האם אכן לפיד יתפטר?

ronen1981

New member
האם אכן לפיד יתפטר?

בעיתון כולבו גליון 1957 ישנה כתבה של שושן מנולה בה נאמר בעיקרון כי לפיד הודיע כי יסיר מועמודותו מראשות התנועה במידה ופורז יפסיד את המקום השני. מה ידוע לחברי המועצה בעניין האם אכן הכתוב בכתבה נכון? אם אכן אמת בדברים אני חוזר וקורא להצביע לבקר למקום השני ברשימה לכנסת.

אכן יש שמועה כזו

למרות שאני לא חברת מועצה אני מקורבת לכמה אנשים במועצה וגם מהם אני שומעת על כך. לגבי המקום השני יש מחלוקת מי עדיף ולמי יש יותר סיכוי להביס את פורז בסיבוב ראשון או שני. לכאורה בקר נראה די ניאטראלי אבל לרון לוינטל כנראה יש יותר סיכוי לעלות לסיבוב שני, הבעיה שיש לו גם מתנגדים רבים והחשש ש"יחזרו הביתה" בסיבוב שני לוינטל-פורז ואין לזלזל בזאב בק שהוא מאד "ממלכתי" ו"בלתי מחנאי" תקוותם של אלו שרוצים להזיז את פורז ממקום שני זה להביא להדברות בין שלושת המתמודדים שהוזכרו ולמצוא פשרה לטובת המטרה הראשית. ואת מי שיתנגד לפשרה כזו יש לנטרל מראש ולא להצביע עבורו

ronen1981

New member
מה אתה צוחק?

מדובר בעיתון כלבו שהינו מקומון של חיפה והקריות .

תגובה

מדובר בספקולציות ושמועות בלבד אין לשמועות האלה כל שחר. המצב בשינוי מחייב ליכוד השורות והליכה משותפת לבחירות ועלייה במספר המנדטים.

אל תלחץ. קח את זה בהומור.

מה דעתך עד כמה זדנברג, ישפיע אם בכלל על הסחף חסר המעצורים אל מרצ?

איזה סחף?

ואיזה נעליים? לא נראה לי שמצבה של מרצ בראשות ביילין מזהיר במיוחד.

gidi2005

New member
משקיף אפילו שינוי הליברלית לא מוכנה

ללכת עם נואף באשת איש .הוא לא מוסרי נתניהו הוא נואף .

גידי , ההסברים שלך מצויינים.

בדיון שהיה לנו על יוזמת שינוי למיסוד הזנות, צהלת על החתיכות של מכוני הליווי הסדר והניקיון -אותם אתה כנראה מכיר מצויין. כאמור, בחור צדיק ותם שכמותך , מביא טיעונים על היות קיום יחסים מחוץ לנישואים. משום מה נראה לי שבוחרי שינוי -יתגברו גם על הצביעות הזו.

gidi2005

New member
משקיף אני מציע לך לחזור בך מהאמירות

אותם יחסת לי .מעולם לא אמרתי את הדברים שכתבת עלי .אם אתה רוצה שהתייחס אליך כדאי שתבקש סליחה .אני יכול לפגוע בך ללא בעייה באופן אישי אבל אני לא ימני לכן התאפק .אני לא נואף ולא חמדתי אשת רעי .ונתניהו הדוגמא האישית שלך כן וגם לחץ ידו של רוצח בלווי ידידי ושותפי .אז דבר לעניין או שהתייחס אליך תמיד בגוף שלישי ללא דיבור ישיר איתך ..

../images/Emo35.gif

אני מניח שזה אלגוריה ספרותית וכשאתה אומר "ניאוף" אתה מתכוון להתהנלותו הפוליטית. האם תוכל להבהיר את הנקודה? איפה הוא סרח לדעתך? לי לא ידוע על כך שום דבר.

למעלה