חבל שאתה מראה את הבורות שלך בנושא
א-מיניות זה לא ברווז, יש רבדים שונים ודברים שקשורים בא-מיניות והיחס לאחרים, בין היתר זוגיות.
אתה יוצא מנקודת הנחה שא-מיניות זו הגדרה אחת סגורה, אבל מסרב לקבל את העובדה שלא כך הם פני הדברים, בייחוד כשאתה לא קורא דברים שקשורים לנושא, לא מקשיב לאחרים כאן ובעולם כולו ומשליך היגדים לא נכונים על א-מיניות.
לא, אנחנו לא הולכים סחור סחור, אנחנו נותנים לאחרים להבין את האפשרות הא-מינית דרך הגדרות, קריאה, שאלות ומבט רחב על א-מיניות ולא רק מתוך ההגדרה האחת וכן, רק הם יכולים להחליט אם הם א-מיניים או לא מאחר ורק דרך הפנמה של דברים בן אדם יכול לדעת מה הוא באמת ולא דרך הגדרות שאחרים זורקים לו. זה כמו שאחרים יכולים להגיד שאתה נמשך לגברים אבל רק אתה יכול לדעת אם אתה נמשך לגברים או לנשים כי רק אתה בלבד יכול לדעת מה יש אצלך פנימה.
שנינו יודעים שאין בעיה להגיד לכל אחד שנכנס לפורום לראשונה: "כן, אין לך משיכה מינית, אז זה אומר שאתה א-מיני בוודאות". אבל לא כך הם הדברים מאחר וא-מיניות היא לא מדויקת ושווה אצל כולם באופן אחיד. אצל אחד א-מיניות היא לפי ההגדרה שאתה מכיר, אצל אחרת א-מיניות היא ההגדרה וגם דברים נוספים, אצל אחרים הא-מיניות תכלול גם היבטים רומנטיים או א-רומנטיים או לא משנה מה, יש הרבה דברים.
בסופו של דבר, אני חושב שאתה כן רוצה להגיד את הדברים אבל אולי לא כל כך יודע ויוצא שאתה מבלבל בין כמה דברים ביחד. אם תרצה הכוונה לגבי קריאה או ידע בנושא, זאת לא בעיה, תוכל להיעזר בפורום וגם בי, אני מוכן להושיט יד לעזרה. כמו שכתבתי לך מקודם, אנחנו לא בשדה קרב ואין צורך לבזבז אנרגיות מיותרות על פינג-פונג של עלבונות אישיים. אישית אני חושב שאתה בן אדם שכן אכפת לו ולכן אני רואה בך פוטנציאל ללמידה מעמיקה יותר של הנושא. קח את ההזדמנות הזו בשתי ידיים כי רק מהמקום הזה תוכל להתעצם ולהשפיע על הפורום ללא התלהמויות מיותרות.