האם אפשר להיעזר בכם ?

פולק2

New member
האם אפשר להיעזר בכם ?

ע"מ לחזות תוצאה של תהליך שאני עובר (נמצא בשלבים מתקדמים) ? התהליך קשור לקריירה שלי ומהווה צעד חשוב ומשמעותי עבורי. בהסכמתכם אני אעלה את המפה שלי. תודה

לדעתי אפשר

אם אתה בן לא פחות מ30, זה יכול להיות תרגיל מענין. אולם קח בחשבון שהמדובר בעיקר בחובבים כאן בפורום, ובעיקר בנתינת פידבק לגבי הניתוח שאתה אמור לקבל כאן לגבי מפת הלידה שלך, שכן בעיקרון זהו פורום לימודי. ומי יודע, אולי תלמד גם משהו שלא ציפית לו..

בבקשה תספר מתי החל התהליך...

כדי לדעת איפה להסתכל. בכל מקרה אני חייב לציין שאני ממש לא מנוסה בזה ואולי יאיר יזרוק לנו עצם איפה להסתכל - חזרת שמש, מעברים, קידומים אולי?

היי פולק

משום מה משהו כאן הציק לי לבדוק את המארס במפות שלך. ועשיתי באסטרו.קום מפת חזרת השמש כי היא משקפת את השנה שלך עד ליומולדת הבא ובעצם מראה על מגמה שנתית שלך. בכל מקרה אני מצרף את המפה ומה שאני רואה כאן הוא מלחמה על מקום, דחיפה עצומה של עצמך למעלה וגם וגם עומס רב יותר שאולי אתה לוקח על עצמך. בדקתי את מארס והיבטיו - וההיבט מול פלוטו הכין אותך לפעולה ולאסרטיביות עצומה. בדקתי את אורנוס בשביל ההפתעות שהוא טומן ואורנוס מביא לך קשר עם מרקורי וצדק ושניהם מכינים אותה גם לפעילות, גם לדחיפה, גם להתלהבות יתרה. יש? או שאני אפילו לא בכיוון?

ועוד משהו

שליט המפה של חזרת השמש הוא הירח והוא נמצא בבתולה מה שמכוון לכיוון של עבודה קשה ועוד הצמידות לשבתאי מחזקת את זה. יש לך גם פחד מכשלון (שבתאי וירח מול נפטון) - אז אתה הולך על זה חזק ורוצה לדחוף את עצמך ואולי זה הפעם שזה הצליח לך יותר טוב מהכל? אולי זאת השנה שבה קודמת? יאיר - אשמח להתייחסותך.

ציפור

אתה מנסה דברים, וזה בסדר גמור. אל תשאל אותי -תן לאיש לענות, ולפי זה כוון את עצמך. הכל הוא ניסוי וטעייה. כשאתה שואל אותי, אתה מונע בעקיפין מעצמך את חוויית הגילוי והניסוי. חבל. זרום עם הידע והאינטואיציה שלך. כשייגמר הכל, יתכן ואגיב, ויתכן ולא יהיה צורך..

טוב אני ממשיך קצת סביב חזרת השמש

פולק - במםת חזרת השמש שלך יש המון אש - כנראה משהו שמכין אותך לפעול לכיוון יישום מטרות. יש בך מים וחשיבה של האויר אבל חסר את יסוד האדמה. אבל... במעברים שבתאי במרובע לשמש שלך ואולי קצת עצר את האנרגיה השמשית והוסיף לך אדמה - אולי זה נתן לך את הכוח להתבונן שוב על הדברים מחדש. אולי ראית שאתה צריך לדחוף את עצמך לעמדה חדשה ולהתקדם. או שאולי הוכחת את עצמך מאוד וזה גרם לאנשים לקדם אותך. בכל מקרה זוהי תקופה שבא בחנת את עצמך וראית לאן הגעת ועכשיו גם הזמן לתת לאנשים לבחון את כישוריך ולהתרשם מהם. שבתאי נמצא במעברים בבית 11 - אולי זה הזמן לקחת חלק מצוות ובאמת להיות אחד מהם ואולי אפילו להוביל אותם. אולי עד היום בעבודה היית איטי או עצלן (אם כל כך הרבה כוכבים אישיים במזל שור) ובעצם המעבר של שבתאי הביא אותך לפעולה. יחד עם מפת חזרת השמש שגם היא הכינה לפעולה. במפת חזרת השמש - מארס שעליו דיברתי הוא שליט בית 10, שזהו בית הקריירה - יכול להיות שהכיוון הוא לשאוף למעלה והקידום באמת הגיע בסופו של דבר. אל תחזיק אותי במתח - תפדבק - גם אם לגמרי טעיתי!

דרך אגב, אפשר גם לבדוק את חזרת הירח שלך

אם אתה אומר שזה קרה בחודש האחרון - אבל בינתיים אשמח להתייחסות שלך למה שכתבתי. תודה

פולק2

New member
ניתוח מדהים !

הניתוח מושלם ומשקף בדיוק את המציאות. מדהים עד כמה האסטרולוגיה יעילה כשיודעים להישתמש בה. בקצרה,אני אמור לעבור לחברה חדשה שהיא גדולה פי כמה מזאת שאני עובד בה היום. התפקיד הוא ניהולי בכיר בצוותא עם 2 בעלי הבית. כעיקרון את מה שאני עושה היום (שיווק ומכירות בתחום ההיטק) אני אמור לעשות בחברה החדשה בהיקפים גדולים בהרבה. זה תפקיד שאני עושה כבר שנים אבל לא בקנה מידה הזה. שיווקתי את עצמי בפגישות שקיימנו והופתעתי לגלות נכונות גבוהה מהצד השני לגבי.הם גם מכירים אותי לא מעט מהשוק המשותף שבוא אנו עוסקים. בשבוע הקרוב אני אדע בוודאות מה קורה איתי ורציתי לדעת האם התזמון של היוזמה שלי הוא נכון והאם המהלך יתרחש בסופו של דבר. רציתי רק לציין שהחברה שאני עובד בה היום נמצאת בנסיגה ודעיכה וספק רב אם תשרוד ב 2008. תודה.

שיהיה לך בהצלחה רבה ../images/Emo13.gif

ד"א אני גם תאומים אז בהצלחה
ועוד שאלה לי אליך - מאיפה הידע שלך באסטרולוגיה? האם עסקת/ אתה מתעניין בזה?

פולק2

New member
תודה רבה !

אין לי כל ידע באסטרולוגיה אני פשוט מבקר מידי פעם בפורום ונהנה לקרוא.

חח כמובן התכוונתי למארס בסרטן ../images/Emo9.gif

אבל יצא מגניב - מארס במאדים - יכול להיות שילוב בכלל לא רע

למעלה