האם אפשר בLogical_Test שבפו' האם אפשר בLogical_Test שבפו' IF באקסל להכניס גם AND למשל אם A1<A2 <B7
M MATSO New member 22/5/05 #1 האם אפשר בLogical_Test שבפו' האם אפשר בLogical_Test שבפו' IF באקסל להכניס גם AND למשל אם A1<A2 <B7
מיכאל אבידן Active member מנהל 22/5/05 #3 עפ"י התנאים שהצגת . . .../images/Emo43.gif הנוסחה המתאימה היא: ("IF(AND(A1<A2,A2<B7),"True","False=
M MATSO New member 22/5/05 #5 לאחר נסיונות שונים אבקש לדעת... מהי הדרך הטובה ביותר למשימה הבאה אם אפשר מבלי להוסיף תאי עזר כל שהם מצורף קובץ
לאחר נסיונות שונים אבקש לדעת... מהי הדרך הטובה ביותר למשימה הבאה אם אפשר מבלי להוסיף תאי עזר כל שהם מצורף קובץ
M MATSO New member 22/5/05 #8 זה נותן לי את התא שבו מדובר -> יתכן שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב אני צריך את הטקסט שרשום בעמודה I כלומר 1-1.99 או 2-2.99 ...
זה נותן לי את התא שבו מדובר -> יתכן שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב אני צריך את הטקסט שרשום בעמודה I כלומר 1-1.99 או 2-2.99 ...
מיכאל אבידן Active member מנהל 22/5/05 #7 אולי, ככה . . .../images/Emo43.gif (INDEX(I3:K16,MATCH(J1,K3:K16),1=
M MATSO New member 25/5/05 #11 בהמשך למשימה האחרונה תא F3 בודק באיזה תחום נמצא J1 ברצוני שF3 ימצא את התחום שבו נמצא J1/I1 כלומר במקרה הזה 6.2/2=3.1 ויופיע התחום 3-3.99 מה אתם אומרים ? ראו קובץ !
בהמשך למשימה האחרונה תא F3 בודק באיזה תחום נמצא J1 ברצוני שF3 ימצא את התחום שבו נמצא J1/I1 כלומר במקרה הזה 6.2/2=3.1 ויופיע התחום 3-3.99 מה אתם אומרים ? ראו קובץ !
G giladba New member 25/5/05 #12 נו באמת............ קצת קצת מעוף............ תחשוב איך F3 קורא ל- J1 ואני בטוח שתצליח לבד בשינוי שצריך לעשות כדי שתא F3 יקרא למשהו אחר (שהוא מנה של שני תאים)
נו באמת............ קצת קצת מעוף............ תחשוב איך F3 קורא ל- J1 ואני בטוח שתצליח לבד בשינוי שצריך לעשות כדי שתא F3 יקרא למשהו אחר (שהוא מנה של שני תאים)
מיכאל אבידן Active member מנהל 25/5/05 #14 MATSO היקר . . .../images/Emo43.gif שים לב שבאותו ה'פתיל' אתה מבקש מאיתנו להתעלם/למחוק... ומה זה אומר שאתה 'קצת' פזיז ולא מנסה להשקיע קצת מחשבה במציאת פיתרון. הרשה לי להציע שלפני כל שאלה תקדיש 30-45 דקות למציאת פיתרון ורק אז תציג את השאלה. יש לי הרגשה שאחרי 5 דקות, של 'אי-הצלחה', אתה מציג לנו את הבעיה...
MATSO היקר . . .../images/Emo43.gif שים לב שבאותו ה'פתיל' אתה מבקש מאיתנו להתעלם/למחוק... ומה זה אומר שאתה 'קצת' פזיז ולא מנסה להשקיע קצת מחשבה במציאת פיתרון. הרשה לי להציע שלפני כל שאלה תקדיש 30-45 דקות למציאת פיתרון ורק אז תציג את השאלה. יש לי הרגשה שאחרי 5 דקות, של 'אי-הצלחה', אתה מציג לנו את הבעיה...
M MATSO New member 25/5/05 #15 לגבי המחיקה - צחקתי , לגבי הפזיזות- בד"כ אני לא כזה BLACK OUT כך קוראים לזה . טעות - סורי - מוריד ת'ראש
לגבי המחיקה - צחקתי , לגבי הפזיזות- בד"כ אני לא כזה BLACK OUT כך קוראים לזה . טעות - סורי - מוריד ת'ראש