האם אני סתם בכיין? (כן) ואיך נפטרים מזה?

רעיתי בשדות זרים, היה מאוד מרגש. חשבתי שמיציתי, שהתבגרתי, שקצת עבר לי מסקס. אני מאונן הרבה פחות מבעבר ולפעמים זה סתם, כי התרגלתי, כי משחרר מאיזה לחץ שלא בהכרח מיני.
אז למה אני עוד חושב על זה? למה אני רוצה את מה שאין לי? למה אני מספר לעצמי שעכשיו זה יותר קשר אחר ולא דווקא סקס ( אבל בטח שגם )

אולי התמכרתי והסם עדיין בגוף?
אני מוצא את עצמי מאונן מול סקס אקסטרימי יותר, אז אולי כל זה רק בגלל שמיציתי את הרגיל?

מצד אחד אני חושב שנרגעתי ומצד שני אני חושב שאני רק יותר מוקצן.

מה אתם חושבים?

תודה

אין לי תשובה בשבילך, זו האמת.
האם אתה מעוניין בקשר חיצוני, או רק המחשבות והאוננות מטרידות אותך?
הכי אני רוצה לא לרצות. אבל אני רוצה...
המחשבות והאוננות אינן מטרידות אותי, הן לא משתלטות לי על החיים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
רוצה מה?קשר חיצוני?
רובם כאן נשואים המון שנים ולא רצו,וזה קרה,החלטה של כל אחד ואחת.

יעיש התימני

Well-known member
אז מה עושים עם ה"אני רוצה.."
אתה יודע, אנחנו לא נעשים צעירים עם השנים, וחבל להביט אחורה ולומר: החמצתי.
אם אתה רוצה מאוד, אם אתה יכול לממש את הרצון.. אז מה מונע?

אז מה עושים עם ה"אני רוצה.."
אתה יודע, אנחנו לא נעשים צעירים עם השנים, וחבל להביט אחורה ולומר: החמצתי.
אם אתה רוצה מאוד, אם אתה יכול לממש את הרצון.. אז מה מונע?
אני אומר שיש דיסוננס בין שתי רצונות מנוגדים ( ואני לא מדבר עכשיו על הדיסוננס הידוע לשמצה מצפון/חרמנות ). האחד רוצה קשר אחר אינטלקטואלי וגם מרגש ( כמו קשרים שידעתי בעבר ) והשני אומר שזה רק הרגל, התמכרות. הדוגמא שנתתי בקשר לאוננות, שאולי הובנה לא כראוי, אני מוצא את עצמי מאונן ללא צורך מיני אלא כשיטה נוחה להרגיע איזה דחף, דבר המאפשר לי לנקות את הרעש ולהתרכז בדבר האחר ( עבודה/ספר/ספורט, הדברים שממלאים אותי בדרך כלל ).

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני אומר שיש דיסוננס בין שתי רצונות מנוגדים ( ואני לא מדבר עכשיו על הדיסוננס הידוע לשמצה מצפון/חרמנות ). האחד רוצה קשר אחר אינטלקטואלי וגם מרגש ( כמו קשרים שידעתי בעבר ) והשני אומר שזה רק הרגל, התמכרות. הדוגמא שנתתי בקשר לאוננות, שאולי הובנה לא כראוי, אני מוצא את עצמי מאונן ללא צורך מיני אלא כשיטה נוחה להרגיע איזה דחף, דבר המאפשר לי לנקות את הרעש ולהתרכז בדבר האחר ( עבודה/ספר/ספורט, הדברים שממלאים אותי בדרך כלל ).
יש אנשים שיודעים להרגיע את עצמם עם דחפים בלתי נשלטים או אחר בהתנהגות כזו או אחרת,כמו אצלך,וכל עוד זה לא מזיק,מה הבעיה?

יעיש התימני

Well-known member
תרשה להיות אהבל עוד קצת?
אז הרצון לקשר אחר הוא התמכרות ולא "הדבר לכשעצמו"?
לכך בטח ובטח אין לי תשובה.

מאוהב ברעיון

Well-known member
רעיתי בשדות זרים, היה מאוד מרגש. חשבתי שמיציתי, שהתבגרתי, שקצת עבר לי מסקס. אני מאונן הרבה פחות מבעבר ולפעמים זה סתם, כי התרגלתי, כי משחרר מאיזה לחץ שלא בהכרח מיני.
אז למה אני עוד חושב על זה? למה אני רוצה את מה שאין לי? למה אני מספר לעצמי שעכשיו זה יותר קשר אחר ולא דווקא סקס ( אבל בטח שגם )

אני מוצא את עצמי מאונן מול סקס אקסטרימי יותר, אז אולי כל זה רק בגלל שמיציתי את הרגיל?

מה אתם חושבים?

תודה
כן, אתה סתם בכיין.

doriangray011

Well-known member

מה אתם חושבים?

תודה
כן. בהחלט.
אז אתה מכור לסקס ומעדיף להיות עם עצמך. לא מזיק לאף אחד אפילו לא לאשתך
אז די לילל תמצא מישהי בענין ותאוננו בצוותא -יש מי שיקראו לכך יחסים.

למעלה