האם אפשר להכתיר...

TheRasmus

New member
האם אפשר להכתיר...

את Poker Face של ליידי גאגא ל-I Kissed A Girl של 2009? למרות שאני לא אוהב את השיר הזה, אי אפשר להתעלם מההצלחה שלו בעולם (מקום 1 ביותר מ-20 מדינות), וגם בכל התחנות האיזוריות בארץ הוא כבש את המקום הראשון. לדעתי תוך שבועיים גם בגלגל"צ.

limors2

Well-known member
לא נראה לי.

הוא יצליח, אבל לא ברמה של קייטי פרי ולא יהיה שיר השנה. אבל הוא יושמע מלא, זה כן.

abastor

New member
לא קרוב בכלל

השיר של קייטי פרי תפס את כולם ממש חזק. כולם חרשו על השיר הזה ואי אפשר היה להתחמק ממנו. לא פעם קרה לי ששמעתי אותו בתחנה אחת, עברתי לתחנה אחרת והוא היה גם שם. אגב - אני ממש שונא את השיר הזה, ובגלל זה מעצבן אותי שהוא תפס כל כך חזק. בהתחלה חשבתי שהגרסא של עברי לידר קצת יותר נסבלת, אבל לאחר מכן הגעתי למסקנה שזה פשוט שיר ממש ממש גרוע. בכל מקרה, פוקר פייס נחמד, אבל הוא ממש, אבל ממש לא תופס כמו kissed a girl

uk23

New member
הוא הרבה יותר טוב מהשיר של קייטי פרי.

ליידי געגע תותחית והגיע הזמן שהיא תושמע וכמה שיותר. פוקר פייס בהחלט אחד מהשירים הגדולים והמרעננים השנה. שיר השנה לא בטוח אבל לא רחוק.

me123

New member
נאאא... ממש לא נראה לי...

עוד לא שמעתי את המצעד, אז יכול להיות שהיא נכנסה גבוה.. אבל שיר השנה 2009? ממש לא. בת'כלס זה שיר מעולה שאני נורא אוהב(כמו את ג'אסט דנץ) והוא ברשימת שלושת הגדולים שלי כרגע לשנת 2009, אבל הוא לא "עשוי מהחומר" של שיר השנה. האמת שגם I Kissed a Girl לא כל-כך, אבל הוא כנראה הכי קרוב לזה
מקווה שהשיר יהיה שיר השנה

למעלה