האם אפשר להצטרף???

boaz31

New member
האם אפשר להצטרף???../images/Emo141.gif

אני בן 73 ומנסה ברשותכם להצטרף ובידי פרח הכלנית אדום לנשים שכאן!!!!תוכלו לקרוא עלי בכרטיס הפרופיל אקרא מה הנושאים שמסתובבים בפורום ולאט לאט אצטרף תודה לכולם
הנשיקה רק לנשים
לגברים שלום....

offe

New member
בועז - ברוך הבא בצל קורתנו

בשמחה נפנה לך חדר באחד מחדרי ביתנו - כל דייר מתקבל בברכה - כל אחד מקבל רגעי התאקלמות, עד ש"נתפס" ואז הופך לדייר קבע. מושיטים יד לידידות offe

maxima

New member
ברוך בואך בועז....../images/Emo140.gif

קח כסא ותצטרף לחבורה...

boaz31

New member
../images/Emo183.gifmaximaל-מקסימה על קבלת הפנים

נורא נחמד כך להתקבל הנה הבית מראים לי וקח כסא ושב אכן התישבתי יורד גשם בחוץ ואני אוהב לראותו בישיבה מתוך הבית ולשמוע אותו מטופף [מלשון טיפות ] על חלונות הבית יש לזה מנגינה מיוחדת... אגב, איני יודע איך מצרפים תמונה לפורום-אשמח אם מי מכם ילמדני זאת ושוב תודה לכם ידידי החדשים.....
טוב עכשו לשתות שוקו!!!

boaz31

New member
בועז - ברוך הבא בצל קורתנו

מודה לכולם על קבלת הפנים הנאה

pazi66

New member
חבל boaz31 ,אני דוקא אוהב ../images/Emo25.gif

ושונא
...אולי בפעם אחרת ברוך בואך boaz31 ...הכניסה שלך היתה מרשימה ובסגנון שאני אוהב תרגיש בבית חבר

pazi66

New member
../images/Emo93.gif חשבתי כך,נו מילא,אז שיהי לך

בהצלחה
בפורום

חחחח פזי בועז לא רוצה לתת לך נשיקה?

קח אחת
ועוד
.....שיהיה בסטוק... ובעניין נשיקות זה בדיוק כמו בשיר של חוה אלברשטיין לא צריך להחמיץ אף הזדמנות לתת
"להקלה בהפרעות נשימה ועיכול, לא להפסיק לקחת עד סוף הטיפול. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תרופה זו אין לשמור מילדים ותינוקות, לקחת בין הארוחות ועם הארוחות. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לא צריך לאכסן במקום מיוחד - לא חשוך, לא קר ולא יבש. אפשר לקבל בלי מרשם של רופא, צריך פשוט לבוא ולבקש. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אין חשש שהתרופה תפגע בעירנות, אבל שימוש ממושך עלול לגרום לתלות. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אם נטלת מנת יתר - לא יקרה לך כלום, אין צורך לרוץ לחדר מיון. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לעיתים רחוקות יש תופעות לוואי: נדודי שינה או סחרחורת (נדיר). אך כל התופעות חולפות מעצמן, לאחר תקופת הסתגלות לתכשיר. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תאריך אחרון לשימוש - עד עולם. תאריך אחרון לשיווק - סוף העולם. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק

pazi66

New member
../images/Emo51.gif חונה קבלי חזרה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ההפסד כולו של בועז...אני נשקן לא רע

boaz31

New member
אני מקווה שלא טעיתי

האם הפורום????אני מקווה שיש כאן עוד אנשים שהם לא כמו פזי [אם טעיתי בך פזי והגדרתי אותך לא במדויק,אתך הסליחה] בשביל להעמיד דברים על דיוקם--אני אוהב נשים לא גברים! !!! האם זה ברור או שיש שאלות!!!!!

pazi66

New member
חמודי בועז,אינני יכול לשאל חופשי

כולם רואים וקוראים

pazi66

New member
חונה,נשקל פירושו מנשק בקלות../images/Emo6.gif

המצאת מושג חדש ומתאים תציעי את זה לאקדמיה

למעלה