האם אני נורמלית?

בורה

New member
האם אני נורמלית?

אני לומדת באולפנה דתית לבנות בלבד. אני אפילו לא חושבת על סקס לפני החתונה, וגם לא ממש בא לי. האם אני הדפוקה פה? או שזה הבנים שטופי ההורמונים בפורום הזה שיוצאי דופן בחברה. נ.ב. יש לי פרסומת לפורום: ``באתי בגלל הקומוניזם (ראיתי איזכורים פה) נשארתי בגלל המיניות והסטייות``

Sprite

New member
אוקי

חלק מהבנות פה לא פחות חרמניות מהבנים... את נורמלית לחלוטין את לא חייבת לחשוב על סקס כל שנייה נתונה או לחלום על זה... את נורמלית והבנים פה נורמלים...

hasaroot

New member
``הבנים שטופי ההורמונים``

אני משער שאני ועוד כל בן בעולם נכנסים להגדרה הזאת... זה באמץ נראה לי נורא יפה כל הקטע של ``אין סקס לפני החתונה``, למי שמאמין בזה. אם את מאמינה בזה אז תלכי עם זה עד הסוף ויש לך את ברכתי. לאמר לך שהפעם הראשונה שלי תהיה עם זונה באילת או עם מישהי שיכורה שהכרתי לפני חצי שניה - לא, בכל זאת יש את הקטע של לאהוב את הראשונה (לא כבר קצת טחנו את זה? לא נורא..) אבל לאמר לך שאני עומד לחכות עד החתונה - גם לא. אם את בכלל לא חושבת על סקס לפני החתונה אז את חיה בחברה שונה לגמרי משלי, אולי יותר טובה, אולי פחות טובה, אני לא יודע. אז אני אומר שאת נורמלית לחלוטין אז אל תהפכי אותי ל``יוצאי הדופן בחברה`` habarnash באתי בגלל המיניות והסטייות - נשארתי כדי להגן עליהם

mmm

New member
לא את לא, אבל הנושאים שונים!!!

הבנים ואמונותיך אינן קשורות לזה, יש בנות דתיות שרוצות אבל לא יכולות לקיים יחסי מיו לפני החתונה. ויש בנים שלא חושבים על קיום יחסי מין לפני החתונה ויש גם ההפך. כל אחד זכאי לחיות באמונתו. BY mE

למעלה