האם אפשר גם ...

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
האם אפשר גם ...

שאלה ... לאחר שהמליצו לי על הפורום הזה החלטתי לבדוק. הענין הוא שאני לא מחפשת לתרום (לפחות לא בשלב זה) בגדים, מכשירי חשמל או כל דבר אחר מסוג זה, וגם לא מבקשת לקבל כאלה. אני מעוניינת במשהו דומה ל"תעביר את זה הלאה" אבל בצורה הרבה יותר רצינית. כלומר אני מבקשת סיוע שאינו בחפצים ואני גם מעונינת להתנדב לאחר שנקבל את הסיוע ונוכל לשוב לעמוד על רגלינו. אבל ... אני מעונינת להתנדב ולא לתרום חפצים, וההתנדבות בה אני מעוניינת היא במספר תחומים שאינם מתנגשים. אז שאלתי האם כאן המקום גם עבורי (כי לא מצאתי פורום אחר מתאים)?

jole

New member
יקירה, לתרום ולא משנה באיזו צורה

תמיד מבורך. יש כאן המון ילדים שישמחו ליד מלטפת וחבר למשחק בכל עת שהיא, אימהות טריות שישמחו ליד עוזרת לטיפול בתינוק. את רק צריכה להחליט עם עצמך עד כמה ולמה את מסוגלת להתחייב, מה מתאים לך ואז ללכת עם זה. וכאן זה בטוח הבית הנכון.

apk

New member
טוב, אז ...

היות שלצערי אני באמת מעונינת להתנדב אבל לא אוכל לעשות זאת לפני קבלת הסיוע אז אני מקווה שכמה שיותר מהר אקבל סיוע ומצבנו ישתפר ואז אני באמת מעוניינת להציע את עצמי. אבל לצערי כעת אנחנו כל כך בשפל ואני לא יכולה אלא לקוות שישתנה ... אז
על קבלת הפנים החמה

apk

New member
בשלב זה ...

אשמח יותר לענות במסרים למי שמעונין

נירה63

New member
אשמח אם תכתבי לי מסר

תדעי שאניוכולנו כאן בכדי לתת יד ולעזור, לתת ולהרים אנשים בכדי שיהיה טוב ונעים יותר. האמיני שהדברים משתנים ויהיה טוב . איני רוצה להלחיץ אותך, אני כאן ובכל הזדמנות ובכל בקשה כתבי לי מסר, אשתדל תמיד כמו כולם כאן לעזור. ערב נעים .

גליתT

New member
מצטרפת ו...

אולי נעזור לכם "לעמוד" כדי שתוכלו באמת לעזור לאחרים כמו שאתם רוצים..

למעלה