האם אני רוצה?

adam33

New member
האם אני רוצה?

אז ככה יש לנו שני ילדים והיא רוצה עוד אחד בעבר סכמנו שאנו רוצים רק שניים כעת היא עושה הכל בכדי להכנס להריון היא הולכת לרופאים מומחים משלמת המון כספים ( כל פגישה 650 ש"ח) לאחרונה היא בטיפול אצל פרופסור וניראה שהיא מרוצה מדרך הטיפול ( יש לה רחם דו קרני) אקיצר למה אני מספר את זה אני בכלל לא יודע אם אני רוצה עוד ילד לפעמים אני לזמן מועט משתף פעולה אבל בתוך תוכי יודע שזה לא יקלט אבל היא ממשיכה בהתלהבות להכנס להריון ואני לפעמים פוחד שזה יצליח ואז לא תהיה דרך חזרה אני מניח שכולכן תגידו מין הסתם תתמוך ואתה לא בסדר.. אבל תבינו גם אותי ..

פּוֹנְג

New member
מצטערת .

קודם כל מצטערת לשמוע שאתה לא ממש מדבר איתה ונותן לה לחיות באשליות בהן אתה משתף פעולה איתה. דבר שני אני מצטערת אבל אני לא בטוחה שזה המקום עבורך לקבל תמיכה. אני בהחלט יכולה לקבל את זה שאתה לא מעוניין, אבל אנחנו כאן מהכיוון ההפוך, הכיוון של המעוניינות ומעוניינים. אני חושבת שאתה צריך לקחת את אשתך לשיחה רצינית. לא עושים ילד מתוך אי נעימות...

פונג את טועה../images/Emo70.gif

עושר התשובות מראה שאין דבר כזה "פורום לא נאות". דבר נוסף, דווקא כאן שכולן רוצות אולי, והמציאות הראתה את זה, הבחור יקבל גם את נקודת המבט של אישתו. ואולי זה בדיוק מה שהוא רצה - קריאה לעזרה סמויה...

אולי אתה צריך לכתוב את זה לאשתך?

אחרי שסיכמתם על שניים בזמנו, האם יצא לכם לדבר מאז על הנושא או שהיא החליטה לבד? מה זאת אומרת - היא עושה הכל? אתה לא אמור להשתתף בעניין? עד כמה שאני יודעת כדי להתחיל בטיפול של התערבות רפואית, צריך לנסות תקופה לא קטנה ללא טיפול. איך זה שעברת את התקופה הזו בלי להוציא מילה על זה שאתה בכלל לא מעוניין. יש כאן חוסר תקשורת בין בני הזוג בדבר שהוא מאוד מהותי ועל תשכח שמדובר באדם שלישי שהוא החשוב ביותר בין כל המשתתפים - התינוק. הוא זה שייפגע יותר מכולם. דבר איתה דחוף!

adam33

New member
אכן

אבל זה לא סופי העניין שלפעמים אני כן בא ומצטרף ומשתתף אבל אין לי את ההתלהבות לכל העניין וכן ניסינו המון זמן ללא קנדום וללא גלולות ובמודע ולגבי תקשורת היא מודעת לכך שאין לי התלהבות כל העניין אבל היא סוברת שזה יגיע עם הזמן

תראה לה את מה שכתבת

אני דווקא כן מבינה את האמביוולנטיות שאתה חש אבל לדעתי אתה לבדוק קודם כל עם עצמך ממה זה נובע. מאוד יכול להיות שזוגתך צודקת ואם יהיה הריון אתה תהיה מאושר ותצפה לילד שבדרך. אבל מה אם זה לא יקרה? אתה בוודאי יודע שילד חדש זה אושר אבל הרבה פעמים זה גם מלווה במשברים קשים בזוגיות (בניגוד למיתוס שילד "מקרב") אני חושבת שאתה צריך לחקור ממה אתה חושש ולשתף את זוגתך במה שעובר עלייך.

adam33

New member
ילד

אני אוהב ילדים ואיני חושב שאם הוא יוולד זה ישנה את היחס שלי רק כעת כשהכל לפני המעשה אני תוהה לעצמי ולגבי שיתוף היא יודעת חלקית לפעמים יש דברים ששומרים בלב..

Galit29

New member
בהחלט יש דברים ששומרים בלב

וזה לא אחד מהם.... נכון תמיד כשושמעים על זוגות שרבים כל הזמן והאישה אומרת :"טוב נעשה ילד אולי זה יאחד ביננו או הוא ישתנה".... אז זהו שלא זה לא קורה. ילד בא מאהבה (כמו חומוס שעושים מאהבה או לא עושים בכלל -
), אם אין אהבה ורצון משני הצדדים אז אולי פשוט עדיף להגיד בקול רם את מה שיש להגיד. ואתה יודע צריך שניים לטנגו.....

סנונית 1

New member
אדם אנחנו נתמוך גם בך.

אני חושבת שאתה צריך לברר למה אתה לא רוצה עוד ילד ואם תחליט שאתה לא רוצה כי מספיק לך שניים אז זו זכותך המלאה לעצור את התהליך. מחזקות אותך ויש לך מקום אצלינו לשאול, להתלבט וגם לשתף.

adam33

New member
תודה רבה

אוליי אם אני כבר כאן אשאל ענינית ברחם דו קרני הפרופסור ממכון כר הסביר שניתן להתערב כירוגית בין המחיצות בכדי שההריון יקלט השאלה שלי איך זה שבכלל יש לנו שני ילדים והכל נקלט עד ללידה שהיתה בקיסרי..

סנונית 1

New member
אדם.....

אם אתה שואל את השאלה הזאת אין ספק שאתה רוצה עוד ילד. תחשוב למה אתה מתלבט אבל הרצון מבצבץ גם אצלך.

למעלה