האם אני היחידה?

האם אני היחידה?

כשאני עצבנית עליך.. תדע - כל דבר טוב שתעשה לא יתקבל בברכה .. חבל לך להתאמץ !!! הנזק כבר נגרם ואין סיכוי שבשעה הקרובה אני אדע להעריך משהו טוב . אז כדאי לך פשוט להתרחק ממני.. משהו כמו חצי קילומטר לפחות עד שארגע . אח"כ אתה מוזמן בכייף לעשות כלים ואני אעריך את זה הכי בעולם .

אני דווקא לא ככה

אני לא אוהבת מצב של מתח ועצבים. אם אני עצבנית אני שותקת ומרוחקת, אבל אם הבחור ינסה לפייס אותי כנראה שאני אזרום איתו.

Cobe Anan

New member
כבד לב עיניים שלי?

אני יציע לך דבר אחד ממי ותקשיבי לי טוב תעשי או לא תעשי בעיה שלך! תזרמי כפרה למה כבד לא כבד זה בסוף הכי מסתדר למה כשזורמים ככה בסבבה דברים מיסתדרים בסוף כמו שצריך יעני את לא מחריכה את עצמך למשהו בובה את מבינה זה לא שאת אומרת אני ייצא איתו למה אני דלוקה על חבר שלו אני לא ידבר איתו למה אני לא רוצה לצאת נואשת!!!!! תיזרמי מותק למה אם לא תיזרמי בסוף תימצאי את עצמך עים אחד ואחש כזה שלא שם עליך ורק רוצה כל היום תביאי בירה תביאי אוכל איזה כוסית את מאמי והוא כולו כרס בירה וצמיגים ה' ישמור ורק את כוסית ומיתבאסת למה לא לקחת מישהו טוב בזמן שהיתי לך היזדמנות למה כי לא זרמת!!!

ואני בכלל רציתי ורוצה רק אותו ...

אז מה נעשה עם כל החינטרוש שלך .. סליחה ההשקעה שהגיעה אלי בטעות ? ! חחחחח לא נורא.. אני אסלח .. בכל זאת 12:00 בלילה..

קובי!! התפקיד תפור עליך!! ../images/Emo6.gif

מאיפה אתה מביא את הכישרון הזה?? מאמי מותק עיניים שלי כפרע נשמה גבות!!

וואיי..אני ההיפך!!

כשמישהו עושה לי משהו טוב, זה מרים לי ת'אגו לסקיי בערך. ואז אני מתחילה לזלזל ולהראות כמה זה לא הזיז לי.. כן אני יצור,ידוע !

למעלה