבודה הקשה מבין השתיים:) )

למעלה