האם אני בטיפול?!

OOROO1

New member
האם אני בטיפול?!

האם אני בטיפול? כי מה שגלולות "סרזט" "עושות-לי" זה בדיוק ההפך ממה שרצינו כניראה להשיג.אז אני חוווה כל בוקר כבר שבוע את "חווית כאבי המחזור" עם דימומים קשים.האם משהיא מכירה את הגלולות הללו והאם כ-שרשום דימומים כתופעת לואי זה אומר לחוות מחזור כחלק מתופעת לוואי?מתי השלב הזה חולף-אם ביכלל? *האם אנדומטריוזיס מעומדת חזקה להכרה בביטוח לאומי? תודה.

שלום לך וברוכה הבאה

אני לא זוכרת את שמך ולכן נשמח אם תציגי את עצמך... לא יודעת כמה זמן את על גלולות? במידה ומקבלים מחזור בזמן לקיחת גלולות צריך להפסיק לשבוע ואחרי שהמחזור מפסיק יש להמשיך בגלולות אבל תתייעצי עם הרופא שלך כי לקבל מחזור בזמן לקיחת גלולות זה לא טיפול. אנדומטריוזיס לא מוכר בביטוח לאומי.

OOROO1

New member
לא שלווה ולא נחת

לפני שידעתי את השם למחלה-סבלתי בתחילת המחזור.היום אחרי נסיונות של גלולות מסוגים שונים וזריקת לוקרין-כל אחת ותופעות לוואי קשות (הרי לקחתי בעבר כבר גלולות ולא השפיעו על תיפקודי כ"כ-אז מדוע עכשיו הכל שונה?)אני מרגישה שאין לי מוצא מהרדיפות,ולא נחת ולא איכות של חיים.חסר פה המון עדיין.ואני גם לא מרגישה שיש כיוון לשינויי מהפכני באמת.לאחרונה שמעתי שבארה"ב מטפלים גם בכדורים נוגדי דלקת.חשבתי אולי לטוס לשם רק בשביל לישמוע הצעות נוספות-האוכלוסיה שם רבה יותר,ושנות ההכרה במחלה ארוכות יותר אז אולי ?! רק בשביל הנחת...

גם לי הסרזט עשו בלאגן ../images/Emo31.gif

ודיממתי בכל תקופת נטילתן. תרגישי טוב

אנה 6

New member
../images/Emo140.gifהי מתוקה

כן גם אני עליתי על סרזט לפני חודשיים,וגם קיבלתי דימומים..הגלולה הזו די חלשה,והגניקולוג ששאלתי אחרי זה אמר שזה נפוץ איתה לקבל דימומים ב3 חודשים הראשונים. את כנראה צריכה משו יותר חזק... בהצלחה :)

למעלה