האם אני היחידה?

נת 2

New member
האם אני היחידה?

האם נדמה לי או שאני היחידה על פני הפלנטה שאוהבת ללכת למוזיאונים? האם אין שוחרי תרבות ואמנות במדינה המפגרת הזו? אני עודדו איתי ואימרו לי שאני לא לבד...!

patael

New member
מפגרת??? לא......

פשוט יש אנשים צנועים שלא צריכים פורומים כדי להשתחצן בשחר תרבותם. כן, נראה לי שאת לבד במדינת "מפגרים" שלא צריכים "כל הכבוד" מהחברה על היותם שוחרי תרבות/אומנות.

נת 2

New member
patael הנכבד...

אם בשבילך ללכת למוזיאון פרושו להשתחצן ולהתפאר בהיותי "תרבותית", כהגדרתך, אז את/ה כנראה באמת לא ממש מבין/ה מה מהות הביקור במוזיאונים. עובדה או לא, במדינה כמו שלנו באמת אין מספיק אנשים שהולכים למוזיאונים, שכן אם היו - המוזיאונים היום לא היו מפטרים אנשים בהמוניהם בגלל חוסר תקציב (מדברת מידיעה), כך שלפני שאת/ה מתנפל/ת על אנשים כמוני בחדווה, תחשוב על המסר שניסיתי להעביר ואח"כ תנסה/י להוכיח לכולנו איזה עניו/ה אתה ולנסות לזכות בהערכה על היותך כזה (בין היתר על חשבון אנשים אחרים תוך כדי השמצתם). באמת הגזמת!!!

*GormE*

New member
דווקא לא הגזים.

לא מי שלא הולך למוזיאונים הוא מפגר כפי שמבינים מדברייך. אני בזמנו הייתי מאוד להוטה אחר תערוכות ומוזיאונים אבל גיליתי שאחרי תערוכות ספורות אני משתעממת מאוד מהר ולא באשמתי אלא שהמוזיאונים לא מי יודע מה מגוונים או מחדשים- מה שאני באה לראות שם יכלתי לראות קודם בספרים מעלי אבק, כך שאני מעדיפה לא לנצל את יתרונות גילי להשגת הנחות ולא לבזבז זמן על מה שכבר ראיתי אינספור פעמים בעבר. ואפילו מהגלריות הקטנות לא באה הישועה מפני שהן מראות לא אמנות חדשנית ואוונגרדית אלא רק את הטראש שהאמנים יכולים לממן שיראו אותו למרות שאפילו אני ורבים כמוני יכולים להצליח יותר מזה ואף להוסיף אמירה דלוחה. וחבל שאת מכחישה את זה כל כך אבל האמת היא שבאמת זה נחשב תרבותי יותר ללכת למוזיאונים ויש להתגאות בזה, אחרת לא היית רואה צורך לציין זאת מכלתחילה. ולהתנפל בחדווה זה משהו שבאמת לא שמעתי עליו. התאימי תואר לפועל יקירתי.

Bowie

New member
צודק... 100%

לא שאני הולך לנהל פה איזה מאבק.... אבל מאיפה היומרה שלך. השאלה שלך היא לגיטימית מאד, רק שהיא מאד מתנשאת ויומרנית. אין לך זכות.

קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

דבר שני - לא את לא היחידה שאוהבת ללכת למוזיאונים - אני אישית מכריה הרבה אנשים כאלה, גם בפורום הזה. מכל מקום הנה לך אתגר - למה שלא תכתבי לנו על ביקורת על תערוכות שאת הולכת לראות? ככה תוכלי להעביר לאנשים את התלהבותך ממוזיאונים ואולי תצליחי לסחוף איתך אנשים שעוד לא התחברו לחוויה הזו. מה דעתך?

cha ching

New member
אפרת! רעיון מצוין!

למה שלא תכתבי באמת איזו ביקורת טובה על תערוכות חדשות שנפתחות בזמן האחרון...?! זה רק יעודד עוד אנשים ללכת.

למעלה