האם אני מגזימה?:(

Shtuzit1

New member
אולי זה בגלל שהיא יודעת מהיכן זה מגיע

אז גם בעיניה זו מעין בדיחה קטנה כזאת כמו של הילדים... שוב, במידה ואכן מדובר בהעתקה מתוכנית או משהו דומה שגורם להם לצחוק... כשאני הייתי קטנה- חסה היתה מילה שהטריפה את כל הח'ברה בגן...
היינו פשוט נחנקים מצחוק מהמילה הזאת...וגם קוראים כך לכולם!! חחחח ילדות...איזה כייף זה...

קראתי את התגובה שלך מעלי, עכשיו...

אז הכי טוב לדבר עם הגננת ולראות מאיפה זה בא... אבל בכל מקרה, ההרגשה שילד נכנס לגן בבוקר וכולם צוחקים עליו(?) זה לא נעים. אם זו בדיחה פנימית אולי הוא היה משתף פעולה ואם הוא לא משתף עם זה פעולה בבוקר כנראה שבבוקר זה לא מצחיק אותו, אולי כי קשה לו להפרד, ובדיחה היא לא בדיחה יותר אם היא באה על חשבון מישהו. שוב, לא צריך לעשות מזה עניין ולתת לילד הרגשה שהוא היה אמור להפגע אבל כן הייתי מדברת עם הגננת בעניין הזה.

Shtuzit1

New member
מסכימה!

אכן רצוי לברר אם הבדיחה מגיעה מהכיוון הנכון...כלומר, עם הילד ולא עליו... אני גם לא בטוחה שבגיל הזה יש תפיסה של מושגים כאלה כמו ילד שמן מדי, רזה מדי וכדומה... אני חושבת שזה מגיע בשלב מאוחר יותר, יחד עם עירום ושאר הירקות...
ואין על ילדים שמנמודים מאז שהתינוקת שלי נולדה אני מנסה "להשמין אותה"

annabe

New member
למדתי מהגננת כמה חשוב בעיניה לקבל יפה חבר

בבוקר (לאחר חווית "בוקר טוב" לא נעימה שעברה עלינו). אז נראה שאם זה לא היה נעים לך או לבנך, אפשר לדבר על זה עם הגננת. אם כי, אולי בגיל שנתיים הם בכלל לא בכיוון. אצלינו זה קרה בגילאי 3-4.

שhira

New member
נחמדמדה קבלי צפירת הרגעה

אצלנו כבר שנה בטטה משמש מילת גנאי/פתיח לפרצ יצחוק. אני בטוחה ב10000000% שאין קשר בין בטטה לשמן מבחינת הבנות שלי וחבריהם. פשוט זו מילה שמצחיקה אותן (באותה מידה כמו פיתה ובומבה) זה יכול להיות אני אזרוק אותך לבטטה את פיתה/בטטה אני הלכתי לבומבה ועוד כל מיני אימרות שפשוט שופכות אותן מצחוק (לפעמים יש כאן 6 ילדים שנקראים מצחוק עד כדי התנשפויות רק ממשפטים אלו)

למעלה