האם אפשר להתאמן על

DeepArt

New member
האם אפשר להתאמן על

הצורך שלי להגשים את עצמי ? אני לא עוסקת בדבר שאני הכי רוצה לעשות , כי אני מאמינה שהוא לא יכניס לי כסף אז מצאתי עבודה בתחום המזכירות ואני מ ש ת ג ע ת!! הבוס שלי מוציא אותי מהכלים. הוא רודה בי . אפילו חופשת מחלה אני מרגישה אשמה ולא לוקחת . וכל הזמן אני פוחדת שהוא יפטר אותי . האם אימון יכול לעזור?

DeepArt

New member
אשמח לקבל עצה

איך לשפר את היחסים עם הבוס , ואיך להרגיש יותר רגועה מולו. מצד שני ,כשאתם מדברים באימון על פריצת דרך ועל הגשמה עצמית של היעוד , האם אתם לוקחים בחשבון את זה שהבנאדם צריך להרוויח כסף ואולי הוא לא יוכל , כי אין לו את הכלים השיווקיים שכל- כך צריך היום . אם היה לי את כל הכסף שבעולם אז ממילא לא הייתי עובדת כמזכירה. הייתי עסוקה בלתת ולתת ולתת מכל מה שאני יודעת. אבל זה מרגישכמו מעגל קסמים...... הולכת לעבודה, מעבירה שם את הזמן - עושה כסף - חוזרת עייפה- אין כוח לשווק את עצמי כדי לצאת להגשמה עצמית - אין ביקוש- ואז יש בור גדול של כסף - ואז צריך עבודה שתכניס כסף- הולכת לעבודה.... איך פורצים את זה???

DeepArt

New member
פשוט העניין בדמי..

אין יום שעובר לי בלי לקוות שתבוא פריצת דרך או שיקרה איזשהו קסם . עזרה........בבקשה.......

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון

אפשר להתאמן על כל מה שביקשת - ויש לא מעט עבודה
אפשר להתאמן על האמונה שלך שאי אפשר להרוויח כסף ממה שאת אוהבת. האם זו אמת מוחלטת? היכן היא לא מדוייקת? בחריץ הקטן הזה יש מקום לעבוד על האמונות שלך והתפיסות שלך.למשל - האם ניתן להרויח משהו מעבודה זו, כך שתוכלי לעבוד פחות בעבודה אחרת? יש תמיד יותר אפשרויות ממה שאנו רואים במבט ראשון. לגבי להסתדר עם הבוס, גם כאן יש על מה לעבוד. אולי כדאי להתחיל מהתחושה שלך שאת חייבת לסבול מהעבודה?

DeepArt

New member
היי ענבל

תודה על ההיענות שלך להשיב לי. נראה לי שמה שעומד בבסיס היחסים שלי עם הבוס הוא התחושה שאני מחמיצה את החיים שלי כמזכירה שלו. אני לא עובדת קשה , אבל אין בי את ההתלהבות שהוא מחפש . אני לא מעורבת רגשית בעבודה . ולכן הוא מבקר אותי כל הזמן על כך שאני לא נשארת שעות נוספות במחיצתו (הוא מגיע מאוחר בבוקר ויוצא מאוחר בערב) למרות שאני מספיקה הכל , הוא מאוד תלותי וזקוק לאנשים על ידו.הוא גם לא מפרגן לי אף פעם חופשות (שמגיעות לי ) צברתי המון ימי חופשה , והוא לא מאשר לי לצאת , והיום , לדוגמא - כשאני חולה הוא התקשר כבר שלוש פעמים לדברים טריוויאליים וכאלה שסובלים דיחוי , כאילו לבדוק אותי . מה שגורם לי להרגיש כלואה. אבל... השכר בסדר והוא איש מאוד נדיב בכסף. ואני אמא לשלושה ילדים ופוחדת לעשות "גלים" בפרנסה . המצב הוא שהמשרה שלי היא כרגע טוטאלית ואין מקום להכניס משרה נוספת כמו שאת מבינה . זה נראה לי כרגע או הכל או כלום. את באמת חושבת שאני מאמינה שאני חייבת לסבול מעבודה? אם כך - האם לא אסבול גם כשאעבוד במה שאני שואפת אליו?

תלתלית3

New member
שאלת המחיר ?!

איפה תשלמי מחיר יותר גבוה ? בעבודה הנוכחית או בזו שאולי תגיע.......... הכסף מול הבריאות הנפשית ומחסור זמני במשכורת נוספת המחויבות למשפחה מול הגשמת עצמי הגבולות שאני שמה לעצמי או הגבולות שאחרים שמים לי אני מנתבת את חיי או מנותבת פסיביות או אקטיבית במה את בוחרת ? ברגע שתהיי שלמה עם בחירתך שם ימצאו דרכך ואושרך. תמיד יש עוד אלטרטיבות............ אוהבת טליה

DeepArt

New member
וואוו. כמה דברים את מעלה

מדהים כמה הדברים מורכבים והכל מסביב לבחירות הלוואי שיכולתי הכל מהכל.. המון המון תודה על הבהירות פותח המון מקום למחשבה אבל ... מה עם אומץ??

תלתלית3

New member
אומץ ?

גם אם נניח שאת סבורה שאין לך אומץ אשאל אותך האם את יכולה להיזכר במקומות/אירועים בחייך שבהם כן הפגנת אומץ אפילו אחד שיפר את ההנחה לגבי האומץ שיש בך או אין. לכל אחד יש המשאבים שהוא זקוק להם כדי להשיג את מטרותיו. אם משהו אפשרי הרי שהוא אפשרי גם לך. בכל רגע נתון את עושה את הבחירה הנכונה והאפשרית מבחינתך. תמיד קיימת אפשרות אחרת: אפשרות אחת - כפיה, שתי אפשרויות - דילמה, שלוש - ניתן באמת לבחור. בהצלחה אוהבת טליה

DeepArt

New member
כן , האומץ לקחת אחריות על הזולת

יש לי שלושה ילדים שתלויים בי. מה אם אעזוב את מה שיש ולא אוכל להבטיח להם עתיד ?

תלתלית3

New member
עדיין עניין של מחיר

שוב חזרנו לשאלת המחיר. אם את אינך מרוצה בעבודתך איזה מסר את משדרת לילדייך בבית ? איזה אם את מייצגת להם ? האם זו האם שהיית רוצה ? איפה העתיד שלך ? אם את מוכנה לשלם את המחיר עבור ילדייך - אחלא. זו בחירה שלך אך היי שלמה עם הבחירה. אין אנו יכולים לאכול את כל העוגה. השאלה כמה את רוצה בשינוי והאם את באמת רוצה בו ? קראתי משפט חכם: "הגבולות נוצרו כדי שנפרוץ אותם" - האם את מוכנה לפרוץ את הגבולות שלך ? רק דעי שבכל שלב בחייך את עושה את הבחירה המתאימה לך, זה לא אומר שזו בחירה נצחית ובכל שלב שיתאים לך את יכולה לבחור בבחירה אחרת. אנחנו רק באים ומאירים לך את האופציות. התובנות וההחלטות הן רק שלך. האם אטעה ואומר שגם בתחומים אחרם בחייך אינך שמה גבולות לאחרים ?! - ילדייך, בעלך או .....זה כנראה ששעיור שעליך ללמוד. בהצלחה טליה

תלתלית3

New member
שאלת המחיר ?!

איפה תשלמי מחיר יותר גבוה ? בעבודה הנוכחית או בזו שאולי תגיע.......... הכסף מול הבריאות הנפשית ומחסור זמני במשכורת נוספת המחויבות למשפחה מול הגשמת עצמי הגבולות שאני שמה לעצמי או הגבולות שאחרים שמים לי אני מנתבת את חיי או מנותבת פסיביות או אקטיבית במה את בוחרת ? ברגע שתהיי שלמה עם בחירתך שם ימצאו דרכך ואושרך. תמיד יש עוד אלטרטיבות............ אוהבת טליה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לסבול מעבודה

אני לא יודעת אם את באמת מאמינה שתסבלי מכל עבודה. אני לא מכירה אותך מספיק. מה את חושבת? נדמה לי שיש לך אמונה שמעבודת מזכירות צריך לסבול, לא מכל עבודה. לגבי הבוס - עלייך ללמוד לשים את הגבולות שלך. העבודה נשמעת סבירה - לא מציקה במיוחד. מה שמציק לך הוא העדר הגבולות שלו. האם תהיי מוכנה לבדוק כיצד תוכלי לשים גבול שמתאים לך? האם תוכלי לדבר איתו על שעות העבודה שמתאימות לך, ועל הסיבה שאת לא נשארת שעות נוספות (זה לא שאת לא אוהבת אותו... יש דברים שאת רוצה לעשות אחה"צ שגם חשובים כמו...) גם לגבי הטלפונים כשאת חולה (תהיי בריאה
) עלייך לדבר איתו. עליו ללמוד לכבד אותך כאדם ולסמוך עלייך. מה תוכלי לעשות למען הגבולות שלך? כיצד תוכלי לאפשר לו לראות שאת מכבדת את עצמך, וגם מכבדת אותו?

גדיל100

New member
אפשר על חיפוש עבודה

האמת ... על חיפוש עבודה אני מתאמן כל הזמן, הבעיה היא מציאת עבודה (על זה לא יצא לי להתאמן כבר הרבה זמן לצערי) אם מישהו שומע משהו, קורות החיים שלך בחתימה

גדיל100

New member
לכיוון של פרנסה ...:(

בעיקרון מכירות מתאים לי ... כרגע אני לומד...

הכל תלוי בנקודת המבט שלנו

שלום לך - להתאמן אפשרי כמעט על הכל, השאלה היא מה המטרה הסופית ועד כמה את מוכנה להשקיע, שכן ללא שינוי אמונות ישנות ותפיסות- שהביאו אותך עד לכאן, אבל כנראה שלהמשך כבר לא מתאימות, יהיה מאוד קשה להתקדם. בעניין הבוס והעבודה הקשה - זכרי תמיד שאיש לא יכול לעשות לנו דבר מה שאיננו מאפשרים, משמע אם את בבית חולה ולא מגיעה לעבודה עליך להעביר למנהל שלך בצורה עדינה אך חד משמעית - שעליך לנוח בבית ומנוחה משמעה שאת לא עובדת ואת לא זמינה. אם מגיעה לך חופשה - אז אין כאן מקום לתחושת פחד או אשמה, את יכולה להתחשב במצב בעבודה - ולקחת את החופשה בתקופה שהיא פחות עמוסה, אבל אי לקיחת ימי חופשה בסופו של דבר היא החלטה שלך (כי את מאפשרת לבוס שלך לעשות לך נקיפות מצפון על צורך כל כך בסיסי), שגורמת לך לתחושה של חוסר סיפוק בעבודה ושהבוס רודה בך. אפשרות אחרת היא במקביל לחפש עבודה אחרת בתנאים דומים או אף משופרים שיאפשרו לך את החופש להתחיל לעסוק במה שאת רוצה. בחלוקה נכונה של שעות היום / השבוע תוכלי אולי להתנסות קצת בדבר שאת רוצה לעסוק בו - אך עליך להאמין כי יש באפשרותו עם הזמן לקיים אותך - אחרת לא תוכלי להתקדם קדימה. הציבי לך מטרות קטנות בנושא זה ובכל פעם שתכבשי מטרה אחת, עברי לשניה - כשכל מטרה חדשה מקדמת אותך צעד נוסף לעבר ההגשמה העצמית, וחשובה מאוד לאורך כל הדרך ההתמדה - לא להשבר גם אם נראה תקופה מסויימת שאת "דורכת במקום". מקווה שסייעתי לך למצוא נקודת מבט חדשה והצלחתי לתת לך קצת חומר למחשבה. שיהיה בהצלחה.

DeepArt

New member
רוצה לעבוד במה שאני אוהבת

ולהרוויח מזה כסף. את צודקת : מגיעה לי חופשה ומחלה (לא מומלץ) ומנוחה ולהיות עם הילדים ולהנות מהחיים. רק שאני מאמינה שאני לא מספיק ראויה לכל זה . וגם לא ראויה לעבוד במה שאני אוהבת. שם התקלה. ושום כסף לא קונה לי את השקט הנפשי של לדעת שאני במקום שלי ועושה את מה שאני מיועדת לו. אבל אני נמצאת בתוך איזור נוחות ופוחדת .

תלתלית3

New member
עיניין של אמונות שליליות

מי אמר שאת אינך מספיק ראויה ? מצד אחד אמר, שהכסף נותן לך בטחון לעתיד ילדייך מצד שני שם כסף לא קונה את השקט הנפשי והיעוד שלך אז השקט הנפשי שלך והיעוד שלך עומדים מול עתיד ילדייך. לא פעם אנו עומדים בפני הכרעות קשות בחיינו. יש פה התנגשות של ערכייך. במקום הזה נוצרת דילמה. יש טכניקות בNLP - שלוש הכסאות או שלוש העמדות, שיכולים לעזור לך לנתח סיטואציה זו. את יכולה אם את רוצה כמובן לעשות שני רשימות כאשר האינטרס של שתי הרשימות זו את. מה יתן לך השקט הנפשי ומימוש יעודך ? מול מה יתן לך להבטיח את עתיד ילדייך ? את המרכז. ההחלטה צריכה לשרת אותך הכי טוב. יש עבודה נהדרת על אמונות שליליות ומגבילות אותן אנו בד"כ סוחבים מהילדות. אני מאמינה שבעזרת עבודה מקצועית תוכלי להגיע לתובנות נפלאות שיסייעו לך לקבל את ההחלטה הנכונה עבורך. עצם מודעותך לבעיה היא כבר חצי פתרון. בהצלחה טליה

למעלה