האם אפשרי...

The Wraith

New member
האם אפשרי...

נניח ואדם מסויים לכוד, ניקח דוגמא מזמני האינקוויזיציה - האינקוויזיטורים לכדו אדם באשמת כישוף (והיא נכונה הפעם), הוא נמצא בבית הסוהר, בתא, הוא קשור בשלשלאות לקיר. נניח והוא רוצה להטיל קללה על X, האם לדעתכם הוא יכול לעשות את זה כשהוא כבול? נמקו.

moonstone

New member
תלוי...

אם הכישוף שהוא עוסק בו הוא בעיקר של תיעול כח הרצון והאנרגיה ללא תנועות עזרת אז לדעתי כן. וזה יהיה אפילו מאד יעיל כי אנרגיית הרגשות שואבת מעוצמת הרגש שלנו ברגע הטלת הכישוף ובאותו רגע שהוא נתפס ע"י האינקוויזיציה 0אם הוא לא שקע בייאוש) הוא אמור להרגיש זעם רב מאד וזה אמור לו להטיל את הקללה ביתר יעילות. אבל אם לעומת זאת הוא עוסק בכישוף טיקסי בעיקר שכולל הרבה חומרי עזר ותנועות עזר אז - לא הוא לא יוכל לקלל אף אחד חוץ מאשר לגדף אותו ואת כל משפחתו.

לדעתי - כן

טוב, ההודעה נמחקה אז אני נאלצת לכתוב אותה שוב: כל הטיקסיות של טקסי כישוף בסך הכל נועדו כדי לרכז את האנרגיה של המכשף לצורך של הכישוף. בגלל זה, לדעתי, אין שום צורך ממשי בכל הטקס, אין צורך במילים ספציפיות - כל עוד המכשף מספיק מרוכז וממוקד בשביל לכוון את האנרגיה שלו לצורך הספציפי שלו. מעבר לזה, יש את כל העניין של כישוף עם סיג´ילים, ואת זה אפשר לעשות כל עוד אתה נמצא בהכרה...
אני מניחה שאם הייתי מכשפה בתקופת האינקוויציה, הייתי מכינה מראש סיג´ילים להגנה כדי שלא יתפסו אותי. אגב - מישהו מכיר אתרים/ספרים טובים על סיג´ילים?

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

מצאתי הודעה על סיגילים, ש rainbird רשם, אז בעצם סיגילים הם סמלים-מילים שאנחנו יוצרים לעצמנו לפי כוונות/רצונות? ואיך בעצם משתמשים בהם? נגיד שעשיתי לעצמי סמל, אני צריכה גם לחש בשבילו?
בקיצר לא ממש הבנתי מש´ו ממה שקראתי שוב ושוב...ושוב
מיש´ו יכול להסביר את זה שוב
פרינסס---,--´-{

The Wraith

New member
בגלל..

ההודעה בתחתית הדף, ישנה ואף אחד לא מסתכל על הודעות ישנות.

dopey_wizard

New member
אני לא בטוח

שאם הבן אדם כבול בשרשראות יכול לעשות משהו! רק אם זה בן אדם שיש לו יכולת מיוחדת של גרימה מרצון! זה די קשה לחשוב על זה כי אני לא חושב שאני הייתי עושה משהו, אולי בנאדם שיש בו משהו מיוחד! יש פה מישהו שחושב שהוא היה מצליח לעשות משהו????????? *אני חייב להגיד שזו שאלה יפה (וקשה) --->דוד

למעלה