האם אני ביסקסואל?

davidronyss

New member
האם אני ביסקסואל?

היי
זקוק לעזרה בבקשה
אני בן 32
יש לי חברה כבר שנתיים כמעט ולאחרונה אני מרגיש פחות משיכה אלייה ובקושי מקיים עמה יחסי מין .
בעבר היה לי את ההרגשה שאולי אני הומו, כי בקושי נמשכתי אלייה , ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות להיות עם גבר.
הכרתי מישהו דרך אתר כלשהו, נפגשנו במוטל וניסינו לקיים יחסי מין אך זה היה כואב והפסקנו אחרי כמה זמן.
כמו כן, לא נהניתי בכלל להתנשק איתו זה לא היה כייף ואפילו מגעיל.

מאז התחלתי את הקשר עם החברה, היו לנו ימים של אחלה סקס וימים של חוסר כי פשוט לא היה בא לי והייתי מעדיף לאונן.

אני מוצא אותה בתור בחורה שנראית טוב, אבל עדיין אני מרגיש לפעמים צורך לעשות ביד למול סרטים של גייז.

אני מניח שאני ביסקסואל , כי כשאני רואה מישהו שנראית ממש טוב אני פשוט מרייר.
ובנוגע לגברים, כשאני רואה מישהו שנראה טוב, אז לפעמים אני לא חושב דבר ולפעמים אני מדמין איזה גודל האיבר שלו...

אגב, אמרתי לחברה שהתנסיתי בעבר עם גבר והיא קיבלה את זה בהבנה.
וכעת אני בצומת דרכים, כי אני לא יודע מה לעשות, אני מרגיש צורך לנסות בשנית עם גבר..
אבל מה זה אומר עליי? לעזוב את החברה? להישאר? לנסות משהו?

אשמח לעזרה. אני מיואש...

תודה!

Kutaly

New member
כנראה שכן

כלומר, לא אני ולא אף אחד בפורום יכול לדעת מה בדיוק עובר לך בראש ולהגיד בוודאות.

לגבי אותה פגישה עם גבר שהיתה, לא הייתי מייחס לזה הרבה חשיבות.
כלומר, לפי איך שאתה מתאר זה היה עניין טכני למדי ובלי שום מקום לרגש או משיכה. אז מה שהיה לא כיף ומגעיל יכול להיות בגלל הסיטואציה הספציפית עם הבחור הספציפי ולא משהו שיכול להעיד על איך תרגיש עם בחור אחר.
לגבי החברה... טוב, אין לי כלכך נסיון בקשרים ארוכים אבל אני יכול להבין שלפעמים לא בא לך וצריך להתנתק מדי פעם.
מה זה אומר? האם אתה מרגיש צורך להיות בקשר יומיומי צמוד בקשר שלכם או שקצת מרווח זה מתקבל?

"לעזוב את החברה? להישאר? לנסות משהו?" מה דעתך לדבר איתה על זה?
היא גם צד בעניין, אתה יודע. ואולי היא יכולה גם לעזור לך למצוא מישהו קצת יותר מגניב מאותו אחד במוטל...

אני בהחלט מציעה לדבר איתה

לפתוח בפניה את ההתלבטות יכול מאוד לעזור, אחרת סביר שפשוט תתרחקו [להסתיר כזה חלק מהחיים שלך מבת הזוג זה מתכון בטוח לריחוק ופרידה לדעתי]. ובהחלט יכול להיות שהשיחה תניב דברים טובים דווקא. כמו שאתה מציין היא קיבלה בהבנה את ההתנסות הקודמת שלך.

למעלה