האם אנחנו במשבר?

wasmeanttobe

New member
האם אנחנו במשבר?

שאלה נשמעת די טפשית וברור שרק לי התשובה, אבל בכל זאת. נשואה 2.5 שנים ואני מרגישה שהמון דברים לא כפי שהייתי רוצה שיהיו. אתמול הייתי במסאג' וכל כך נדלקתי מינית - כפי שכבר לא נדלקתי הרבה מאוד זמן. אני נבוכה לכתוב את זה אפילו - מעולם לא בגדתי באף בן זוג שהיה לי. מתי אדם מודה בפני עצמו שטעה בבחירת בן הזוג?

osta

New member
אולי תמצאים עם בעלך דרכים מעוררות?

אני לא מכירה אתכם, אבל מניסיוני הדל נראה לי כל דבר בחיים שנתקע במקום ולא מתחדש ומתפתח הופך למשעמם ומתסכל, על אחת כמה וכמה בהקשר של מיניות שהולכת יד ביד עם גירוי מנטאלי, אולי את צריכה למצוא את מה שעושה לך את זה, לשאול את בעלך, מה עושה לו את זה ולהוסיף קצת פילפל למיטה... פנטזיות זה פיתרון לא רע לדעתי, פנטזיות משוטפות זה סבבה, וגם לפנטז מידי פעם על מישהו אחר ולהבין בהמשך שמה שיש לך ביד לא נופל מזה זה לא פשע, לדעתי... שיהיה בהצלחה

seeyou

New member
"המון דברים לא כפי שהייתי רוצה"../images/Emo45.gif

זה לא סוד כולנו מרגישים ככה במיוחד אחרי נשואים של 2.5 שנים -בגילך -לפי הטבע שלך(אסטרולוגיה) והחשוב ביותר - לאחר מסאג' ! מאניין, שמכול "ההמון הדברים" שהם לא כפי שציפית, יחסי המין הם במקום הראשון שמפריעים לשלווה(וכל כך נדלקתי מינית). בחירת בן(בת) הזוג זה אומנות....או אפילו מדע... אם היום עוברים עליך רגשות כאלו איך תחזיקי מעמד בעוד 10-20-30 שנה?

מסאג'

אם עשית מסאג' וכל כך נהנית - ואת רוצה לחוות זאת שוב , הפתיעי את בעלך הזמיני סוף שבוע בספא כלשהו, עשו מסג' ולאחר מכן המשיכו את ההנאה........

חותר

New member
בן זוג

האם זו רק המיניות שלא מסופקת או שיש דברים נוספים?

הרה48

New member
נשמעת לא מרוצה

משהו בתקשורת שלך עם בן זוגך לא עובד ולא טוב לך עם זה, זה ברור, השאלה אם באמת טעית בבחירת בן הזוג היא שאלה מורכבת. את צריכה לשאול את עצמך איפה החלק שלך, האם את מנסה לתקשר איתו? אולי את הבעייתית במערכת? את חייבת לענות על השאלות האלה כדי לדעת אם זו את והתקשורת ביניכם או שאתם פשוט לא מתאימים. אם תעני בכנות לעצמךותדעי את החלק שלך במערכת, אזי המסקנות אליהן תגיעי יעזרו לך או בזוגיות הזו או בזוגיות הבאה. אם לא תפתרי את השאלות הללו, את עשויה להיפרד מאחד ולקחת איתך את הבעיה לקשרים הבאים. ולשאלות הלא פחות חשובות הן - האם את אוהבת אותו והוא אותך? האם יש לכם עניין בזוגיות הזו? אלה שני תנאים בסיסיים, שאם התשובה עליהן חיובית אז לפני שזה יהיה מאוחר (רק שנתיים??) תגשו יחד ליעוץ כדי לטפל בתקשורת בניניכם. זוגיות מוצלחת בעיניי, היא כמו שני חומרים כימיים שאם אין אינטראקציה ביניהם הם נשארים כל אחד לבד במקומו ומהותה של זוגיות היא התקשורת ביןם השניים וכמובן בסקס באה לידי ביטוי האינטראקציה במיטבה... כשיש בעיות בתקשורת בסיסית זה בגלל חוסר אינטראקציה וזה מה שמניע את הנשמה שלך ושלנו. אם תשחקי במחבואים, זה פשוט יחכה לך בכל פינה. אז היי ישרה עם עצמך כדי לתקשר טוב איתו ועם הסביבה בכלל. בהצלחה. (מזמן לא הייתי כל כך רצינית:))

אתינקה1

New member
מעמידים את הרע מול הטוב

אם טוב לך יותר במחיצת בן זוגך מאשר רע לך איתו, אז קרוב לודאי שבחירתך טובה. בכל מקרה אין שום מניעה או דבר רע לפנטז על אחרים. זו לא בגידה.

המסאג היה רק

בדקי עם עצמך האם המסאג היה סיפטום שהציף מקומות אחרים שהיו דחוקים בתת מודע. זוגיות היא "מוצר" שדורש כל הזמן מבט אובקטיבי ותחזוקה שוטפת . בהצלחה. עידית מאמנת אישית לזוגיות

1רגיעה

New member
הזכרת לי גם אני הולכת למסאג'

וממש לא עושה לי כלום , המסאג'יסט שלי עיוור ואנו מדברים בכנות ופתוחים אחד אל השני אני משתפת אותו בחיי וגם הוא, אני מרגישה שהוא כמו בן משפחה שלי, אף פעם לא הרגשתי נדלקת למרות שהמסג'יסט שלי חתיך וזה בגלל שבחיים לא עולה על דעתי לבגוד בבעלי , זה שרוש אצלי וברור לי מאד , ואני כל אוהבת את זה שמהסג'סט שלי קולט שאני ניראת למען הצניעות לא רע ולמרות הכל אנחנו חברים , ולעולם לא עלה בדעתו להתחיל איתי , דחילאק הבעיות שלי לגמרי אחרות .........הילד הילד , והתקשורת עם בעלי בענין הילד הם כל חיי ולכן קשה לי בענין הרגשתי צורך לשתף אותך

למעלה