האם אי פעם.....?????

האם אי פעם.....?????

לאחר מפלה קטנה שהיתה לי כחודש וחצי ליבי נמצא בספק אם אי פעם אהיה נאהבת על ידי מישהו שידע לחבק אותי כשכואב לי כשרע לי וידע לנחם אותי כשמציקים לי דברים וידע גם להקשיב לי כשהלב בוכה בפנים. האם אדע אי פעם גבר שידע גם לכבד אותי ואת משפחתי? כי אחרי המפלה שחוויתי אני מרגישה די עצובה בודדה ומרוחקת, ובלילות הכרית מלאה בכמיהה למה לי זה קרה? ולמה אני הייתי את זה צריכה לעבור גם כשהמשפחה היתה ועדין לידי. אני מרגישה מרוחקת מהמטרה וכל תקוותי באשר הן התנפצו לשברים ולרסיסים על שובר הגלים והלב שלי לא יחזור להיות שלם אחרי "שהסכין" שלו פילח בי את הפצעים. איך יכולתי שוב לתת לעצמי להפגע כך? פצעי העבר נפתחו שוב איך יכולתי לבטוח במישהו ש...... די זולגות הדמעות מעצמן..... האם אי פעם.....???? היש גבר שידע לכבד אותי ולעשות אותי מאושרת באמת??? קיים דבר כזה???? אני כבר לא אופטימית ולא מאמינה שיש דבר כזה אני לא מאמינה יותר באשליה שלכל אחד יש את המיכסה שלו איבדתי את האמונה שלי לגמרי התנפצו לי החלומות והתקוות להיות ביחד

נגעו לליבי שורותיך בבלוג.

ביחוד האחורנה - אולי נתכתב מעט שנכיר ותראי שאת שווה הרבה יותר משאת חושבת? המוכנה את לקבל וגם לתת בלי גבול, בלי חישובי כדאיות, ככה סתם למען הנתינה והקבלה? מחכה לתשובה.....

ברור שאני מוכנה לתת בלי הגבלה....

בלי גבול בלי חישובי כדאיות ככה סתם למען הנתינה והקבלה כי זה עושה לי טוב לראות את זה שמקבל ממני מחייך וזה כל גמולי בעבור הנתינה שלי ואין קץ וגבול לנתינה שלי רק מה אותו אחד שהייתי איתו לא היה רגיש מספיק הוא ידע לקחת ולרמוס וזה הכי כואב לי

צ י ק ו ש

New member
העיקר האמונה

שוגר...ראשית שנה טובה ושתהיה זו שנה של התגשמות כל החלומות, של אושר ושמחה ושל מציאת בן זוג נחמד. ולעניין -"אבדתי את האמונה שלי, לגמרי התנפצו לי..." וזו בדיוק הבעיה שלך. חוסר האמונה ביכולתך, חוסר האמונה בך כאדם נפלא, ובסוף מה שקורה הוא - הנבואה המגשימה את עצמה. את במו מחשבתך מביאה על עצמך את ההיפך ממה שאת מצפה לו. לכן קחי את עצמך בידים, ראי בכל נפילה הזדמנות נהדרת לפריצה קדימה, לצמיחה, ובעיקר...שני את חשיבתך לחשיבה חיובית מאוד ולא שלילית. כאשר מחשבותיך שליליות זה מה שאת משדרת ליקום וזה מה שהוא מביא לך, לכן חישבי חיובי והיקום ישמע לחשיבתך. כאשר חשיבתך שלילית והאנרגיה מוחלשת את גם לא רואה את ההזדמנויות שלידך, כי את עסוקה ברחמים עצמיים ובלהיות קורבן. האמיני בעצמך, האמיני שאת האדם הנפלא ביותר ומי שלא רצה אותך רק הפסיד, האמיני ביכולתך להגשים כל משאלה שלך, ובעיקר האמיני שיבוא גם ... האביר על הסוס הלבן. אם זה מה שתשדרי ליקום אז זה מה שהיקום יביא לך. רק חשיבה חיובית, רק שידור חיובי לעולם מי אנחנו באמת מביא לנו את ההזדמנויות הנפלאות בחיים. שנה טובה שוב בהצלחה בחיים וזוגיות נפלאה שתהיה לך בשנה החדשה

שולחת לך ../images/Emo24.gif

קבלתי לשנה החדשה ומבקשת לשתף... אנשים מופעים בחיינו בשל סיבה מסוימת, לעונה מסוימת או לכל החיים. כאשר אדם מסוים מופיע בחיינו בגלל סיבה מסוימת, בדרך כלל זה נועד למלא איזשהו צורך שהבענו. האדם הזה הגיע כי לעזור לנו לעבור קושי מסוים, להדריך אותנו ולתמוך בנו, לסייע פיזית, רגשית או רוחנית. הוא עשוי להראות לנו כמתת-אל, והוא באמת כזה. האנשים האלה, מופעים בדיוק בשל הסיבה לשמה אנו זקוקים להם. ואז בלי שנעשה דבר רע, או בזמן לא נוח, האדם הזה יגיד או יעשה דבר מה שיביא את הקשר לקיצו. לעתים האדם הזה יעזוב או אפילו חלילה יפרד מן העולם, לעתים הוא ינהג בדרך שתאלץ אותנו לנקוט עמדה ולהפרד ממנו. מה שאנו חייבים להבין הוא שהצורך שלנו המתמלא, תשוקתנו סופקה, ומשימתם הושלמה. הבקשה ששלחנו נענתה, ועתה הגיע הזמן להמשיך הלאה. כשהאנשים מופיעים בחיינו ולו לעונה זה מכיוון שהגיע תורנו לחלוק, לצמוח, ללמוד. הם מביאים לחיינו חוויות, שלווה או מביאים לחיינו שמחה וצחוק. הם עשויים ללמד אותנו משהו שמעולם לא עשינו. בדרך כלל ממלאים אותנו בחדווה או שמחה בכמות שלא תיאמן. האמינו בכך! זה אמיתי! אבל זיכרו רק ל-עונה אחת! קשר הנשמר ל- כל החיים, מלמד אותנו שיעורים לכל החיים: דברים שאנו חייבים להבנות עליהם על מנת ליצור יסוד רגשי מוצק. תפקידנו הוא לקבל את השיעור, לאהוב את האדם הזה, ולהשתמש במה שלמדנו בכל קשר ובכל תחום בחיינו. וכו'...... שתהיה לכולנו שנת טובה

למעלה