האם אני דו-מינית???

Shooshi

New member
האם אני דו-מינית???

אני כבר בת 30. כל חיי חייתי כסטרייטית. אני בחורה מאד נשית ועדינה. כשהייתי בתיכון התאהבתי כמה פעמים בגברים אבל הרגשתי משיכה מינית מסויימת גם לנערות שהיו יפות וסקסיות. מאז היו לי יחסים רק עם גברים, אבל למשל, תמונות עירום של נשים תמיד היו מגרות בעיני. בפנטזיות שלי כיכבו תמיד גברים, אבל פעם או פעמיים חלמתי על מגע מיני עם אשה. והחבר הנוכחי שלי מעודד אותי לפנטז על נשים (אותו זה מגרה), אז אני עושה את זה וזה באמת מגרה אותי. אני חייבת להגיד שכשאני מאוננת לבד אני לא מפנטזת על נשים (אבל אולי בגלל הפחד?). ועוד דבר: מבחינה מינית, נשים יותר מושכות בעיני מגברים. מצד שני, אף פעם לא התאהבתי באשה. ובקשר, אני מחפשת גם תחושת בטחון ותמיכה "גברית". ומצד שלישי, אני לא יודעת אם הסיבה שעד היום לא מצאתי את גבר חיי היא, שבעצם הייתי צריכה לחפש אשה??? מה אתם חושבים? (זו פעם ראשונה שאני מעלה את הדברים האלה).

כמו שאומרים אצלנו הרבה בפורום ../images/Emo8.gif

צריך להתנסות כדי להחליט באופן סופי... אני לא בטוחה באיזה שלב פנטזיות על בני אותו המין הופכות מפנטזיות של סטרייטים למשיכה אמיתית שהופכת אותך לדומיני (ויש אנשים כאן בפורום שיגידו: "למה בכלל לשים תוויות? פשוט להנות ממה שעושה לך את זה!") אני מתלבטת בשאלה הזאת בעצמי. העובדה שלא מצאת את גבר חייך לא אומרת שמה שאת צריכה זה אישה, או במילים אחרות: אכזבה מגברים מסויימים לא הופכת אותך ללסבית. האם החבר הנוכחי שלך הוא לא "אהבת חייך" ולא מספק אותך בכל המובנים? אולי כדאי לעבוד על הקשר הזה או לחתוך אותו כדי להמשיך ולחפש משהו שכן יהיה לך טוב, בלי קשר לנטיות מיניות. ואולי הציפיות שלך מקשר גבוהות מדי? אין לי מושג כי אני לא מכירה אותך, אני רק מנחשת. אני לא יודעת למה את קוראת "תמיכה גברית". למיטב ידיעתי אישה יכולה לספק תחושת בטחון ותמיכה, זה תלוי איך תרגישי אם וכאשר תהיי בקשר עם אישה. אם את מדברת על הדרך שבה את מרגישה בזרועותיו של גבר, שלא תרגישי כך עם אישה, זה משהו אחר. בכל מקרה, הדרך הכי טובה לדעת אם קשר עם אישה טוב בשבילך זה לנסות. אולי תגלי שזה באמת מה שעושה לך את זה וזה מה שנכון לך ואולי תחליטי שזה לא בשבילך.

shocolit

New member
היי לך

אני נשואה ויש לי משיכה לנשים אנני קוראת לעצמי דו מינית. אני קוראת לזה אוהבת את שני המינים. לשאלתך. אנני חושבת שבגלל שלא ניסית אישה,את לא מחזיקה יחסים עם גבר. לא שייך. אבל, כדאי לך בלי שום קשר לנסות עם אישה. אני מציעה לך לנסות זאת כשיש גבר לצידך. בצלחה לך

למעלה