האם אני היחידי

Saladin

New member
האם אני היחידי

שסובל מדיכאון קיץ בכל פעם שהקיץ מגיע? כאדם נטול חיים, תוצאה שנגרמה במידה רבה כתוצאה מלימודיי, אני סובל מתסמונת דיכאון חופשת הקיץ. היש לי שותפים? צאו והכריזו על עצמכם!

roigr

New member
../images/Emo45.gif אי אפשר לצאת מהבית בין השעות 9:00-19:00

כי נמסים.

doittome

New member
ממש לא ../images/Emo178.gif

אני לא יוצאת מהבית חם לי 1 ואני וסבלת!1 אפילו את המנוי לחד"F הפסקתי לנצל- להגיע לשם? טפי
אני נראשת בבית מבזבזת זמן באינטרנט כמו בן אדם בלי מבחנים ואם אני רוצה להרגיש ממש טוב עם עצמי- נכנסת לחד"כ של כללית... ועושה איזה 2 תרגילים

bp20

New member
כולם זה ככה

אני עכשיו עזבתי את העבודה לטובת הלימודים שאני מתחיל בשנה הבאה ואני בדיכאון כל היום בבית מול המחשב... דיכאון בעעעעע

Lir האחת

New member
אצלי זה דווקא החורף

למרות שבימים האחרונים אני מייחלת לבואו

Musi© Gi®l

New member
אני בדיכאון גם.. .../images/Emo4.gif

בגלל החום ובגלל העובדה שפתאום תקועים כל היום בבית ואין מה ללמוד [
] ואין תעסוקה, ופתאום עבודה שהייתה מספיקה בשנת הלימודים נהייתה כל כך מעט, ורוב הזמן אין מה לעשות, ומשעמם, ואף אחד לא רוצה להעסיק אותך אם אתה לא רוצה להתחייב לפחות לחצי שנה -שנה... אההה!!

adi_2000

New member
אני כל כך מבין אותך...

אני גם בדיכאון קיץ
רוצה להקים קבוצת תמיכה?

קיצ...חם...

אבל דווקא כיף לי בקיץ. אני גם עובדת ועושה כסף, גם סיימתי ללמוד עוד ביוני, וגם מבלה לי.
ויש לי מזגן בבית..אז מה איכפת לי קיצ או לא..

יוקאס

New member
אני חושבת....

(כן, גם זה קורה לפעמים) שברגע שנשמע בום גדול מהשמיים ואז הבזק אור ואז עוד בום ואז עוד הבזק אור, אני ארגיש הרבה יותר טוב! כמובן שאנחנו גרים באזור כזה שלבקש כזה דבר נחשב לפינוק פנטזיונרי ותו לא!

יפתח00

New member
מוכר עד כאב,

כולם (וכולן) בגופיות, ואותי אישית זה מגעיל, חושפים טפח, ומתגלים טפחיים, ריחות הזיעה בכניסה לכיתות נוראיים (קיים כזה דבר סמסטר קיץ, תתפלאו), והגרוע מכל זה החום הנוראי הזה, לקום כל בוקר בשלולית (אני סטודנט תפרן, איןלי כסף למזגן לילי), הא, שייגמר כבר...

יפתח00

New member
נכון, אבל זה מעניק ציביון מאוד מיושן לחדר,

משום מה מאוורר נקשר לי אסוציאטיבית לבתי אבות (מאוורר תיקרה הכוונה)...

יפתח00

New member
כשאת אומרת את זה ככה, כנראה שעדיף להכניס

מאוורר, זה לא שהחדר שלי הוא מופת לאופנה, ובעל עיצוב עכשווי, פשוט אף פעם לא נדרשתי לסוגייה המרתקת של מאוורר (אני מודה שהרעיון לא עלה במוחי), מי יודע, אולי זה יהיה הקץ לימי החום הטרופים...

JustK

New member
אני איתך! בגלל הלימודים, עיסוקי הפנאי שלי

נכחדו
ועכשיו כשאני סוף סוף בחופשה לה ציפיתי כ"כ, אני מוצאת את עצמי מתבטלת ומשתעממת (למרות שיש לי To Do List עוד מתק' המבחנים). העובדה שאין כ"כ עבודות ללא התחייבות (אפילו מלצרות ודברים פשוטים יחסית מעין אלו), לא תורמת ל"התבייתות" . . . מה עושים

למעלה