האם אני צודקת...???

יערית

New member
אם אתה אלופה בזה

אני נאלמת..כי באמת זה מסביר שכמו שהיתאהבת, כך שכחת,כמו שכעסת,כך היתרככת,כמו שהיה בך את צורך השליטה,כך שיחררת... ואם לך זה עושה טוב ,סבבי

כמה שמנסה

לא מתחבר...מניח שזה כי אני מכוכב אחר.וגם זה,כי נגמרות לי האופציות...דרך ההתנהלות,רמת הציפיות,והזכות בה מתהדרים,מאחר לדרוש או בכלל לצפות...באמת שמנסה,ולא רק כאן,וכל פעם יוצא לי קצר.

maof

New member
תראי הדבר נישמע תמוה....

פיתחת אליו רגש אוקי....אבל אם הוא חושב כמוך
החליט ללכת כי לא מרגיש רגש אליך....מה את מצפה לכפות אליו שירצה אותך
מעבר לכל זה...אם את מצפה שהוא יגיד לך עד כמה את שווה ומה הארך שלך מול העולם. את באמת במקום לא טוב. מעוף

GOG 1

New member
זה לא קשור אליו בכלל

הוא מההתחלה אמר שאת לא "האחת" בשבילו. והוא מצא מישהי אחרת. החברה שלך, מתנהגת כמו שוב החברות היו מתנהגות, ורואה שיש לך רגשות ולא רוצה לפגוע בך ובגלל זה נסוגה.. או שהוא בכלל לא עושה לה את זה. "אם אני הייתי איתו".. זה בכלל לא אופציה, הוא לא רצה להזכירך שחררי

GOLF46

New member
זה לא נקרא חבר ולא בטיח

זה נקרא איש שניצל תמימות בכדי לזמום בך זה ניצול של נתינת אמון בן חברים ואז מה שנשאר זה להגיד לך זה היה סטוץ מתמשך ולא יותר מזה תני לו בעיטה ותגלגלי אותו הלאה הבן אדם אגואיסט וחושב רק על עצמו עם התגובות שלו כלפייך לאחר מעשה עשה אותך קטנה בכדי לזכות בחברה שלך?? הבן אדם ללא חוט שדרה וללא בטחון עצמי בקיצור על כוס קפה איתך אסביר לך את דעתי מעבר לדפי הפורום

ערסlight

New member
מי שמחפש צדק...

מוזמן להשאר איתו ולהתבשם ממנו. זה כנראה הדבר היחידי שישאר לך שם.

woman39

New member
כמה קל להדפיס ולשלוח תגובה

פה בפורום כאשר יש מבין אלו הנוהגים באותו האופן. אכן בן אדם שכזה הוא אגואיסט, דואג רק לאינטרסים של עצמו, חסר ביטחון עצמי ויש לו עוד הרבה מה ללמוד בקשרים עם אנשים.

למעלה