האם אני דפוק ?

טיסה באשר היא

יואל, אפשר לטוס וגם להנות בהרבה יותר זול וזה טיסה במצנחי רחיפה ממונעים. אני באתי לעניין הזה לאחר שהיה לי שותפות באולטראלייט ולאחר שעשיתי קורס מסובסד ע"י תעשייה אווירית. את תחושת האשמה בעלויות הכבדות ע"ח המשפחה כנראה כולם מכירים אבל חיידק הטיסה המנקר לא עוזב אותך למרות הכל. הייתי בטוח שלרדת ממטוס לסמרטוט מעופף זה ירידה אולם הופתעתי בגדול (סליחה- בענק) מכמות ההנאה ששאבתי וממשיך לשאוב מהעניין כבר 8 שנים . לידיעתך- עלות תפעול טיסה במצנח ממונע היא בערך 4 ליטר דלק+ שמן לשעה בהנחה שיש לך ציוד משלך. הציוד (משומש במצב טוב לעניין יכול לעלות לך 1000-1500 דולר למצנח יד שנייה סביר ו כ 10000 ש"ח למנוע יד שניה. הכשרה תעלה לך כ 1500-2000 דולר בארץ. ההמראה בכלי הזה מורכבת יותר אולם התמורה מלאה.

vasp

New member
הפתרון MICROSOFT FS2002

שלום לך , אני כותב כאחד שנכבה וירד מזה לאחר הוצאת רישיון אם אתה מוכן להתפשר קנה ב300 ש"ח מדמה טיסה של מיקרוסופט ותווכח שהדימיון כבר לא רחוק מהמציאות . כמו כן אתה יכול לקנות בסכום לא גדול סטיק (YOKE)אמיתי ופדלים. ברשת אתה יכול להוריד כל מטוס שאתה חולם עליו (חינם). ולסיום אתה יכול לטוס ברשת עם כל המטורפים דרך GAME ZONE של מיקרוסופט שורה תחתונה אין כמו האמיתי אבל כבעל משפחה ואחריות זו הפשרה הכי כדאית תווכח ותודה לי , לא תאמין אילו חברה רציניים יש בתחום ובכל שנה יש באמסטרדם בסכיפול מפגש אירופי לתחום. אם אתה מעוניין יותר מידע אשמח לספר לך. מקווה שהועלתי לך

zivlevy

New member
ms2002

רציתי לדעת מהו משקל ההמראה המרבי של מייקרוסופט 2002

okolski

New member
משקל המראה מירבי

ממממממממממממממממ.............. -Pentium IV 1.7GHz -כרטיס מסך GeForce II 64MB -Yoke ו- Pedals רצוי של CH ידית היגוי לחוסכים במשקל המראה -מסך 17´´ -FS2002 סך הכל 1500$ וכל המרבה הרי זה משובח!! דברי סיום: למעוניינים לסימולטור מקצועי בעל התנהגות מטוס הכי ריאלסטית הקיימת למחשבים אישים יילך על X-Plane שכמובן יש לו FAA APPROVAL וטיסים מתאמנים בו(בתא טייס דמוי אמיתי)Piper מוציאה את הדגמים שלהם ל-X-Plane למעוננינים בגרפיקה מדהימה לא לחשוב פעמיים FS2002

vasp

New member
תצחק תצחק אבל בסוף החודש אני אצחק

לא זה לא הדבר האמיתי זה ברור אבל זה בהחלט פתרון למכורים התפרנים והייתי מציע לכל המזלזלים לנסות את "המשחק" , מבטיח שלא תתאכזבו . לסיכום גם אני הייתי רוצה את הדבר האמיתי ואפילו לעבוד בחינם אבל יש מציאות , יש משפחה פרנסה , משכנתה אז מוצאים פתרונות . אם מישהו מעוניין ביותר פרטים אשמח לעזור מדובר בקהילה עולמית ענקית.

Hawk17

New member
היי!, הפתרון הזמני כנראה שלי... ../images/Emo13.gif

אבל עדיין אין תחליף למציאות. שמע,היום לא משנה מה התחביב, יש אנשים שמוכרים תנשמה בשביל התחביב. תאמין לי שכסף רב יזרק גם במקומות אחרים, אם זה סקי, או אם זה רכבי שטח (כן כן, גם זה יקר מאוד לקניה אם זה רציני ודורש תחזוקה שותפת מאוד מאוד,אבל עדיין לא מעט אנשים שהם ממש לא עשירי ארצך עושים זאת), או אם זה אופנוע-ים, וכולי. ואפילו יש אנשים שבצילומים זורקים כסף על ציוד יקר. נכון שיש רף כלכלי מסויים שאתה חייב בשביל זה, אבל לא מדובר ברף ביל-גייטסי. עובדה שיש פה אנשים שהם לא מליונרים ועושים זאת. וכמו שאמר ראובן ניסן: ענין של סדר עדיפויות בחיים וכמה שעות נוספות אתה מוכן לעבוד בשביל זה ועל עד כמה אתה מוכן לוותר על דברים אחרים. עניין של רעל.

למעלה