האם אני חולם?!

ננסנס

New member
האם אני חולם?!

הייתכן שראיתי עיראקים רוקדים ברחובות משימחה? הייתכן שראיתי עיראקים מנתצים את פסליו של סדאם? הייתכן שראיתי עיראקים מברכים את ה"כובש" האכזר? והכי חשוב, הייתכן ושמעתי ראיון עם פרופסור ערבי-אמריקאי המברך ואומר שזוהי הזדמנות למהפך דמוקרטי במדינות ערב? אז, לכל ידידי וידידותי שונאי המלחמות, המפגינות ברחובות והשורפות ת'חזיות... האם ייתכן שבכל זאת יש סיכוי שהמלחמה הזו, לא לשווא היא היתה?! נב מישהו שמע לאחרונה את נשיא הרפובליקה, אוכל ה
ים,מר שיראק...

az ma

New member
אתה אכן חולם...

העיראקים רוקדים ברחובות ומהללים את בוש רק משום שהחיילים האמריקאים מאיימים עליהם בעינויים ומכריחים אותם... ובעניין ניתוץ הפסלים... אלה "עבודות יזומות" שמשולמות ע"י בוש וחבר מרעיו סוגדי הנפט... הפרופסור... סתם משת"פ... ואף אחד לא טען שהמלחמה היתה לשוא... היא היתה בשביל דלק... ואוכל ה
ים לא מפסיק לדבר... הוא רוצה יד ורגל (כנראה של צפרדע) בשיקום עיראק ובעיצוב ממשלתה... נראה לי שיקבל חזוק...במקום... אז מספיק לחלום... התעורר נא...

az ma

New member
לא מאמין שזאת ישנה בכלל...

בטח אוספת ציטוטים... צפה למטח...

shaltomato

New member
אתה ממש חולם

ננסנס - מוטב שתתרכז במשחק של מכבי ( נו ראית הם כבר בחצי-גמר) ותפסיק לחלום. אז-מה צודק במאה אחוז. היום ראיינו ב-NPR איזה פלח עירקי שנחתים התישבו בחצרו. הבן-אדם דווקא מבסוט כי הם נותנים לו 15 דולר עבור כל יום שהייה שזה מלאנתלאפים כסף בשבילו אבל בסוף הוא אמר שהוא נותן להם מקסימום 3 חדשים וא"כ הוא רוצה לראות את כל האמריקאים מתחפפים - תזכור גם את צהל קבלו עם אורז בלבנון.

ננסנס

New member
מכיוון שאתה צהוב...

אני לא אגיב... רק אומר שאת תגובתו הסרקסטית של אז מה לא ממש הבנת...

למעלה