האם אני טועה ?

yisrael

New member
האם אני טועה ?

אני משוטט בפורום ונתקל בכאב, שבר, בחיפוש ותהיה. ויש לי תחושה שהתמונה בעצם לא עגומה כל כך ולמעשה מדובר באנשים שפשוט מחוברים יותר לרגשותיהם, מחפשים עמוק יותר ולא עושים לעצמם הנחות. כשאני מסתכל מסביבי בעולם האמיתי אני רואה זוגות רבים שנראה שאינם יודעים אהבה מהי כבר שנים ארוכות והם חיים בקהות חושים כזאת עד שהם לא מרגישים בחסרונה. זה לא שאין זוגיות טובה out there, אני פשוט רוצה לומר שדוקא אלה שרגשותיהם בעלי עוצמה וחדות - סובלים יותר מצד אחד אבל הם גם בעלי סיכויים טובים יותר לחוות את האושר העמוק שבאהבה - כשזו תגיע. ואולי על זה נאמר "יוסיף דעת יוסיף מכאוב"

אינך טועה

ולא רק מודעות עצמית ורגישות יש כאן, אלא גם אומץ. אומץ להחשף (גם אם בכיסוי של ניק), אומץ להתבטא, אומץ לגעת ואומץ להקשיב. ויותר מכך, לטעמי יש כאן הרבה מאד אהבה לזולת ואיכפתיות. זה מה שנותן את הצביון המיוחד לפורום.

mika2

New member
בדיוק

זה הפורום הכי כואב, הכי אמיתי, והכי אוהב שישנו. קראתי אתמול : " אנחנו מבינים את החיים אחורה וחיים אותם קדימה..." שבוע טוב !

adam33

New member
לצערי איני מסכים!

כל זוג ואופיו ותכונותיו וזוגיותיהם באשר הם כנ"ל גם כאן כל בעיה הינה שונה מאדם לאדם שאלמלא כן היה ניתן לכתוב תגובה אחת לכל הבעיות אך כשם שמביטים ממרחק על סינים וחושבים שהם דומים אך כשמכירים אותם יודעים שכל אחד ואחד מהם שונה כך כאן זה נראה כאילו כולנו זהים אך בפועל שונים מסכים בדבר אחד כולנו..רגישים!

למעלה