האם אני אשם ?

חסן

New member
האם אני אשם ?

למה כשאנינכנס לתחנה המרכזית מבקשים מממי ת"ז מאה פעמים זה מרגיז

אבו-דני

New member
חסן מבין גם מבין חביבי האם תסכים

להקים תנועת שלום עכשו ערבית שתפגין כל אימת שישנם פיגועים? שתצא חוצץ כנגד ערפאת ושלטון האימים? שלא רק נגד אוייבים מכוון כמו כל הפשיסטיים אלא כנגד עמו שלו שהשחיתות שם פשטה עד שלא נותר לעניים האם לאור זאת רק תקונן כנגד היהודים..או תפעל לשיפור הערבים? THE CHOICE IS YOURS שלך האבו.....שבאמת היה רוצה עם של מתורבתים שיהיו שכניו כמו האנגלים ........ אלוהים דאג שמשה יתברבר במדבריות ונשאר כאן עם הברבריות

ממני אמנם לא מבקשים ת.ז.

אבל למה עלי להיות תקוע שעות רבות בפקקים כמעט בכל מקום בגלל אחיך שרוצים לפוצץ את המדינה ולהרוג את תושביה? למה אני לא יכול לשאול את השאלה שלך אם אסתובב ביהודה ושומרון ששם לא יבדקו אותי אלא ישחטו אותי כמו את הנער בן ה-17? למה?למה?למה?

ככה ככה ככה

בגלל שאתה שחור מחורבן שבמקום לעזור בביניין מדינה מערבית ועשירה שתעסוק בניצול שעות פנאי אתה וחבריך דואגים "לסגור" חשבון עם אחיכם הערבים בשטחים שכבשו האשכנזים במלחמה. או כמו שאומר "אבו" - שים לב לשם שלו - : כלוםטיילת פעם בארץ לשם הכרתה? לשם ידיעת ההיסטוריה ? או ש"טיולך" לשטחים הכבושים החל רגע מרגע האינתיפאדה ורק על מנת לעורר פרובוקציות? נו כבר . שישחטו

המוסד

New member
תגיד לי ילד

אני משתגע מרוב סיפורי הגבורה שלך איפה שירתת???? באיזה מלחמה נלחמת???? איזה עיטור קיבלת???? אתה מחשיב את עצמך כארי (לא אריה יא טיפש אלא "הגזע העליון") מאיפה רגשי העליונות האלו אשכנזי עליון ורם מעלה מול מזרחי נחות ומפגר? אתה מתכנן לשלוח אותם לתאי גזים ולכרות ברית עם הערבים? אל תתאמץ יותר מידי עשו זאת לפניך רק עיין בספרי ההיסטוריה ותגלה שהתוכנית שלך כבר מוכנה...אז תגיד, מתי אתה הולך לארגן לנו צלבי קרס ומגני דוד שחורים או חומים למיזרחיים? רגע ומה אם מישהו שדמו מעורב עם מיזרחיים? האם גם דינו מוות? איזו הצדעה נצטרך להצדיע לך?! הייל... מה שמך ילד אני רוצה להתאמן על זה בבית איך אני מצדיע לך ביראת כבוד ואתה תתאמן איך תהנהן במלכותיות להמון המעריץ אותך ומפקח איך מוציאים להורג מיזרחיים, שחורים מחורבנים...

למעלה