האם אני מיוחד

timor86

New member
האם אני מיוחד

אני התחלתי להתעניין בחלומות צלולים רק לפני חודשים ספורים בעקבות הכתבה שהייתה בעיתון. ורק שבועיים אחרי שהתחלתי חוויתי את החלום הצלול הראשון שלי , ועד עכשיו כבר יש לי 6 חלומות צלולים, וזה הפתיע כי אני לא מקפיד על רישום ביומן חלומות (מנסה אבל לא כלכך הולך לי כי אני בצבא) ובדיקות מציאות, וראיתי בפורום אנשים שהם שנה או שנתיים בתחום ויש להם סכום דומה לשלי בערך. האם זה שונה מבנאדם לבנאדם האם יש אננשים שלא צריכים להתאמץ הרבה בשביל לחוות חלום צלול ? יש לי תכונה אישית שאני בנאדם עם דמיון רחב אני משקיע הרבה במחשבות שלי ונסחף עם זה . האם זה משפיע ?

MetalSinagouge

New member
כן, אתה מיוחד.

בדיוק כמו כל האחרים
זה אכן משתנה מאדם לאדם, לא יודע מה הסיבה. יש אנשים שחולמים במודע קבוע גם מבלי לדעת את המושג שמתאר את החוויה.

לקשמי

New member
יכול להיות

בדרך כלל באמת צריך להתאמץ בשביל להגיע לחלום צלול, לרשום יומן חלומות, לעשות בדיקות מציאות וכו'. אבל יש גם אנשים שחולמים צלול באופן טבעי, או כאלה שמספיקה להם רק המודעות לנושא. לי למשל יש תקופות שאני בכלל לא משקיעה בחלומות צלולים, לא רושמת חלומות וכו' אבל בכל זאת יש לי חלומות צלולים אחת לשבוע. (שזה הרבה יחסית). אבל אולי זה גם בגלל המיומנות שרכשתי בזמן שכן התאמנתי על הנושא.

וולפהרט

New member
בעיני זה לא משפיע

אצלי זה להיפך: בגלל שהדימיון שלי מטורף הדברים הלא הגיונים בחלומות שלי נראים לי טיבעיים לגמרי בא נגיד שאתה פשוט: בר מזל, זו ההגדרה כל אחד מיוחד

למעלה