האם אני בהריו????????

shirili1

New member
האם אני בהריו????????

ביום ראשון כפי שכתבתי לכן קיבלתי מחזור, היום הלכתי לבדיקת הדם כפי שנקבעה לי בבה"ח. לאחר כמה שעות ניתבשרתי ע"י האחות כי התשובה חיובית והבטא 33 ושאגיע לבדיקה נוספת ביום שישי האם יתכן הדבר שאני בהריון איך מחזור והריון? מבולבלת מתמיד שירלי

kasa

New member
בטח שייתכן !!!

בדיוק השניה הצצתי בספר של דר´ עמוס בר, והוא כותב שיש נשים שממשיכות לדמם כמו במחזור, במשך מספר חודשים (כאילו שהן מקבלות מחזור כל חודש) - וההריון שלהן ת-ק-י-ן לחלוטין. הנה לך ציטוט מהספר: "העדר מחזור לא בהכרח מעיד על הריון בדיוק כשם שקיומו של מחזור לא בהכרח מעיד על אי-הריון". בהמשך הוא מוסיף ואומר את מה שאמרתי לעיל. מחזיקה לך הרבה-הרבה
כדי שתהיי אחת מאלה שדר´ בר מדבר עליהן !!! נ.ב. אה, הוא גם מוסיף ואומר שהבדיקה האובייקטיבית היחידה היא HCG. נראה לי שאפשר לומר מזל-טוב ?!?

כן,נראה לי שאת בהריון,

שירלי,אין שום קשר לדימום והריון. זה בטוח הריון. גדול מ 10 זה הריון מזל טוב

אולה *

New member
יכול להיות

מצד אחד כל בטא מעל 10 - הריון, מצד שני הבטא נמוכה ויש לעקוב אחרי הכפלתה כל יומיים (ע"מ לשלול אפשרות של הריון כימי). אני מאחלת לך הכפלה יפה ביום שישי!

bolle

New member
מזל טוב !!!אמן ואמן מתרגשת בשבילך ../images/Emo13.gif

אתי

אפרת12

New member
שימו לב !../images/Emo105.gif

אני נכנסת לפורום ורואה את השלילי של שירילי מלפני כמה ימים, וממשיכה למטה - ורואה חיובי - אני מק
!!!! נחזיק לך אצבעות
שזה חיובי אמיתי יום שישי זה מחרתיים - אני מבטיחה לעצור את נשימתי (נו, טוב - לנשום לעיתים נדירות) כי זה לא כל-כך הרבה זמן, ואת תעדכני, נכון?

הרמוניה

New member
מקווה מאוד שכן

לי היה אותו דבר-והסתבר כהריון כימי מאוד מקווה שאצלך זה הדבר האמיתי..... מחזיקה אצבעות ליום שישי ולבכלל הרמוניה

עידית ד

New member
שירלי

הבטא חיובית אבל נמוכה וכנראה זו גם הסיבה לדימום, למרות שאצלי בהריון הכימי המחזור הגיע רק אחרי שהבטא ירדה ל-0. זה לא אומר עדיין שההריון בסיכון אבל תדעי רק ביום שישי. אני יודעת שזה קשה לחכות ובטח לא ישארו לך ציפורניים עד שישי בצהריים אבל אין ברירה. מחזיקה לך אצבעות לסיום טוב בהצלחה עידית

קייצית

New member
שיוווו שירילי !! ../images/Emo13.gif

איזו הפתעה !, אני מרסנת את עצמי מלצהול, כמו שכבר כתבו נחכה לבדיקה ביום שישי. בכל מקרה חדשות נפלאות

שירלי לי קרה דבר דומה ..

הייתי אחרי הפריה מספר 4 הלכתי ביום ה12 לעשות בדיקת דם ויצא שלילי הפסקתי עם הנרות תמיכה ומיד קיבלתי מין מחזור של 6 ימים ואחרי חודש וחצי מאותו מחזור התחיל דימום מאוד מסיבי שהייתי מאושפזת בעיקבותיו בביה"ח ומה יתברר שכנראה היה הריון ואפילו מתקדם אבל המרפאה טעתה בתשובה או אולי הריון יתחיל אחרי ...ובעצם הדימום היתה הפלה תודה לאל שאצלך זה אחרת הערכים אכן קצת נמוכים אבל אני מכירה הרבה הריונות שמתחילים כך כנראה הישתרשות היתה מאוחרת את לפחות מצאת זאת בזמן ולא כמוני שלרגע לא חשבתי שאני בהריון מאחלת לך המון הצלחה יונית

מיליקי

New member
שירילי, מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

ומקווה שהכל בסדר, ונוכל לצעוק לך חזק מזל טוב!! מילי

נועם@בת

New member
נכון להיום את מאוד בהריון ../images/Emo57.gif

דימום בתחילת הריון יכול להגרם מכל מיני סיבות. אבל אם את מבולבלת, אני אחכה עם הצהלולים שלי עד יום ששי. כשהבטא תכפיל, יהיה ברור לך ללא ספק שאת בהריון. לא תמיד צריך להאמין למכשפה- יעידו על כך כמה ילדים מתוקים בפורום הריון אחרי טיפולים
מחכה איתך ליום ששי
נועם

LeeLoo1

New member
נשמע מצויין....

אני גם שמעתי על הרבה מקרים שמקבלים מחזור ובכל זאת בהריון.... הלוואי... תעדכני אותנו... מזל טוב

שירילי זה יתכן!

גם אצלי זה היה ככה, לא ממש מחזור רגיל אבל משהו דומה.... ואני בשבוע שביעי, והכל בסדר טפו טפו טפו! שיהיה המון מזל טוב, הרבה אושר והריון קליל ונעים. פז.

רומי^^

New member
../images/Emo41.gifאהיה זהירה ועדין לא אומר לך../images/Emo41.gif

"אמרתי לך...", אבל בכל זאת - מקוווה שהבטא הזאת תהיה בסימן עלייה ביום שישי, וגם אם לא, והיא תהיה בירידה, לפחות את יודעת שהצלחת להיקלט וגם זה מאוד חשוב,,, אבל מה אני מקשקשת??? נכון לעכשיו - את בהריון!!! מחזיקה אצבעות חזק חזק ושולחת לך מסר בקשר למה שדיברנו

אור100

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי על הריונות שהתחילו ב"מחזור" זה נשמע טוב בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זוליק

New member
נראה שכן ומכירה בנות שכל הריון

מקבלות מחזור עד חודש רביעי-חמישי. בכל זאת, בגלל שאת לא בטוחה ומבולבלת אני אחכה עם המזל -טוב עד לקבלת אישור ממך. בינתיים, מחזיקה לך אצבעות.

סיגל 01

New member
יתכן בהחלט!

יש לי חברה שיש לה שני ילדים. בשני ההריונות היא לא ידעה שהיא בהריון עד חודש 4 מאחר והיא ממשיכה לקבל מחזור כל חודש באופן קבוע גם כשהיא בהריון. הבטא קצת נמוכה, וכנראה שהייתה באמת השרשה מאוחרת. מקווה שתמשיך לעלות ולעלות ולעלות.

למעלה