האם אני צודקת...???

sweetsarit36

New member
האם אני צודקת...???

יש לי ידיד. ידיד טוב. פיתחתי רגש אליו...ו... לבסוף זה קרה. מיד לאחר מכן הוא מיהר להודיע לי שהוא לא רציני ושנישאר ידידים. בשבוע שאחרי, במסגרת בילוי משותף הוא התאהב בחברה שלי וטרח כמובן לבוא ולומר לי שחברתי הכי מדהימה שפגש בחייו ושהוא התאהב בה. אני, שנותרתי עם הרגש לבדי, ממש כעסתי ונעלבתי. אתה יודע שיש בי רגש אליך איך אתה מעיז לבוא ולומר לי כזה דבר (לפחות תשמור את זה אצלך בבטן) חברה שלי כמובן לא בקטע שלו מה עוד שידעה שיש לי רגש אליו ושהיה ביננו קטע... וכעסה שבכלל הוא אומר לי דברים כאלה. (אגב זו חברה טובה) בשיחת טלפון אחת היא הבהירה לו שהיא יכולה רק להיות ידידה שלו ולא מעבר לזה . עכשיו הוא כועס עלי,וחושב שאני לא רוצה שהוא יהיה מאושר... (שכחתי לציין שהוא טרח לגמד אותי לעומתה במספר מילים שאמר) כל הסיפור מציק לי ומפריע לי. אתם חושבים שהוא צודק?? שאולי הייתי צריכה לסתום ולתת לדברים להתגלגל לבד? או שמא אני צודקת, שאם אני הייתי איתו, אין מצב שיהיה עם החברה הטובה שלי גם. רוצה את תגובתם ודעתכם בנושא וכמה שיותר. צריכה חיזוקים

לא נתת את כל הפרטים

את כותבת "שאולי הייתי צריכה לסתום ולתת לדברים להתגלגל לבד?", כלומר שדיברת אולי עם החברה שלך, השפעת אולי עליה לא להיות איתו בקשר, עשית אולי דברים נוספים אבל את כל זה את לא מפרטת. אי אפשר לדעת אם זה בסדר מה שעשית בלי לדעת מה עשית.

GOLF46

New member
היא לא צריכה להצתדק ולדייק בפרטים

היא הפגועה היא לא צריכה להצתדק ההפך רק בקשה דעה ללא פרטים

Rinattt

New member
יכולה לאמר לך מה אני הייתי עושה...

קודם כל אם הוא היה אומר שהוא רוצה את החברה שלי, לא הייתי מפריעה... ואולי היא והוא יכולים להסתדר מצויין? הייתם ידידים, קרה מה שקרה, הוא ביקש להמשיך מאותה הנקודה (ידידות), אז תמשיכי...(את המשכת סימן שרצית והסכמת להמשך הידידות הזאת איתו) ואם לא היה קורה כלום? היית מפרגנת לו, נכון? אז פרגני... הוא ידיד, חבר, ולחברים מפרגנים... קרה לי כשהייתי תלמידה, וחברה שלי רצתה, עודדתי... הזמן עבר, שכחתי ממנו, המשכתי הלאה... והם... נשואים עד עצם היום הזה
ועד היום חברים טובים שלי! אבל זו רק דעתי...

t o t a l

New member
את רכושנית ושתלטנית

הוא הרי אמר לך שהוא לא מעוניין בך. את צריכה להחליט: אם את רוצה להיות חברה שלו [לחזור לסטטוס הידידות] אז תפרגני לו כי זה מה שידידה היתה צריכה לעשות. אם את לא רוצה לחזור לידידות אז נתקי קשר. עצם העובדה שמפריע לך שהוא נדלק על אחרת [ואפילו חברה שלך] מראה שאת לא חברה אמיתית שלו.

תלתליפז

New member
איך היא יכולה להחזיר את עצמה למעמד

של חברה לאחר שפיתחה כלפיו רגש? אתה שופט אותה לחומרה.

אולי מרב ההתעסקות

במחשבים, חושבים שגם אנשים מחשבים. בלחיצת כפתור DEL הכל נעלם. היה פה רגש, אומנם חד צדדי ותגובתה טבעית.

t o t a l

New member
אכן תגובתה טבעית

אבל אנוכית. אי אפשר להחזיק המקל משני קצותיו. הרי אם לא עם החברה, ילך עם אחרות. מה אז היא תעשה? אם זה מכאיב לה מידי, חושב עליה להתנתק. אם היא בכל זאת מעדיפה את ידידותו על ניתוק מוחלט, שתבין שהמשמעות היא לפרגן לו נשים אחרות. ההחלטה שלה. אני הייתי מתנתק.

עכשיו אתה נשמע יותר טוב

אבל אתה יודע, לפעמים מאוד רוצים לפרגן וקשה. היה לי קשר ונפרדנו מיוזמתי, אני המשכתי הלאה וכשנודע לו על הקשר החדש שלי, אמר "אני מפרגן" "שיהיה בהצלחה" ,"שמח בשבילך". בפועל בלי להרגיש, עשה לי סצינות קנאה, נהג בחוסר בגרות. אני הבנתי אותו לחלוטין.

t o t a l

New member
יפה לך לחלק לי ציונים

בדיוק מה שאני אומר. מיכוון שקשה לראות ב זוג לשעבר [או משהו אחר שמרגישים אליו] עם אחר/אחרת, הדבר הנכון לעשות הוא לנתק מגע. אבל היא בחרה להישאר ידידה שלו. עליה לדעת מראש שזאת עיסקת חבילה. היא אפשר גם להיות ידידה שלו וגם לקנא לו. אם היא מקנאת לו היא לא ידידה אמיתית שלו. למה זה יגרום? פעם הבאה הוא לא ישתף אותה. ויתרחק ממנה. זאת ידידות לא אמיתית. לא נכונה ולא פתוחה. כלומר שזאת לא ידידות [רק מראית עיין]

למה מותק...

לא נראה לך שלפעמים גם טוטאל הגדול ואלוף הכתיבה, מלך ההתבטאויות והאבחנות, לפעמים מקצין קצת, או אם לומר בעדינות, טיפונת מגזים. אבל עדיין ,מסכימה איתך פשוט מצאתי לנכון לומר לך ולאור העובדה שהספקתי לקרא כמה מיצירותיך שלא תמיד התאוריה כ"כ פשוטה. הנייר סובל הכל, הלב לא תמיד. קל להגיד,לכתוב ולעיתים קשה לבצע. לירז שחושבת שמתאים לך להיות קצת פחות טוטאלי

t o t a l

New member
עיזבי אותך ממני

מה בכלל אני מבין? גדול? יצירות? כולה ליהוגים סתמיים וזיוני שכל נבובים.

talila3611

New member
ברגע שאמר לך....

שלא מעוניין ביותר בידידות איתך היית צריכה (עם כל הצער והכאב) לקבל את זה ולא לעשות או לאמר שום דבר ובהחלט לתת לדברים להתגלגל לבד. זה שהתערבת בזה גם לא עשה לך טוב בדיוק כמו שהתאכזבת שלא התפתח כלום מהקשר איתו. זו דעתי.

למעלה