האם אני הומו ?

דניאל 768

New member
האם אני הומו ?

שלום אני דניאל ואני בן 15. מאז שאני זוכר את עצמי נמשכתי מינית לגברים [אוננות ופנטזיות] מצד שני אני מתאהב בנשים ונמשך מפחינה רגשית אילהן. אני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה להיות הומו , אני רוצה להיות סטרייט ומרגיש סטרייט עד שזה מגיע למין. - אני לא שלם עם זה שאני מאונן על בנים וכמה שאני מנסה לעבוד על עצמי אני לא מצליח. אני פשוט לא מבין איך אני מתאהב באישה והולך לאונן על גבר . זה הגיוני ? האם אני הומו ? האם אני בכלל יכול להיות משהו שאני לא רוצה להיות ? תודה לעוזרים. דניאל.

חמור007

New member
הממ תגובה...

אני בגיל שלך, רק שאני כבר עברתי את מה שאתה עובר... אתה נמשך לנשים בצורה מינית? אם לא, אז ככל הנראה אתה הומו, למרות הקשר הרגשי לנשים, שיכול להיות קיים גם אצל הומואים. כתבת שאתה לא רוצה להיות הומו... אתה באמת חושב שמישהו רוצה להיות הומו? סתם חומר למחשבה שיפנה אותך כמה שיותר להבנה של זה. האם מישהו בחר את זה?.... לא!. זאת נטייה מינית שלהדחיק אותה רק יחמיר את המצב שלך, וזה מנסיון של מיליוני אנשים. אם אתה הומו, כמה שלא תעבוד על עצמך לא תוכל לשנות את זה, וזה תקף גם ליחס ההפוך. יכול להיות ויגידו לך שאתה צעיר מדי ויכול להיות שעוד לא גיבשת את הזהות המינית שלך, אבל אני לא מאמין בזה.

דניאל 768

New member
אתה לא מבין

אני לא רוצה להיות הומו מפחד או משהו...לא זה..זה לא העניין של ההדחקה. פשוט , בתוך תוכי אני מרגיש סטיירט.. למרות המשיכה המינית , זאת הבעיה.

חמור007

New member
תגובה, שוב...

אני מבין, אבל אין דבר כזה שאתה מרגיש סטרייט ואתה בכל זאת נמשך לגברים. זה לא נראה לך סותר אחד את השני? גם אני מרגיש סטרייט, מתנהג כמו סטרייט, בקיצור עושה רושם כזה על אחרים, אבל נמשך לגברים. אתה רואה עתיד עם אישה וילדים? רוב ההומואים הם כמוך. אבל מה לעשות שנטייה מינית היא דבר פיזי מאוד משמעותי, ואי אפשר להתעלם ממנו. אי אפשר לחיות בשלמות כשאתה נמשך לבני מינך אבל ממשיך להדחיק את זה. אלא אם כן יש לך הגדרה ברורה למה זה "מרגיש בתוכי סטרייט"... כאן אתה יכול לדבר פתוח.

דניאל 768

New member
תראה

לדוגמא היום מישהו שלח לי אתר פורנו ובפעם הראשונה בחיים שלי עמד לי וגמרתי מאישה , ולא בכוח אלא בכיף.. ואני ממש מרוצה מזה =] אולי אני פשוט דו ? או שזה ההורמונים או משהו ?

חמור007

New member
חכה רגע...

אז אתה נמשך לנשים או לא? כי רק זה מה שיחליט מהי הנטייה המינית שלך. אם אתה אומר שזה עדיין לא ברור לך סופית, תרגע ותן לזמן לעשות את שלו.

דניאל 768

New member
...

אני בחיים לא נכנסתי לאתר פורנו של נשים ... ואף פעם לא עמד לי על אישה ברחוב או משו..פשוט אוננתי על גברים (לא על פורנו , על תמונות של דוגמנים) היום ספרתי את זה לידיד לי והוא שלח לי אתר פורנו , והאמת עמד לי ואפילו גרמתי על התמונות שהיו שם [ של הנשים] תראה , אני לא יכול להגיד שעמד כמו שעומד לי על גבר אבל עדיין...[או שאולי...בעע לא יודע \ לא זוכר].

חמור007

New member
שמע, מבולבל פה...

אי אפשר לומר, יכול להיות אתה עוד בשלב ההגדרה, ויכול להיות שזה סתם כי היית חרמן :) כמו שאמרתי, תן לזמן להחליט, אל תרוץ עם זה אם אתה לא בטוח. הנטייה המינית מבוססת רק על משיכה מינית, לא יותר. אם אתה נמשך לנשים אתה סטרייט, אם לגברים - הומו, אם לשניהם - דו.

דניאל 768

New member
לא...

לא הייתי חרמן, סתם הוא שלחתי ואוננתי...לא משהו מיוחד <: אבל תודה על המידע :) נתת לי הרגשה טובה =]

marik

New member
זה כן קיים!!!

זה נקרא ביסקסואל. אדם ביסקסואל הוא אדם שנמשך לשני המינים. עכשיו, אתה עדיין צעיר, ובניגוד לאמונות של חמור007 - העובדות מדברות אחרת וטוענות ששינויים הורמונליים בנערים ונערות - גורמות לבלבול וחוסר יציבות בגיבוש הזהות המינית שלהם. אז אצל חלק הדברים לא ככה, אבל אצלך חלק אחר הם כן. כדי להיות בטוחים - בוא ונדבר שוב כשתהיה בן 18, 19, 20. עד אז, הכל יכול להשתנות. אם אתה נמשך לבנות ומרגיש סטרייט - סבבה. זה שאתה מאונן על בנים - סבבה. בן כמה אתה? מה הנסיון המיני שלך? ועוד שאלה שתענה עליה בכן או לא - אם אתה מרגיש סטרייט, ונמשך לבנות - אתה תוכל להתנסות עם בחורה? גם אם לא ילך ולא תצליח ולא יעמוד לך ולא יודע מה.. זה אפשרי? או שיחסי מין עם נשים דוחות אותך?

דניאל 768

New member
תשובות :

אני בן 15 ( חודש הבא) אין לי ניסיון מיני , רק 2 חברות. כן , אני מאד רוצה...אבל איבר המין הנשי קצת מלחיץ אותי , מסובך כזה .. יחסי מין עם נשים לא דוחים אותי...

marik

New member
ענית לעצמך

אתה עדיין צעיר ונלחץ מזה... תן לזמן לעשות את שלו. תאמין לי שאם אתה הומו - אתה תישאר ולא משנה מה תנסה לעשות. ואם אתה סטרייט - אותו כנ"ל. אני זוכר שהיה לי שכן (צעיר ממני ב-3 שנים). כשהיינו קטנים היינו משחקים משחקים מיניים. הוא אהב את זה ותמיד רצה עוד ובא אלי ודרש עוד! אני ידעתי כבר אז שאני הומו. והייתי בטוח שגם הוא. אבל מסתבר שכשהוא הגיע לגיל 17 או 18 הוא הפסיק עם גברים והתחיל עם נשים. ככה שלא משנה מה תעשה - אם נולדת להיות סטרייט - אתה תהיה סטרייט! אל תחשוב על זה ואל תלחץ ואל תכריח את עצמך... מה שבא - בא - ברוך הבא. תזרום עם החיים.

חמור007

New member
MARIK

או איך שלא קוראים לך... זה לא "אמונות", אם אתה נמשך מינית למין מסויים, ולא סתם סרט פורנו, אין פה שום בלבול משינויים הורמונליים. אלא אם כן אתה לא יודע מה זה להמשך מינית...

רסקול

New member
אאוצ' - היי בחור...

מותר למאריק לחשוב אחרת ממך, ובהחלט מותר לו להביע דעתו בלי ש"תרד עליו". אתה חושב שהואט טועה, זכותך המלאה. אין לך זכותך לבוז לניק שלו ו/או לגנות אותו באף דרך.

marik

New member
גם אני לא רואה פה ירידה או משהו פוגע

למרות שהגישה שלך לא נעימה. ועכשיו לציטוטים: "יכול להיות ויגידו לך שאתה צעיר מדי ויכול להיות שעוד לא גיבשת את הזהות המינית שלך, אבל אני לא מאמין בזה" אלו הן האמונות שלך שאני דיברתי עליהן. אתה לא מאמין בזה... זכותך. העובדות מדברות אחרת.

רסקול

New member
אם שנים אומרים לך: אתה טועה

אז אני טועה. סליחה משניכם

רסקול

New member
אלה דווקא כן עובדות

תהליכי גיבוש הזהות המינית מורכבים מאוד. היה לי חבר שעד גיל 24/5 די נהנה ממשחקי מין אתי. או אז הוא פגש בחורה וויתר עליי לגמרי, ועל משחקי מין עם גברים.

או אם אתה מחפש תשובה אחת לשאלה

כל כך מורכבת כגון זהות ונטייה מינית... האם כל הכושים שחורים? לא , יש גוונים רבים של כהות עור, האם כל ההומוסקסואליים נמשכים רק לגבריים? גם לא. יש כזה דבר ביסקסואל וייתכן שהנער אכן כזה, וזה בסדר להתלבט וזה יותר מבסדר להתנסות.. וכן בגיל ההתבגרות החלק המיני במוח טרם סיים את התפחותות המלאה.

למעלה