האם אני נורמאלית?

בטח נורמלית

מה זה חשוב 17 או 50? כל זמן שהוא נראה טוב (לטעמך), מתפקד וקורע לך ת'צורה הכל בסדר. את נמשכת למבוגרים כמו שאחרים אוהבים צעירות או נמשכים לכפות רגליים. כל אחד והפטיש שלו - אין בזה כל רע.

"ראית מעולה לכל הדעות" ?

אין חיה כזו. בקשר לנורמליות : הגדירי סטיה הגדירי תסביך. ונניח שאת סוטה, SO WHAT ? כל עוד זה לא מזיק לאף אחד... במקרה שלך הבעיה והפגיעה לא קשורה לגיל, אלא לזה שיש לך חבר. סוטה? לא היית ממהר לקבוע. מניוקה? בהחלט.

ohadz

New member
גם זה קורה לפעמים

כן

מה קרה
רק מוסכמות כאן
את נהנית מזה
יופי
החלטת להיות בקשר מהצד ללא ידיעת בן זוגך
יופי
את שלמה עם עצמך
אם כן, מצוין. אם לא, כאן הבעיה. חוץ מזה שימי פס על כל מה שאומרים, אם מעת מה שעושה לך אתה זה סקס מבוגר את אדון לעצמך וגופך, תהני. חיים פעם אחת כל עוד לא הוכח אחרת.

אני חושבת שזה בהחלט נורמלי

אני גם מוצאת את עצמי נמשכת לגברים מבוגרים ובשלים. למרות ש... אני גם לא מתנגדת לצעירים
אבל יש משהו מאוד סקסי בגבר מבוגר ובפרט אם הוא נראה שמור וטוב - אז שיא הגבריות שלו יכולה להיות בסביבות גיל 45-50. ויש אכן הרבה גברים בגילאים הללו ואף גדולים יותר שנראים סקסיים בטירוף ונוטפים גבריות מחרמנת. אני לא חושבת שיש עם זה בכלל בעייה

daniella1980

New member
אם לא היה לך

בן זוג שאת חיה איתו לדבריך, הייתי אומרת: למי אכפת העיקר שאת נהנית ולא פוגעת באף אחד אחר! אבל העובדה שאת שמה זין על החבר שלך ורגשותיו, והולכת לממש ת'משיכות החביבות שלך על חשבונו, הופך אותך לחראית. בקיצור, יש דברים יותר חשובים בעיני, ממה מגרה אותך ומה התסביכים שלך במין. את כלכך אגואיסטית ומרוכזת רק בעצמך. זה מה שמפריע לי. וחוץ מזה יש לך תסביך אב מצוי (להערכתי).

זהבונית

New member
למה לא? ../images/Emo13.gif

גם אני עשיתי אחד כזה יותר סבלני ועם ויאגרה זה היה נהדר

dawadi

New member
הכי נורמאלית בעולם!

ושלא ישגעו אותך! בא לך על עוד דברים, ויש לך את הכוח לעשות אותם. את תמשיכי כך, ומי שלא יכול, בעייתו הוא!

לוסי19

New member
אני מבינה אותך לחלוטין

אני בת 25 ויש לי משיכה קטלנית לבחורים צעירים....ולא כל כך חוקיים..(נגיד 17 ומעלה....)ביחוד בתולים... אני לא חושבת שאני סוטה.פשוט יש לי טעם שונה..

binudistm

New member
כמו יין../images/Emo115.gifהמשתבח עם ../images/Emo133.gif

כןיש גם גברים כמוני שאין יותר מקום ל
ב-
ועברנו זה לא מכבר את ה 50 אבל גילינו שאנו מצאנו עוד בסקס ולא רק השפיץ והשפריץ
הסבלנות משתלמת, מענגת, ומועילה - מכל הבחינות ועוד כוחינו במותנינו
ויש כאלה שגם בעזרת הויגרה
(צעירים יותר בני 30 משתמשים) הכל בידע, בסבלנות, ובכייף של הנתינה המענגת

menashe7

New member
כל עוד זה נכון לך אז למה לא?

אין שום צורך להתאים את עצמך למה שמקובל. אם את רוצה לחקור את הסיבות, תיאלצי להיעזר בפסיכולוג/ית.

הזוייה

New member
עצם העובדה

שחשת ריגוש מלהיות עם מישהו שקצת שונה מהנורמה שאת רגילה אליה, גרם לך לעלות כמה דציבלים מעל הממוצע שאת רגילה אליו. ייתכן שחשת רצון עז לממש פנטזיה איך אומרים "לשכב עם אבותינו". דרך אגב, תמיד קיימת החשיבה המסעירה שבאנשים מבוגרים יש ניסיון ומיומנויות לשוניות שיכולות להוביל אותך לאנקות וריגושים, שלא התרגשת מהם עוד בהיותך בכיתה ו' בקבלת מתנות לבת מצווה. ולבסוף מתברר שזהו גבר בגיל ה 50 לחייו שרק פרגייה עם שדיי עופרים שכמותך, מצליחה להחזיר את טיל החץ שלו למצבים סבירים. ועל כך נאמר –שאפו! מעבר לכך, כמה שתזעקי גוואלד שאת יפה, זה לא ממש משנה לגבר אם הוא בחר לבקע את בתולייך או לשגל את גופך עד כלות. זה משהו מוסכם על שני הצדדים שערב לחיכך. נ.ב מי שאין בו טיפת שיגעון הוא לא שפוי. חזקי ואמצי ושובי לחבר שלך בשלום, ותדאגי לדרוש ממנו ויברציות מתאימות.

הזוייה

New member
מי זה ויקטור?

ההוא מצעירים חסרי מנוח או שזה דגם משופר לוויבראטור מתקדם? ולמה לכעוס? אנא הסבר פנייך לתיירת שכמוני שקפצה הנה.

מיכל9000

New member
מתוקה את נורמאלית לחלוטין

מתוקה את נורמאלית לחלוטין וגם אם את מעט לא נורמאלית זה בסדר אחרי הכל כולנו מעט לא נורמאלים במיוחד שזה קשור לעיניני מין תהני עד שזה יעבור לך
רק בזהירות חבל לאבד את החבר

למעלה