האם אני בי ?

דניאל 768

New member
האם אני בי ?

אני נוהג לאונן על בנים (רק בקטע של סקסיות , ולא של מין) לעיתים רחוקות אני מאונן על נשים. אני נימשך לנשים בטירוף [ מפחינה רגשית] ומפחינה מינית פחות (בזמן האחרון עומד לי יותר על נשים מאשר בעבר). אני בן 15 מבולבל. בבקשה לתת תשובות ולא לנחם או "תן לעצמך לגדול", כי זה מתסכל. אשמח לתשובות.

Blackice

New member
כן,זה אכן מבלבל.

אבל אין כיום תשובה מדעית ל"האם אני בי". אין הסכמה מדוקדקת לגבי מה זה בי. בשורה התחתונה- רק אתה תוכל לקבוע את זה לפי מה שאתה מרגיש. כמו שאתה בעצמך ציינת- נטייה מינית זה דבר משתנה, בעיקר בגילאים שלך. פעם נמשכת פחות לנשים, כיום יותר. בסביבות גיל 20 בדכ"ל הנטייה פחות או יותר מתייצבת ואז תוכל לדעת יותר בבירור. יכול להיות שזה "סתם" שלב חולף בהתפתחות המינית שלך ושתגדל להיות סטרייט לגמרי. יכול להיות שתגדל להעדיף בנים לגמרי, ותתעלם מבנות. אנחנו מבחוץ לא יכולים לתת לך תשובה מדוייקת לגבי מה שיש לך היום בפנים.. רק אתה תוכל לקבוע. מה שאני הייתי ממליץ- אם זה נושא שמטריד אותך, תישאר כאן, תקרא קצת פוסטים ישנים של אנשים, תקרא בפורומים ואתרים אחרים, בתקווה עם הידע תוכל להגיע להבנות יותר מעמיקות לגבי עצמך. כל טוב...

W a r r i 0 r

New member
שלום לך יקירי,

קודם כל קבל
חזק על ההתמודדות שלך. תשמע יקירי, לדעתי האישית אתה צריך פשוט לזרום, לקבל את עצמך בלי הגדרות מסביב. לנסות להיות עם בחורה - אם טוב לך - אשריך. לנסות להיות עם בחור - אם טוב לך - אשריך גם כן. פשוט תזרום, אל תדביק לעצמך תוויות מפלדה, במיוחד בגילך. אם תרצה לדבר ידידי הצעיר - הפורום הזה תמיד בשבילך פה. ברוך הבא!

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך :)

קודם כל ברוך הבא לפורום ביסקסואלים
לפי מה שאתה כותב, אתה נמשך לגברים ונשים. ככה שאתה ביסקסואל. יכול להיות שאתה נמשך לבנים מבחינה מינית ולנשים יותר מבחינה רגשית, בגלל שאולי זה חדש לך. אתה לא צריך לגדול יותר כדי לדעת למה אתה נמשך אם אתה כבר יודע. ולגבי ההודעה של Blackice , חלק ממנה נראה לי קצת ביפובי, ככה שיש לי כמה ספקות לגביה. בעניין הזה של האנשים שמגלים שפתאום הם לא נמשכים לגברים/נשים זה כנראה בגלל הכחשה. אני לא מאמין שמישו יכול פתאום להפוך לסטרייט/הומו/ביסקסואל. (ושוב, זו דעתי.) רק אם תהיה שלם עם עצמך, תוכל לדעת למה אתה באמת נמשך. לגבי הכותרת "האם אני בי?" אממ... אני לא חושב שאתה צריך להתעסק בהגדרות. אתה כבר יודע למה אתה נמשך, לא? ומנסיון(ולא רק שלי), כמה שתתעסק יותר בהגדרה שלך, זה רק יבלבל אותך יותר ויותר גם חלק גדול מאיתנו כבר חווה את ה"תקופות" (מה שיכול רק לבלבל אותך יותר) אז שיהיה לך בהצלחה עם הזהות המינית תמשיך לעדכן, ואתה מוזמן להמשיך ולכתוב כאן :)

למעלה