האם אני משתגעת...

rory s

New member
האם אני משתגעת...

זה סיפור אמיתי שקרה לי לפני שנה. ישנתי אצל חברה שלי, ויש לה כזה חדר שהוא לא שייך לאף אחד ויש שם מיטה שנפתחת אז סידרנו לנו וסתם רצינו לדבר וזה... וכל הזמן הזה היתה הרגשה מוזרה בחדר של קור..טוב בסוף היינו עייפות וניסינו להירדם וכל פעם כשעצמתי את העיניים הרגשתי שיש מישהי בחדר.. מישהי שצריכה עזרה שמרחפת לה ומה זה נבהלתי וניסיתי להסביר לחברה שלי ומרוב פחד ומזה שלא ידענו מה לעשות הערנו את אחותה הקטנה .. (קטנה מאיתנו בשנתיים שלוש) וכולנו היינו אצלה במיטה וניסינו להירדם, שתבינו אני בת 14 בתיכון אני לא ילדה בת 10 קטנה שמדמיינת..בחדר של אחותה היתה איזו תמונה של צדיק או משהו וספר הזוהר משהו כזה אז בגלל זה חברה שלי רצתה שנהיה בחדר הזה שזה החדר הכי בטוח..

rory s

New member
המשך

המשך.. בכל מקרה ההרגשה של הנערה המרחפת נעלמה והתחלפה באחרת.. ילדה קטנה פה באמת התחלתי לפחד יכול להיות באמת התחלתי לדמיין והכל והחזקנו ידיים ועצמנו עיניים וזו היתה הרגשה של שדה שאופף אותנו כמו בועת סבון כזו והילדה עדיין היתה שם.. אח"כ כבר קיבלתי את ההרגשה שהיא מנסה לשחק.. בסך הכל ילדה רוצה מחבואים אני יודעת מה .. בכל מקרה כל הלילה לא ישנו.. עד שבשש בבוקר ההורים שלה התעוררו וחברה שלי נרדמה ואני ואחותה נשארנו ערות עד שהלכתי הביתה.. מה דעתכם? סיפור אמיתי

rory s

New member
יכול להיות שיש בי משהו?

אני כותבת ברצינות.. יש לי המון דזה וואים.. ביסודי היו כל כך הרבה תקופות שדברים קרו והרגשתי שהייתי שם למרות שזה מעולם לא קרה ואז נזכרתי שחלמתי על זה.. זה לא בא סתם ככה.. בהתחלה בחלומות אנשים היו צבועים בצבעים עד שזה התגבש לדברים שנראו אמיתיים.. כשאני מנסה להזיז דברים להתקרב אליהם יש לי עיקצוץ באצבעות.. יש לי איזשהו כישרון בידיים.. כל מיני דברים ציור נגינה מסג´ים.. אני בטוחה שכולכם מרגישים מיוחדים באיזושהיא צורה וזה דחף אותכם כל כך הרבה פעמים כמוני להיכנס לאיזשהוא היבט שקשור לעולם הגדול של הקסם.. אני רק מנסה לשתף ולשאול מה דעתכם?

rory s

New member
תגיבו

אני באמת צריכה שמישהושמבין יעזור לי.. ICQ:9289552 היו לי המון מקרים מוזרים.. ואני צריכה איזשהיא הדרכה עצות מקורות מידע

L e s t a t

New member
רק כתבת את זה, אף אחד עדיין לא קרא

זה לא צ´אט, לכן גם יש לחשוב על כל מה שרוצים לכתוב ולכתוב את זה בהודעה אחת במקום להציף ככה.

itai90

New member
שלום לך

קודם כול שלום עכשיו מה שקרה לך יכול להיות ביקור של רוח שגרה בבית דרך קבע או רק באה לבקר גם לי זה קרה באה לבקר אותי רוח הרגשתי שהיא בת 15 16 ושהיא נהרגה בפיגוע ושהשם שלה היה קרן או קרין מה שקרה זה שבדקתי את זה ובאמת בכול ההיסטוריה של הפיגועים מתו רק שתי קרין אחת בת 20 ואחת בת 15 מוזר לא? יכול להיות שלך קרה אותו דבר תנסי להיזכר אם את זוכרת עוד משהו שהרוח שלחה לך על עצמה אולי זה יעזור לך לגלות את המקור שלה בברכת האור פם נב: אני לא בא לפגוע במי שיש לו אמונה אחרת שלדוגמה אנחנו לא יכולים להגיעה למישור של הרוחות אלה רק למישור האסטרלי(לא בטוח אם כך רושמים את זה) אז אם פגתי אני מיצטער

למעלה