davidronyss
New member
האם אני ביסקסואל?
היי
זקוק לעזרה בבקשה
אני בן 32
יש לי חברה כבר שנתיים כמעט ולאחרונה אני מרגיש פחות משיכה אלייה ובקושי מקיים עמה יחסי מין .
בעבר היה לי את ההרגשה שאולי אני הומו, כי בקושי נמשכתי אלייה , ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות להיות עם גבר.
הכרתי מישהו דרך אתר כלשהו, נפגשנו במוטל וניסינו לקיים יחסי מין אך זה היה כואב והפסקנו אחרי כמה זמן.
כמו כן, לא נהניתי בכלל להתנשק איתו זה לא היה כייף ואפילו מגעיל.
מאז התחלתי את הקשר עם החברה, היו לנו ימים של אחלה סקס וימים של חוסר כי פשוט לא היה בא לי והייתי מעדיף לאונן.
אני מוצא אותה בתור בחורה שנראית טוב, אבל עדיין אני מרגיש לפעמים צורך לעשות ביד למול סרטים של גייז.
אני מניח שאני ביסקסואל , כי כשאני רואה מישהו שנראית ממש טוב אני פשוט מרייר.
ובנוגע לגברים, כשאני רואה מישהו שנראה טוב, אז לפעמים אני לא חושב דבר ולפעמים אני מדמין איזה גודל האיבר שלו...
אגב, אמרתי לחברה שהתנסיתי בעבר עם גבר והיא קיבלה את זה בהבנה.
וכעת אני בצומת דרכים, כי אני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש צורך לנסות בשנית עם גבר..
אבל מה זה אומר עליי? לעזוב את החברה? להישאר? לנסות משהו?
אשמח לעזרה. אני מיואש...
תודה!
היי
זקוק לעזרה בבקשה
אני בן 32
יש לי חברה כבר שנתיים כמעט ולאחרונה אני מרגיש פחות משיכה אלייה ובקושי מקיים עמה יחסי מין .
בעבר היה לי את ההרגשה שאולי אני הומו, כי בקושי נמשכתי אלייה , ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות להיות עם גבר.
הכרתי מישהו דרך אתר כלשהו, נפגשנו במוטל וניסינו לקיים יחסי מין אך זה היה כואב והפסקנו אחרי כמה זמן.
כמו כן, לא נהניתי בכלל להתנשק איתו זה לא היה כייף ואפילו מגעיל.
מאז התחלתי את הקשר עם החברה, היו לנו ימים של אחלה סקס וימים של חוסר כי פשוט לא היה בא לי והייתי מעדיף לאונן.
אני מוצא אותה בתור בחורה שנראית טוב, אבל עדיין אני מרגיש לפעמים צורך לעשות ביד למול סרטים של גייז.
אני מניח שאני ביסקסואל , כי כשאני רואה מישהו שנראית ממש טוב אני פשוט מרייר.
ובנוגע לגברים, כשאני רואה מישהו שנראה טוב, אז לפעמים אני לא חושב דבר ולפעמים אני מדמין איזה גודל האיבר שלו...
אגב, אמרתי לחברה שהתנסיתי בעבר עם גבר והיא קיבלה את זה בהבנה.
וכעת אני בצומת דרכים, כי אני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש צורך לנסות בשנית עם גבר..
אבל מה זה אומר עליי? לעזוב את החברה? להישאר? לנסות משהו?
אשמח לעזרה. אני מיואש...
תודה!