האם אכן כך היה?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תכנון שבועי

יום ראשון 2/12 - יום שני 3/12 - יום שלישי 4/12 - יום רביעי 5/12 - יום חמישי 6/12 - יום שישי 7/12 - יום שבת 8/12 - צריך להקפיץ את השרשור של שבוע שעבר

Beyond Perfect

New member
פנו מקום...

יום ראשון 2/12 - עובדת ועוד קצת עובדת.. חוזרת הביתה בסביבות 9 בערב
יום שני 3/12 - מורידה בקבוק עם ידיד שלא ראיתי מלא שנים יום שלישי 4/12 - יום קצררררר!!!!! תענוג.. קניות כנראה יום רביעי 5/12 - יומולדת לחברה הכי טובה שלי יום חמישי 6/12 - עובדת, נוסעת לנהריה לטיול פוזה יום שישי 7/12 - חוגגים לחברה הכי טובה שלי יום הולדת 20... יום שבת 8/12 - נראה.. יש עד אז זמן...

תכננים תכננה

יום ראשון 2/12 - יונתן בא אלי?, לעזור בחוגים, ועדה, מועצת קן יום שני 3/12 - יונתן בא יום שלישי 4/12 - יונתן בא?, ללכת לעזור בפעולה של הצעירה, אולי פעולה לנו יום רביעי 5/12 - אם התבטלה הפעולה יום שלישי אז פעולה, אם לא אז בטח יונתן יבוא, כרגיל. אה, ולישון אצל אבא יום חמישי 6/12 - כלום יום שישי 7/12 - כלום יום שבת 8/12 - פעולה לצעירה, פעולה לנו

אוי, יום רביעי בטח יהיה קצת שונה..

שכחתי שיש לי יומולדת. אממ אז בטח אני אצא לאנשהו ואשן אצל אבא יום שישי או משהו כזה.

ווייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

יום ראשון 2/12 - מבחן בספרות יום שני 3/12 - מבחן בבר אילן T_______T יום שלישי 4/12 - 17:30 אני על המטוס לתאילנד D:::: יום רביעי 5/12 - תאילנד יום חמישי 6/12 - תאילנד יום שישי 7/12 - תאילנד יום שבת 8/12 - תאילנד

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שיהיה שבוע טוב. וחנוכה נפלא לכולם ../images/Emo3.gif

יום ראשון 2/12 - אם יהיה לי כוח ללכת לסיום פעילות מיחזור אז נלך.. יום שני 3/12 - טניס יום שלישי 4/12 - בדיקות >< ופעולה. חנוכה$#_@@^#@$^_
יום רביעי 5/12 - טניס. נר שני D:: יום חמישי 6/12 - נר שלישי יום שישי 7/12 - נר רביעי. סבתא טסה
יום שבת 8/12 - נר חמישי D:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תיקונים

יום ראשון 2/12 -
לא הייתה פעילות בסוף יום שני 3/12 -
יום שלישי 4/12 -
+ פעילות מיחזור בבוקר יום רביעי 5/12 -
יום חמישי 6/12 -
+ ה"פ7+אמפישלוש+מקלדות XD יום שישי 7/12 -
+ רופא וחרישת ה"פ7 יום שבת 8/12 -
+ צמידים וה"פ. בטח אני גם אסיים אותו בלילה לפני שאני אלך לישון..

דנטל

New member
יאיי (אין לי תכנונים השבוע, נראה לי)

יום ראשון 2/12 - ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, ללכת אל אמא שלי יום שני 3/12 - לחזור הביתה, לגלוש, ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, להתארגן למסיבה, ללכת למסיבה יום שלישי 4/12 - לחזור מהמסיבה, ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש יום רביעי 5/12 - ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש יום חמישי 6/12 - ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש יום שישי 7/12 - ללכת לישון, לקום, ללכת לעבודה, ללכת אל אמא שלי, לחזור הביתה, לישון לפני המסיבה, לקום להתארגן למסיבה, ללכת למסיבה יום שבת 8/12 - לחזור מהמסיבה, ללכת לישון, לקום, לגלוש

דנטל

New member
לא זוכרת כלום

זוכרת רק שאתמול לא עבדתי והחבר הכי טוב שלי בא אלי קצת. אה, גם הלכתי איתו ביום שלישי לטמפל בר. אה, וביום רביעי מישהו בא אלי, שזה בעצם יום חמישי כי זה היה בארבע בבוקר וביום חמישי הבוס שלי היה בחופש אז באתי לעבודה רק לבדוק דברים כמה דקות ונשארתי לגלוש כי היה לי אירוח בפורום אסונות ואיתני טבע. יותר מזה לא זוכרת.

אספיר85

New member
תכנונ../images/Emo54.gif

באיזהשהו יום אני רואה את הסרט של טניישס די אני פשוט לא יודעת איזה. אז בנתיים.. יום ראשון 2/12 - כלום יום שני 3/12 - כלום יום שלישי 4/12 - נר ראשון XP יום רביעי 5/12 - יום הולדת לידיד שלי! חופש חנוכה (לא שזה משנה לי, אני בשביתה), נר שני יום חמישי 6/12 - נר שלישי, חופש יום שישי 7/12 - נר רביעי, חופש יום שבת 8/12 - נר חמישי, חופש אני נורא עסוקה כמו שאתם רואים

תכנון

יום ראשון 2/12 - עובדת ואולי שיעור נהיגה יום שני 3/12 - כנ"ל יום שלישי 4/12 - תגבור במתמטיקה, עובדת יום רביעי 5/12 - הולכת לקחת ת'ספר של הארי פוטר שקניתי במחירה מוקדמת ^____^ יום חמישי 6/12 - כמו יום שלישי יום שישי 7/12 - נחה יום שבת 8/12 - נחה

תיקונים קלים../images/Emo3.gif

ראשון לא היה שיעור נהיגה .. שני כן .. רביעי לא הבאתי ת'ספר .. חמישי כן .. ושישי יצאתי עם חברים ^_^

Rain must fall

New member
עונהנהנה.

יום ראשון 2/12 - יום עמוס. לא הלכתי לבצפר. עוד שעה הולכת לעיר, אחר כך הולכת לחבורת זמר, לוקחת פנקס התרמות, הולכת למועדונית, מופיעה עם הפסנתר שירי חנוכה }:, הולכת להתרמות, חוזרת הביתה בסביבות 8 בערב. יום שני 3/12 - בצפר, מועדונית ובערב יום הורים )::::: יום שלישי 4/12 - בצפר, נוסעת לקדימה. יום רביעי 5/12 - בצפר [לא לומדים, כל היום פעילויות] ואימון טניש. יום חמישי 6/12 - חופש D: הולכת לפסטיגל חחחחחחחחחח XD יום שישי 7/12 - חופש ונראה מה יהיה, נראה לי הולכים ללונה פארק. יום שבת 8/12 - נחה? או יוצאת.. נראה P:

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifתכנון ../images/Emo9.gif שבוע 100מם D:

יום ראשון 2/12 - להיות בבית, אולי ללכת לספריה, שיעור אנגלית, קפוארה ושוב קפוארה
יום שני 3/12 - בצפר נראה לי אחר כך לנוח ואז לעזור לאיתן עם הקטנים [קפוארה]
יום שלישי 4/12 - בצפר ואז מנוחה ארוכה עד יום רביעי אלא אם אני אקבע עם מישהו. יומולדת לאיתן!
יום רביעי 5/12 - בצפר, הכנת מאפינס
חוגגים יומולדת לאיתן[?] יום חמישי 6/12 - חנוכה D: אין לי מושג
יום שישי 7/12 - פסטיבל קפוארה D::: !!! |סמיילי מאושר!!!| יום שבת 8/12 - נראה כבר..

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifעקב פניות המומות בקשר למילה "100מם" -

החלטתי להסביר ש - "100מם" זו לא דרך הדיבור שלי. זו בדיחה. ב-ד-י-ח-ה. ולא כזו שאמורה להפיל אנשים מצחוק. מקווה שהבנת[ם].

דנטל

New member
האם אכן כך היה? ../images/Emo133.gif

שרשור תיקונים לתכנון של עצמכם.

למעלה