האם אני "הומו א-מיני" ?

ספרנו1

New member
האם אני "הומו א-מיני" ?

אני בן 21 (אוטוטו 22) ויצאתי מהארון כהומו לפני שנתיים וחצי (הייתי פעיל מאד עד לאחרונה בפורום הומואים דתיים תחת הכינוי "ספר יקר" (למרות שאני דתל"ש זמן רב) ).

אני אתחיל ב:למה אני לא חושב שאני א-מיני:
1. אני נהנה לצפות בפורנו (בעיקר הומו-אירוטי, וגם אם לא-אז אני מתמקד רק בגבר שבסרט) ולאונן (עד גמירה).
2. אני נהנה להתנשק ולהתגפף עם גברים, לאונן יחד איתם. נהנה שגברים מבצעים בי מין אוראלי.

למה אני חושב שאני א-מיני:
1. לא אוהב (בכלל) לתת מין אוראלי
2. לא אוהב בכלל לתת/לקבל מין אנאלי (ועשיתי זאת אולי 5 פעמים בחיי, אף אחת מהן לא בשנה וחצי האחרונות. גם כשעשיתי -לא זכורה לי הנאה) והמחשבה אף מרתיעה אותי (אבל צפייה בבנים שמקיימים מין אנאלי בסרט כן יכולה לעורר אותי מינית, אבל מין אוראלי מגרה אותי בסרט ובמציאות הרבה הרבה יותר).
3. הרבה פעמים הפנטזיות המיניות שלי (=בזמן האוננות, גם בלי פורנו) הן של 2 אנשים או יותר שאני לא ביניהם. כולמר, ה"צפייה" באנשים מקיימים יחסי מין מעוררת אותי, ואין לי צורך להיות חלק מהפנטזיה.
4. (באופן יחסי לשאר ההומואים) אני מקיים מעט מאד סטוצים (שבהם אין מעבר לנשיקות, התגפפויות, אוננות הדדית עד גמירה. לפעמים מעניקים לי מין אוראלי) . בערך פעם בחודשיים.
5. כשאני פוגש בגבר נאה שמושך אותי, אני כמעט ולא עסוק בפנטזייה מינית איתו, והרבה יותר עסוק בפנטזייה שנהיה ביחד, שהוא ישים לב אלי, שאהיה חשוב לו, שאדבר איתו, שנחלוק רגשותינו זה עם זה, שנהיה בקרבה זה לזה וכו'.

-חשוב לציין שאני מקפיד מאד לשמור על הבריאות (על גבול ההיפוכונדר במישורים מסויימים), אבל לדעתי זה לא מה שגורם לי להימנע מפעולות מיניות מסויימות.

-חשוב לציין שאני כן רוצה להיות בזוגיות עם גבר שארגיש משיכה אליו (שיהיה נאה ובעל אישיות מתאימה) , אבל החלום שלי זה בעיקר שנתנשק ובלילות נלך לישון חבוקים, ו"נשוויץ" בזוגיות שלנו כלפי חוץ, ונעשה דברים ביחד-בילויים, מטלות, התמודדויות החיים. זה גם יהיה לי נחמד אם הוא יבצע בי מין אוראלי . זה כן ייסב לי הנאה (אבל מעורב בזה גורם הידיעה שהדבר גורם לצד השני לגירוי מיני וזה משהו שעושה לי טוב), אבל גם אם לא-אני חושב שאהיה מאד מסופק אם נאונן ביחד.

אני מניח שיצא קצת מבולבל, כי זו הפעם הראשונה שאני מעלה על הכתבה את התחושה הזו. בעצם, הפעם הראשונה שאני מקדיש לזה מחשבה אמיתית..

תודה רבה

ספרנו1

New member
ואם אני א-מיני: מה הלאה? איך מכירים כמוני,

האם יש קבוצות שיתוף? האם אפשר להסתדר בזוגיות עם מישהו שהוא לא א-מיני? ועוד..

תודה

Brombit

New member
יש לי תחושות דומות לשלך

גם אני נהנית לצפות מהצד, וגם בפנטזיות אני מהצד. אין לי חשק להשתתף בעצמי בפעילות מינית כלשהי, אלא עם עצמי.
גם אני בעיקר רומנטית.

owwww אתה טיפוס רומנטי אבל לעניות

דעתי אתה כן מיני. אתה יודע גם בקרב המיניים זה לא חד גווני
ויש הרבה גווני ביניים. אבל זה ממש חמוד שהפנטזיות שלך יותר רומנטיות.
כייף לך שאתה נהנה מנשיקות אני נגעלת מנשיקות צרפתיות לצערי

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

אנחנו לא יכולים לקבוע עבורך מה אתה בדיוק, אבל לפי מה שאתה מתאר כאן, ייתכן ואתה הומו א-מיני רומנטי, כלומר נמשך לגברים אבל יותר על בסיס רומנטי ופחות מיני.
זה שאתה אוהב לצפות בפורנו, להתנשק ולהתגופף עם אחרים, לא הופך אותך אוטומטית למיני מוחלט. א-מיניות היא מגוונת ויש לה צדדים רבים, כך שאתה יכול למצוא את עצמך במרחב הא-מיני. אתה זה שתחליט מה מתאים לך, עד כמה אתה א-מיני ומה אתה אוהב ומתחבר אליו.

ישנם זוגות א-מיניים וזה לא משנה אם הם הטרו או הומו או כל דבר אחר שקיים, שקובעים לעצמם את הגבולות המיניים שהם מעוניינים בהם ורוצים לחיות על פיהם באותה זוגיות.
כך, ההסכמה על דברים מוגדרים מראש מפחיתה מתחים ותסכולים בזוגיות ויוצרת אווירה נעימה יותר, ללא מכשולים מיותרים.

אני מאחל לך שתמצא את בן הזוג ההומו רומנטי שלך, אם זו ההגדרה שאתה מעדיף.
איפה תמצא אחד כזה? אתה יכול לנסות כאן בפורום. ישנם כאן הומואים ושאר מחפשי זוגיות, אמנם לא בהמוניהם/ן, אבל גם זאת יכולה להיות התחלה, כך שיש סיכוי. בהצלחה

Berethor

New member
המקרה שלך מורכב, וזה תלוי לפי מה שופטים

א-מיני מוחלט מין הסתם אתה לא, בגלל הדברים המיניים שאתה אוהב, כמו פורנו ואוראלי. מצד שני אתה לא מעוניין ביחסי מין מלאים, ומעדיף לצפות מאשר להשתתף וזה כן מאפיינים א-מיניים. לגבי אוראלי רק הציין שמה שציינת זה ממש לא דבר יוצא דופן, עד כמה שידוע לי מרבית האנשים יעדיפו לקבל מאשר לתת, כי באוראלי נהנה בעיקר הצד שמקבל.

ברוך הבא!

כמו שציינו פה לפני, רק אתה יכול לדעת מה אתה ואני חושבת שפרטת את זה די טוב.
מה שחשוב להבין בכל מה שקשור לא-מיניות, זה שבסופו של דבר אנחנו מדברים על ציר של מיניות.
פשוט, הממוצע המיני נמצא גבוה מעל מי שבקהילה הא-מינית.
אבל מי שיש לו מעט מיניות, הרבה מתחת לנורמה (נניח שהנורמה זה 5 ויש לו 2) לרוב ירגיש הזדהות יותר גדולה עם הקהילה הא-מינית)

לכן, אני מניחה שאי אפשר להגדיר אותך כא-מיני לגמרי, כי כן נראה שיש לך עניין במיניות, אבל אתה נשמע משהו שנמצא בתחום האפור שזה התחום שנמצא בין א-מיניות מוחלטת לבין מיניות ממוצעת ומעלה.

אני אישית רואה את עצמי שם, אם כי אני עוד פחות מינית ממך, אבל משהו דומה למה שאתה מתאר. גם אני בעיקר רומנטית.

תקרא קצת על Gray-A, באתר של AVEN ותראה אם אתה מוצא את עצמך שם.

מה שחשוב, זה להבין שבסופו של דבר בכל זוגיות צריך להיות מספיק פתוחים ולהגדיר מראש מה רוצים ואם מוצאים צד שני מתאים, זה באמת לא משנה איך הוא מגדיר את עצמו.

לצורך העניין, חבר שלי לא מגדיר את עצמו א-מיני גם לא א-פור והוא גם מסרב להגדיר אותי ככזו, אבל האמת היא שהוא הרבה פחות מיני מכל הדברים שהכרתי עד היום....
אז כל עוד הדברים עובדים, הגדרות זה החלק הכי פחות חשוב.

לכן, אני חושבת שהדרך הטובה ביותר עבורך למצוא זוגיות, היא לחפש אותה גם באתרים של הומואים, ופשוט לציין שם את מה שכתבת כאן (בצורה יותר תמציתית ומסודרת. משהו בסגנון: מיניות פחות חשובה לי במערכת הזוגית וכן מחפש מאוד רומנטיקה. לא אוהב בכלל אנלי. מי שיקרא את זה ויתחבר, ידבר איתך. מי שירגיש שזה לא מתאים לו, יעבור הלאה.)
אתה כמובן יכול גם כאן לפרסם. יש כאן מעט הומואים א-מיניים, אבל יש.
שווה לפרסם בכל מקרה.

שיהיה בהצלחה!

ספרנו1

New member
תודה, התשובה מאד מכוונת אותי

אני באמת חושב שכך אכתוב על עצמי בכרטיס באתר הכרויות.

תודה תודה!

(קראתי בעצתך על ה gray-a והאמת שזה לא חידש לי הרבה מעבר לערך א-מיניות בויקיפדיה)

למעלה