האם אני זקן השבט? יש כאן אנשים מעל גיל 20?
ו .ולנטיין. New member 11/1/03 #2 yep.. marsha pigg, ו-formersuzan, ו-Banjo, ו-ANGEL N, ובטח עוד כמה מסתתרים. ואל.
Z zender New member 11/1/03 #11 בצחוק גבר../images/Emo67.gif אנחנו כבר מכירים מהפורום של סרטיי הדי וי די
B B a n j o New member 11/1/03 #19 את זה הבנתי ../images/Emo9.gif אבל למה להיות בשקט? ד"א, גם עידן הקטן פה בפורום הזה
1 14מתן New member 11/1/03 #10 אני 15 ../images/Emo8.gif ואם התכוונתה לזאנדר בשם שלך אז רושמים את זה xander ... ברוך הבא לפורוווום
Z zender New member 11/1/03 #12 מתן ידידי הטוב אתה ממש הראשון שאומר לי את זה....not זה בכוונה חביבי מה עשיתי בזה שאני יקרא לעצמי בדיוק כמוהו? כמו שאתה קורא לעצמך מתן צריך לגוון,תנסה את זה
מתן ידידי הטוב אתה ממש הראשון שאומר לי את זה....not זה בכוונה חביבי מה עשיתי בזה שאני יקרא לעצמי בדיוק כמוהו? כמו שאתה קורא לעצמך מתן צריך לגוון,תנסה את זה
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 11/1/03 #14 גם אני בת 15 וחצי אפילו../images/Emo9.gif זה משהוא שאפ פעם לא הבנתי.. למה משנה מה הגיל של האנשים בפורום? למה משנה מה הגיל של אנשי-באפי? למה משנה מה הגיל של צופי באפי? למה משנה מה הגיל שלי כדי לראות באפי? *הודעה נכתה עם בכי בעינים לכן בטח יש פה מלא שגיאות*
גם אני בת 15 וחצי אפילו../images/Emo9.gif זה משהוא שאפ פעם לא הבנתי.. למה משנה מה הגיל של האנשים בפורום? למה משנה מה הגיל של אנשי-באפי? למה משנה מה הגיל של צופי באפי? למה משנה מה הגיל שלי כדי לראות באפי? *הודעה נכתה עם בכי בעינים לכן בטח יש פה מלא שגיאות*