האם אני צודק?

מחופש

New member
האם אני צודק?

הודעה של קלמנטינה כדלהלן: אני פורשת סופית!! מי שיגיע למפגשים אני אראה ומי שלא אז לא!!!!!! נמאס לי מהקטנוניות!!!!!! נמאס לי מהחארות!!!!!!! נמאס לי שאני מנסה להיות טובה מידי!!!! נמאס לי שאתם לא יודעים להעריך את זה!!!! נמאס לי שאתם אוכלי אדם!!!! ונמאס לי בכלל!!!!!!! אני לא יודעת מה עשיתי כדי לקבל את היחס שאני מקבלת. אז הלכתי סופית ולא אחזור בניק אחר!!!!!! תריבו לכם בנעימים!!!!!! ותרדו אחד על השני!!!!!!! אני סיימתי איתכם!!!!!!! הקשר בין הקלמנטינה לדת הוא מקרי לחלוטין + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X "עד כאן הודעת קלמנטינה הנחמדה שלנו" ולהלן תגובתי בעניין: ° • מה קרה קלמנטינה? זה בכלל משהו אחר!ו מחופש ו 23:06 | 13/07 יצאת בשאלה? מה ירדת מהדת ? לא מאמין אני יסביר לך תביני את החברה !!! היה כאן תקופה מאוד משועממת בפורום כבר חשבו שאסטרולוג הולך להחיות את הטיש והפורום אז אני לא יודע מה קרה ובסוף עשו אתו הסכם הפסקת אש וכלום לא קרה החברה הכינו כבר מקלות גרזנים חשבו הולך להיות שמח ובסוף חזרנו לשיעמום מה עשה אלוהים בכל זאת הוא אוהב אותנו !!! שלח לנו סיפוק מסוג אחר החברה ממש לקקו את האצבעות ממתיקות נפתח שירשור מעניין ויש כבר סיפוק לזמן בלתי מוגבל אחד אומר כך והשני כך זה אומר ימין וזה אומר שמאל, זה אומר למטה וזה אומר למעלה, זה אומר מחופשים וזה אומר חילונים, זה אומר בנים וזה אומר בנות......... בקיצור לא היה כאן בכלל משעמם. החברה מחו"ל הגיעו בהמוניהם חברה שלא ראינו אותם חודשים בפורום פתאום קמו לתחיה כל אחד מלא בדיעות בעניין - דרך אגב ממש כולם מעניינות כבר פתחו גמ"ח להשאלת בגדים למחופשים כבר הלכתי לברר על דבק מיוחד לגזור את הפיאות והזקן ואח"כ להדביקו כלא היה גזור בכלל. בקיצור היה חסר לנו עוד קצת בנזין והרכב היה מידרדר עוד יותר עמוק לתהום ומתפוצץ למטה .... אבל מה בכל זאת רובנו לא מובטלים וחוזרים לשפיות ולעבודה הגיע עוד סוף שבוע וכולם ראו שבעצם היה כאן משהו שלא היה כלום אז מה ק-ל-מ-נ-ט-י-נ-ה אפילו שבעצם אין קשר בין קלמנטינה לדת היא מקרי לחלוטין אבל אין כאן קטנוניות ולא חארות - כולם טובים מדי וכולם טובים פחות - אחד מעריך פחות אחד יותר - אוכלים סיגרים ציפס מרק ולא בני אדם ואפילו עם קטשופ - מה נמאס את עדיין צעירה מדי להמאיס בחיים - איזה יחס את מקבלת מבעלך חבל על הזמן הלוואי על כולנו - ניק זה ניק אחר אולי ניק יותר טוב - ראית בחייך אחד רב עם השני בטיש? - ואחרון חביב לרדת אחד על השני וואלה בטיש שלנו? למה סיימת אתנו? יש המשך.......... הכל בולשית גם לי העניין הביא סיפוק אישי לפני שהייתי מגיע לטיש הייתי רב עם אנשים כי לא היה לי סיפוק בחיים מאז התחלתי להשתתף בטישים נהייתי בן אדם אחר לא רב עם אף אחד כי יש לי סיפוק........ אבל בכל זאת בן אדם צריך קצת תמריץ לחיים הגיע הזמן להדליק איזה מדורה להוציא את האנרגיות..... והנה הכל חזר למסלולו, לפעמים מריבות זה לא דבר שלילי. אכלתי ישנתי וקמתי, תסתכלי על היום של אתמול האם היה כאן משהו? האם קרה משהו? עכשיו חוזרים איש לעבודתו איש למחיתו איש לתעסוקתו ומי שעדיין לא הוציא את כל מרצו ואנרגיתו בעניין שיואיל בטובו לעשות את זה מהר לפני שייגמר כי הולך להיות כאן שקט תעשייתי כמה שבועות או שאסטרולוג יתעורר לחיים או שנמצא כבר מה לעשות אל דאגה אלוהים גדול בקיצור הגעתי למסקנה סופית ושורה תחתונה אני פורשת מהפורום הזה סופית!!! + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X ° חבל שאת עוזבת ,תמיד נאהב אותךו תכולת העניים ו 01:43 | 14/

למעלה