האם אני נורמלית?

דנית26

New member
האם אני נורמלית?../images/Emo4.gif

היי בנות, מאז שהרופא אמר לי להתחיל עם ההזרעה, הכל השתבש אצלי המחזור היה סדיר פחות או יותר,ב 28 לדצמבר קיבלתי מחזור רגיל ולאחריו הייתי אמורה לעשות הזרעה במחזור השני. פתאום אחרי 19 יום היו לי דימומים, ועדיין לא קיבלתי. עוד לא עברתי שום טיפול, ועבר די זמן ואני מפחדת לעשות בדיקה , לפני שבוע כבר הרגשתי שהנה כל רגע אני עומדת לקבל, וכלום... פשוט לא מסוגלת לעשות בדיקת הריון!!!

אושרתת

New member
נורמלית בטח,,,לפעמים עדיף

לחיות בחוסר הוודאות שאולי כן ואולי לא, אותי זה מוציא מהשפיות,,תמיד מעדיפה לדעת לפה ולפה,, ממליצה לך לעשות בדיקה לא ידוע לי לגבי הדימומים מה ולמה,, ובהצלחה

נועם@בת

New member
דנית, הדרך היחידה לבדוק אם את

נורמלית זה לעשות בדיקת הריון מיד. אם זה חיובי- את נורמלית לחלוטין
דימום ביום ה19 יכול לפעמים להעיד על השרשה של עובר. אז קדימה- תכנסי לסופר פארם בדרך הביתה ותקני בדיקת הריון. כי אם את לא בהריון- זה גם מחייב מעקב כלשהו לברר מה קרה. שיהיה בהצלחה מחכים כאן לבשורות טובות.
נועם

דנית26

New member
זהו,.. אני לא! ../images/Emo10.gif אבל../images/Emo42.gif

רק עמדתי לצאת מהעבודה, לקנות ערכה, והנה פתאום הוא הגיע אחרי כך כך הרבה זמן...אוף, החודש אצטרך להתחיל הזרעה ובטוח זה לא יילך, ונחכה עוד חודש ועוד חודש... מעצבן למה זה לא יכול לקרות באופן טבעי, מה לא בסדר??? זה כ"כ מרגיז , אני כ"כ עצבנית ,עוד לא התחלתי ואני מיואשת מהכל... טוב- משהו ניחם אותי עוד מעט, בטח תאמרו לי שזה די שטותי
הלכתי לקניון אתמול וראיתי את כל הבגדים המדהימים הקיץ, זה עשה לי חשק נוראי לשוב להתלבש יפה, חשוף, סקסי...ים..להנות, לעשות חיים בקיץ, לנסוע עם בעלי לחו"ל ל 3 שבועות (זה התכנון אם לא ייצא לנו כלום בינתיים ) ....טוב, הנה עשיתי לעצמי מצב רוח טוב יום..טוב

דנית26

New member
שאלה לי..../images/Emo92.gif

רופא הנשים שלי הוא מומחה לפריון, אך הוא לא שלח אותי לעשות בדיקת דם הורמונלית, ואמר לי להגיע כ- 12 יום לאחר המחזור אליו לבדוק יום הביוץ ואז לעשות הזרעה.המחזור שלי יחסית סדיר.. האם זה הגיוני? האם מישהי נתקלה גם בדבר דומה?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. את בטוחה שמאז שהגעת אליו לא עשית בדיקות דם ביום השלישי לוסת? גם לא הבאת לא בדיקות כאלה מהרופא הקודם? מוזר, ממש מוזר. על סמך מה הוא החליט על הזרעה? בכל מקרה ביום ה12 הוא כנראה יעשה לך US וגינאלי כדי לראות מה מצב הזקיק, אם הוא כבר בשל ומתי כדאי לעשות הזרעה. יש רופאים שלא רצים מיד לטרטר את המטופלת בבדיקות וזריקות, אבל לי אישית נראה מוזר לעשות הזרעות כשאין מושג מה התמונה ההורמונלית. טוב, בשביל זה הוא רופא ולא אני
נועם

salpter

New member
לדנית לתשומת ליבך

נכון שאני גיבורה להגיד לך את זה, אבל לעיתים חשוב מאד לעשות את הבדיקה ולא לחכות ולדווח על דימום כי מדובר בהריון מחוץ לרחם. לא רוצה להלחיץ אבל היו כבר מיקרים.

למעלה