האם אני א - מינית?

לילי101

New member
האם אני א - מינית?

בטח אתם שומעים את השאלה הזאת המון אבל האם אני א- מינית?
אני בת 21 ובחיים לא היה לי חבר ולא התנסיתי בשום מגע פיזי.
כמובן שזאת בחירה שלי שאין לי חבר ושאף פעם לא היה לי, אני כן רוצה, אבל זה פשוט לא בא. אני בן אדם נורא תמים,( נורא נורא נורא תמים) בקושי יוצאת, לא שותה ולא מעשנת. ואני תמיד הרגשתי קטנה לגילי...
תמיד שנאתי סקס ( לא שאי פעם התנסיתי אבל זה מגעיל אותי) חשבתי שאולי אם הזמן אני ארצה את זה ואחשוב על זה אחרת, אבל זה לא קרה, ועכשיו כשאני בת 21 אני לא יודעת אפילו אם זה יקרה ומזה אני חוששת, אני לא נמשכת מינית לאנשים ונגיד אם חברות שלי רואות מישהו עם ריבועים בבטן נניח אז הן מדברות על זה שהוא סקסי ושווה ורק אני לא רואה את זה..ואני לא מבינה מה סקסי בגוף של גבר ( ואני לא לסבית) אם מישהו נוגע בי סתם אם זה נניח דחיפה כזאת בגב זה מרתיע אותי, לא יכולה לדמיין את עצמי עם מישהו במיטה שהוא נוגע בגוף שלי וכל זה. זה פשוט לא נראה לי נעים. אני כן נדלקת על בנים אבל זהו! אף פעם לא הבנתי מה יש לי עד שלא מזמן הייתה כתבה במאקו על אנשים א - מיניים ופתאום הבנתי שיכול להיות שאני כזאת..אבל הבעיה היא שאיך בעצם אני אדע אם אני א - מינית אם אף פעם לא התנסיתי במין..? איך אני אדע שזה לא סתם פחד ממין ומגע..? אני כבר לא ילדה קטנה אני בת 21 ואני די בטוחה שבגיל הזה עם התחושות שלי זה חשוד.

k500

Active member
מנהל
שלום וברוכה הבאה

כמו שכתבת, זו בחירה שלך. את לא חייבת להתנסות במין כדי לדעת אם את א-מינית כמו דברים אחרים בחיים שלא חייבים לנסות אותם אם לא רוצים.
נכון, לעיתים זה נראה כאילו כולם מסביבנו שוכבים עם כולם ולהיכנס למיטה זה רגיל אצל כולם, אז כנראה שלא כל כך. לא כולם רוצים ישר מין או מין בכלל, לא כולם רוצים להתנסות במין ולא כולם מרגישים שמין הוא מה שמניע אותם וגם זה בסדר.
אם את לא נמשכת לאחרים מבחינה מינית ולא מרגישה שמין הוא חלק מרכזי אצלך בחיים, ייתכן ואת א-מינית, אבל אל תמהרי להחליט לפני שאת יודעת מה זו א-מיניות. קחי את הזמן ותראי מה מתאים לך ולמה את מתחברת בנושא הא-מיני. את תראי גם שא-מיניות היא לא רק הגדרה אחת סגורה, אלא אפשרות להרבה דברים, אבל כל זה נתון לבחירתך.
אנחנו לא יכולים לקבוע עבורך אם את א-מינית או לא, זו לא אבחנה רפואית, אלא זאת בחירה שלך בלבד. אם קראת בכתבה דברים שמצאו חן בעינייך, שהזדהית איתם ואת רוצה לגלות עוד על א-מיניות, את מוזמנת להישאר בפורום, לקרוא על א-מיניות, לשאול עוד שאלות, לראות מה אחרים חוו וחווים וגם להגיע למפגשי פורום אם תרצי.
בהצלחה

את מזכירה לי את עצמי

עד גיל 33 לא היה לי חבר XD והתחושות שלי היו ועדיין מאוד דומות לשלך. כן מתעניינת בגברים, אבל "לא מינית". מסובך, הה?

גברים יפים הם בשבילי "גברים יפים" בדיוק כמו "נשים יפות" כל אחד והיופי שלו. גם אני לא מבינה מה "סקסי" אצלם.
וכמובן המיסתורין הגדול: "משיכה מינית". מה זה לעזאזל?! למה אנחנו לא מרגישות את הרגש ה"מסתורי" הזה שכולם טוענים שהם חווים?

תראי. אל תכריחי את עצמך לעשות שום דבר שאת לא רוצה. אם את לא מתחברת לרעיון של סקס, אז זה בסיידר. את לא חייבת. לא כתוב בשום מקום שזה צריך לעניין אותך או למשוך אותך. בשום מקום לא כתוב שזה לא צריך להגעיל.
האמת, זה כן יכול להגעיל. למישהו שלא חש את התשוקה המינית, לא חווה מין ומסתכל על כל האקט הזה מחוץ לקופסא המינית מבלי להיות משוחד, זה בהחלט לא נראה ומרגיש כאקט אסטטי בכלל. להתפלש בתוך נוזלי גוף? זה כמו להתפלש בתוך נזלת

אבל אם תשאלי מיניים הם אפילו לא חושבים על זה. מכאן, שבתוך הקופסא המינית, זה יכול להיות אקט מהנה ביותר וכייפי.

בסופו של דבר, מין זה לא דבר רע. זה לא שלילי. זו הנאה כמו כל ההנאות בעולם. ומי שרוצה לחוות אותה - שיחווה!!! ומי שלא - אז לא!!!!!
כל עוד את עושה מה שטוב לך ולך בלבד.

לגבי פחד ממין וממגע:
אם את מפחדת מגובה, האם תלכי לקפוץ בנג'י? ואם לא - האם תרגישי שפיספסת את הנאת חייך?

בעיקרון, אם את חושבת שאת סובלת מזה, וזה מפריע לך או את סקרנית ורוצה להבין את עצמך והגוף שלך יותר טוב, אז יש טיפולי מגע (אני עברתי אחד) ויש טיפולים לחרדות.

השאלה היא: האם זה בכלל מפריע לך?
אם זה לא מפריע, אז מה הבעיה?

ברוכה הבאה!

אתחיל מהסוף: את היחידה שיכולה לדעת אם את א-מינית או לא. אף אחד אחר לא יכול לדעת מה את באמת מרגישה בתוך תוכך.
וכמו שכל הטרו או הומו או בי מגדיר את עצמו ככזה מתוך התחושות הפנימיות שלוף כך גם את צריכה לבחון את התחושות הפנימיות שלך כדי לדעת איפה את את הסקאלה של משיכה מינית.

מה שחשוב לזכור זה כמה כללים:
1. אין שום סיבה לנסות סקס רק כדי לדעת אם את אוהבת את זה.
כמו שגבר הטרו לא מרגיש צורך לנסות סקס עם גברים אחרים כדי לדעת אם הוא בי או בכלל הומו, ככה גם את לא צריכה לנסות כלום.
משיכה מינית זה משהו פנימי שמרגישים |לפני שמקיימים יחסי מין. המשיכה הזו, היא בעצם הדחף שגורם לבני אדם ללכת ולקיים את האקט הזה. אם אין לך דחף לקיים אותו - אז לא!

2. לגבי המגע/חרדות ממגע - את תמיד יכולה ללכת לטפל בזה. זה לא קשור בכלל לסקס. העובדה שאת נרתעת ממגע אקראי בגב לא קשורה למשיכה המינית שלך. לפעמים קושי/חרדה ממגע יותר גם סגירות כלפי סקס. מה שחשוב לדעת כאן, זה שבמידה ותרצי לטפל בזה, הטיפול לא צריך להיות בשביל סקס או באמצעות סקס (סורגייט למשל), אלה טיפול במגע נטו. מגע ואינטימיות. יכולת לשים גבולות למרחב האישי שלך.
אם את צריכה המלצות על טיפולים בתחום, אשמח להמליץ לך.

וכמו שכתבה המבורגר - טפלי במה שמפריע לך. אם לא מפריע לך, אז לא.

לילי101

New member
אז קודם כל...

תודה לכל התגובות =)
ודבר שני, כן, זה מאוד מפריע לי.. במיוחד בעולם שלנו כשכל דבר מקושר לסקס, אני רוצה לרצות את זה. הבעיה שאני לא רוצה ..וזה מה שמפריע, וכמו שהמבורגר אמרה, אני רוצה לדעת מה זה הרגש" המסתורי" הזה! אני רוצה להיות כמו כולם..אבל זה משהו שאפשר לשנות?? זה מולד? נגיד כמו נטייה מינית כי מישהו הומו אי אפשר לשנות אבל האם יש דרך לשנות מישהו א מיני..? או שזה ככה כל החיים...? וכן, אני אשמח להמלצות בתחום המגע. שזה גם משהו שמפריע לי.

ישנו טיפול שנקרא 'מגע בטוח'

זה טיפול שלרוב משתמשים בו למי שעבר/ה תקיפה מינית, אבל הוא טוב לכל מי שיש לו בעיה ~נפשית~ עם מגע ושמירת גבולות.

אישית, לא עברתי את הטיפול, אבל מכירה מקרוב מישהי שכן עברה אותו ושמעתי עליו הרבה.
מה שאהבתי בטיפול הזה הוא כמה דברים:
1. סקס לא עומד פה על הפרק ולא המטרה.
2. עובדים כאן בעיקר על בנית המרחב האישי שלך ושזה החלק החשוב בכל הספור, במידה וזו הבעיה של המגע.
3. הכל נעשה לאט ובשיתוף פעולה מלא של המטופל. בלי שום כפייה מבחוץ של 'איש מקצוע' שהוא יודע יותר טוב ממך מה טוב לך.

מנגד, אם הבעיה שלך היא פיזית, כלומר: רגישות למגע, אז ישנם טיפולים שעוזרים לצמצם את הרגישות, אבל קחי בחשבון שהיא תמיד תשאר.
מה זו רגישות פיזית?
פתקים של בגדים מעצבנים אותך?
תפרים בבגדים?
סוגי בד מסויימים לא נעימים לך?
כל דבר שנוגע בך, גם אם הוא לא אנושי, מציק לך?

דברים מהסוג הזה.
אם זה הכיוון, אז ישנם שמנים ועיסויים שעובדים על מערכת העצבים של העור ומרגיעים אותם.

לגבי הלרצות להיות כמו כולם:
אישית לא חשתי את הצורך הזה, אז קשה לי להזדהות איתו.
מה שאני יכולה לומר מנקודת הבט שלי כמי שלא חוות אותו, שזה נראה לי משהו נורא.
כלומר: לרצות לשנות את עצמך רק כדי להיות כמו כולם??
יש המון דברים שליליים 'בכולם', אז איפה זה נעצר?

ותכלס', כל עוד את לא מרגישה רצון פנימי משלך לעשות סקס, לא יעזור שום טיפול.
וא-מיניות במובן הזה היא כמו כל נטייה אחרת.
היא משהו מהותי באדם שלא ניתן לשינוי רק כי 'רוצים'.

חש אי פעם תשוקה למשהו?
נגיד, יש לך מאכל שאת ממש ממש ממש ממש אוהבת?
כזה שגורם לך להזיל ריר?
כי זו אותה התחושה בדיוק, רק כלפי אדם..
ולא סתם אומרים: 'בא לי לאכול אותו'

לילי101

New member
לא זה לא רגישות למגע

זה נטו נגיעה של אדם...שוב פעם אני לא לסבית אבל אין לי בעיה נגיד לגעת בחברות שלי או שהן יגעו בי. זה לא מפריע לי בכלל אבל ברגע שזה בן זה מרגיש לי לא נעים וכאילו אם הוא נוגע בי אז זה כי הוא רוצה להרגיש אותי וזה מה שאני לא אוהבת.

זה לא רק לרצות להיות כמו כולם זה גם לרצות להיות נורמלית עכשיו אני יודעת בטח תשאלי "מה זה בכלל נורמלי".. אבל את יודעת ל-מה אני מתכוונת כי בן אדם שלא רוצה סקס ולא מרגיש מיניות זה לא כל כך נורמלי...זה בסדר גמור אבל נורמלי זה לא, כמו שלהיות הומו זה אחלה וטוב אבל זה לא בנורמה. שלא תביני אותי לא נכון, אני הכי בעד ומקבלת את כולם ואפילו אוהבת את זה שכולם שונים.. אבל לא אני, אני לא רוצה להיות שונה..

orald

New member
רתיעה ממגע של זכרים נשמעת נורמלית לחלוטין...

בהתחשב במה שהם רוצים לעולל בד"כ.

Berethor

New member
יופי תכניסי לה עוד פחדים, כאילו שאין לה מספיק

יש גברים שהם לא בסדר, אבל יש גם הרבה שהם כן בסדר, לא חסר גם נשים לא בסדר.

Berethor

New member
כמה חשוב לך להבהיר שאת לא לסבית

אבל איך תוכיחי את זה? במיוחד שאת אומרת שרק מגע של בחורים לא נעים לך
. ומה לגבי שאת תגעי בו? ושתגעו אחד בשני? למה תמיד רק הוא הכל?
. מה רע בזה שהוא רוצה להרגיש אותך?. בכל אופן חבל שיש לך תמחשבות השליליות האלה בנושא ועדיף היה אם לא היו לך אותן. לגבי הרצון להיות נורמלית ולא להיות שונה, אני מבין אותך. אבל אין מה לעשות נכון לעכשיו זה מה שאת, בין אם זה יכול לשתנות ובין אם לא, עזבי לרצות סקס ולהרגיש מיניות, כל עוד את נרתעת אפילו ממגע פשוט, אין מה לחשוב על דברים שהם מעבר. אם את באמת רוצה לא להיות 'שונה' קודם את צריכה לתגבר על עניין המגע.

orald

New member
כמה חשוב לך להבהיר שאתה לא הומו...

אבל בשונה ממנה, אתה כן הומופוב נלהב*, ולכן חשוד עוד יותר.

ועל זה נאמר Hoisted by his own petard.

*שלא להזכיר את העדפותיך בנשים.

Berethor

New member
תמשיכי לחיות בסרט שלך

שיש בו "הומואים הומופיבים" שזה בערך מקביל "למיניים שונאי מין", או "לא-מיניים אוהבי מין", איפה את חיה? טיפוס לא חברתי כמוני היה מסתיר נטיות שלו רק בשביל החברה והתדמית? בניגוד עליך אני גם טיפוס כנה ולא שקרן, אז זה בכלל לא מתאים לי, אני מעדיף לא לענות מאשר לשקר. נכון אני לא הומו ולא "חובב הומואים מושבע" ולא חובב "מין של הומואים" בלשון המעטה, אבל זה בדיוק ההוכחה לכך שאני לא, הוכחה נוספת לכך היא שאני לא חש דחיה לנשים, להפך אני נמשך לנשים, אפילו שאני טיפוס בררן ולא לוקח כל מה שאני מוצא. לגבי העדפותיי בנשים, כן אלו העדפיות שלי מה לעשות, לפחות אני גם שופט לפי העיקר ולא הטפל בניגוד עליך, אצלך נשיות מתבטאת בהתנהגות ולבוש ושטיות מהסוג כאלה ואצלי הדגש הוא על מי שנולדה אישה ואישה ביולוגית קודם כל, כן אני יודע שזה משהו שקשה לך איתו. חוץ מזה אף פעם לא אמרתי שאני לא יכול להיות עם "נשים נורא נשיות" אלא רק שאני לא מעדיף כאלה.

לילי101

New member
איך אני אוכיח את זה?

כמו שאני יודעת עכשיו שאני לא רוצה סקס אז אני באותה מידה יודעת ובטוחה שאני לא לסבית, אין פה מה להוכיח אני לא חושבת שיש קשר בין נטייה מינית לפחד ממגע דווקא של בנים, ולגבי זה שאני אגע בו..שוב פעם, אני לא רוצה, אין לי את הצורך הזה. מה רע בזה שהוא רוצה להרגיש אותי..? זה לא נעים לי..ואני יודעת שאני צריכה להתגבר על עניין המגע..זה מה שאני רוצה אתה מבין?

queen helen

New member
את לא צריכה להוכיח כלום

ובטח לא לברתור.
וכהמלצה לחיים - אל תעשי שום דבר שעושה לך רע. יש מספיק דברים רעים שקורים בעולם גם בלי לאנוס את עצמך לעשות דברים שאת לא מעוניינת בהם.

orald

New member
כמו שנצנצנו היקרה כבר אמרה, התעלמי משטויותיו.

ברת'ור הוא מסוג הגברים שיאמרו לך שאת לסבית כי את לא רוצה להתייחד עימם.
אין לו בעיה להכריז קבל עם ועדה שהוא הטרוסקסואל לתפארת המין הזכרי, ללא שום הוכחות של ממש(וראיות נסיבתיות כנגד), אבל חס וחלילה שהוא לא ינצל את ההזדמנות לפקפק בנטייתך.

את לא צריכה להוכיח כלום

מה שאת מרגישה זו ההוכחה וזה מספיק.
את היחידה שיכולה להגדיר את עצמך ולומר מה את רוצה.
ואל תקשיבי לכל מי שאומר לך אחרת ומנסה לכפות עליך הגדרות או לערר את התחושות שלך כלפי עצמך.

Berethor

New member
האמת שזה היה בחצי צחוק

אבל באמת עם כל הרתיעה הזאת מבנים איך את יכולה להיות כל כך בטוחה בנטיותך? בכל מקרה אני מבין מה את רוצה.

למעלה