האם אני נורמאלית?

האם אני נורמאלית?

אני בחורה שנראית מעולה לכל הדעות (גבוהה ורזה עם חזה די גדול) וחיה עם בן זוגי שנראה גם טוב וצעיר (27) לאחרונה אני חשה משיכה עזה ובלתי מוסברת לגברים בני 45-55 החלטתי לבדוק את זה מקרוב לאחר שהכרתי אחד כזה בצאט (בן 53) ונפגשתי עימו בדירתו.הוא מאוד מאוד התלהב מהמראה שלי ומהגוף והיה כולו באקסטזה. היה פשוט סקס מדהים מבחינתי וכולי הייתי בריגוש ומעולם לא היתה לי אורגזמה כמו שהיתה איתו.פשוט לא רציתי שזה יגמר. האם לדעתכם אני סוטה או סובלת מתסביך ? בבקשה תענו לי בלי ציניות כי אני מרגישה שהתחרפנתי.

itaystud

New member
מסתבר שאת נמשכת למבוגרים

זה לא מראה על חוסר שפיות..

Zion moshe

New member
זוית אחרת

מה היה קורה אילו לחבר שלך יצא זיון מהסרטים אם מבוגרת כבת 50 איך האית מגיבה ? ניחה את לבד זה סבבה את בחורה שלא חושבת על התוצאה אלה על הסקס והבגידה בלי לחשוב פעמים

הולמס 30

New member
את ממלאת אותנו בתקווה

שגם בעוד עשור או שניים נמשיך לתקוע נשים שוות כה לחי

אם תשמור על עצמך - אני מבטיחה לך

שכן
בעיקר אם תהיה גבר מסוקס
גם בגיל מבוגר - יהיה לך גם בטח הרבה יותר נסיון מיני וככה גם תעניין יותר
בדוק

הולמס 30

New member
וואלה?

איזה כיף אז את אומרת שיהיה לי פעם נסיון מיני מגניב כי התחלתי להתייאש, את יודעת <הולמס הולך לבדוק איך עושים סיקוסים>

../images/Emo6.gif וואלה וואלה, אני אומרת שכן

גבר מבוגר שנראה טוב זה מאוד סקסי בעיני.

אני מדברת על 40 - 52

השיא שאני מוכנה ללכת עליו זה 52
לא הייתי מוכנה לנסות מבוגר מכך. זה נראה לי גדול מידי מעבר לכך ...

סולטן אה... אה...

לקרוא טוב טוב בפולין מכנים זאת "הבנת הנקרא" בן 27 בן זוגי שיחיה אני אכן בת 22 וחוץ מזה אתה חייב להפסיק לשתות ערק במשמרת טעויות כתיב זה סקסי????

חום ואהבה??

זה לא שאני נשארת אצלו לשבת אתה יודע.. איזה חום (שרב בדצמבר...) איזה אהבה (אני יפה כולם אוהבים אותי) אוף לא רציתי ציניות והפכתי לכזו בעל כורחי. נא לא להדליק לי את הוריד המרוקאי וכל הפסיכולוגים ב 1.90 שח מתבקשים להמנע מהפגנת ידיעותיהם המרנינות.

רון148

New member
חום ואהבה

חסר לך חום ואהבה , של משהו מבוגר בטח את לא קיבלת את זה מאבא שלך ודבר שני זה שאת יפה זה לא אומר שחסר לך אהבה ובקשר לחום תחשבי טוב על זה

רון.........

פסיכולוג אתה כבר לא תהיה. לגבי היחסים שלי עם אבי באמת שאין מקום לדאגה כי אני ביתו הבכורה ובבת עינו והוא הכי אבא שאפשר שתמיד ועדיין מעניק המון המון חום ואהבה כך שלצערי הדיאגנוזה המרתקת שלך פשוט הופרכה בזה הרגע. חוץ מזה אני כן יפה נו .. כולם חייבים לאהוב אותי (על ציניות.. שמעת?) טוב,עזוב יש לי סמסטר על הראש.

itaystud

New member
אז יש לך אולי אחות קטנה בשבילי?

כל אחד והסטיות שלו, לא?

וואלה מותק את...

כולה מיממשת פנטזיה אין לך ממה להתרגש.. דברים חדשים תמיד מסעירים .. אבל בבוא הזמן זה ידעך.. בקיצר כל עוד זה נמשך תהני בסבבה למה לא.. לבריאות.. אין לך מה לדאוג מותק.. מקסימום במקרה של דאגה ופאניקה אני מוכן לשבת איתך על כוס קפה ולעודד אותך ולהגיד לך את המילים הנכונות ותראי שהכל יהיה בסדר...

bamby15

New member
../images/Emo9.gifשאלה לי אליך--../images/Emo35.gif

אני בן-43 וניראה ממש ממש טוב,אם אני היתי כותב שאני נימשך לנערות(שלא נגיד ילדות) בנות 22 יגידו שאני סוטה או שכמו רוב הגברים שהיו מתים "להכניס" למיטה שלהם מישהיא שניראת כמוך(ושוב לפי התיאור שלך).אני לא חושב שזאת סטיה גם לנו הגברים יש פנטזיות כאלה וגם לכן הנשים יש פנטזיות מסוימות, ואחת מהן יכולה להיות כזאת של מישהוא כפול ממך בגיל או כזה שיכול להיות אבא שלך. אני לא רואה בזה שום רע, להפיך תממשי את כל מה שאת רוצה זה בסדר וזה טוב,אסור להשאיר שום דבר בגדר חלום. ואם הית רוצה לנסות מישהוא בגילי אז אולי נצליח לממש גם את הפנטזיה שלי

למעלה