האם אפשרי??

FireDragon

New member
האם אפשרי??

האם זה אפשרי שאדם יהיה מאושר מהחזקת רק אבן אחת? האם ניתן לבע את כל סוגי הטכסים רק עם אבן אחת? אני שואל כי יש רק אבן אחת שמושכת אותי ומדברת אליי ואני קראתי בפורום "מאגיה וכישוף" שישנם טכסים שדורשים אבנים מסוימות... האם כדאי לי לקנות סוגים אחרים או להישאר עם אלו שיש לי? (האבנים שיש לי הן: עין הנמר, עין השור ועין הנץ)

stoneage

New member
טכסים....

בוודאי שאדם יכול להיות מאושר מהחזקת אבן אחת הרי שאדם יכול להיות מאושר גם ללא אבנים. האבנים יכולות לסייע בפתרון בעיות בכל התחומים ולהגביר דברים טובים (יצרתיות, אושר, הבעה וכן הלאה). כנראה שכרגע אותה אבן שמושכת אותך היא זו שטובה לך בזמן זה. (השאלה , כמה אבנים ראית...אם תכנס לחנות שבה כ 600 סוגי אבנים, ייתכן שתגלה אבנים נוספות..) למה אתה מתכוון בטקסים ??? ניתן להשתמש בקוורץ למשל לטיהור או בטורמלין שחור להגנה. ניתן להשתמש באבנים במהלך טיפולים שונים אבל מה הכוונה בטקסים , למה ? בעבר נעשה שימוש באבנים שונות במהלך טקסים ע"י תרבויות מסורתיות רבות. אם תשאל אותי - הקשב לאינטואיציה לגבי החלפת האבנים שלך. אם אתה מעדיף את הגישה של המאגיה וכישוף אני ממליצה לשאול אותם

בקשר לשימוש באבנים מסוימות בטקסים

היה עדיף שתשאל בפורום מאגיה, אבל אני אענה כבר פה. בכל אופן, אתה יכול להשתמש בכל טקס או כישוף באבן או מספר אבנים. הכל תלוי באופי הטקס - אם נושא הטקס הוא משיכת אהבה, אפשר להשתמש ברוזקוורץ, או בכל אבן אחרת שיש לה תכונות של משכית אהבה. לכל טקס יכולות להתאים יותר מאבן אחת, בעזרת אינטואיציה אתה יכול לבחור באבן שתתאים לך הכי הרבה. אני באופן אישי תמיד משתמשת באמטיסט בטקסים שלי, ולפעמים מוסיפה עוד אבן - תלוי באופי הטקס.

למעלה